Αστρολογική επικαιρότητα 5/2: Αστρολογική επιβεβαίωση για την αιφνιδιαστική απόφαση της ΕΚΤ

Ο εκβιασμός της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και το σημερινό, έκτακτο κάλεσμα στην Πλατεία Συντάγματος στις 18:00

Αστρολογική επικαιρότητα 5/2: Αστρολογική επιβεβαίωση για την αιφνιδιαστική απόφαση της ΕΚΤ

Αστρολογική επιβεβαίωση: Απόφαση – σοκ! Ωμός εκβιασμός της χώρας μας από τους Ευρωπαίους

Εμείς τα γράφαμε καθαρά και ξάστερα! Από τις 31 Ιανουαρίου στο άρθρο μας με τίτλο «Οι χρησμοί Φεβρουαρίου 2015 για την Ελλάδα» διαβάσατε ότι «Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η περίοδος μεταξύ 4 και 20 Φεβρουαρίου η Ελλάδα ίσως δεχτεί οικονομική επίθεση άνευ προηγουμένου, αφού τόσο ο Άδης όσο και ο Κρόνος υποθετικός από πρόοδο στο ωροσκόπιο της Ελλάδος περί αυτού ομιλούν.». Και πράγματι, χτες 4 Φεβρουαρίου 2015, η ΕΚΤ με απόφαση της ανακοίνωσε ότι αρχής γενομένης από την 11η Φεβρουαρίου δεν θα δέχεται ως ενέχυρα ελληνικά ομόλογα. Αποτέλεσμα αυτής της ανακοίνωσης είναι να υποχωρήσει κατά 1% το ευρώ σε σχέση με το δολάριο. Το ευρώ έπεσε στα 1,1398 δολάρια ενώ εκτινάχθηκαν τα spreads. Η αιφνιδιαστική απόφαση της ΕΚΤ δημιουργεί ασφυκτικές πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση τόσο πριν την επίσκεψη του κ. Βαρουφάκη στο Βερολίνο όσο και πριν το Eurogroup που πιθανόν να γίνει εκτάκτως την 11η Φεβρουαρίου. Η Uranian Astrology για ακόμα μια φορά έδωσε τα διαπιστευτήρια της και εσείς για άλλη μια φορά τα διαβάσατε πρώτοι στο astrology.gr. Περισσότερα στο newsbomb.gr.

Έκτακτο κάλεσμα: «No retreat. No Surrender. That is Spartan law». Όλοι στις 5/2 στις 18:00 στην Πλατειά Συντάγματος για να φωνάξουμε πως δεν παραδινόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε»

Οι Γάλλοι φώναξαν Je suis Charlie. Εμείς θα πούμε je suis μουρλοί! Από το πρωί μετά από την σκληρή στάση της Γερμανίας προς την ελληνική κυβέρνηση και την παρέμβαση της ΕΚΤ κυκλοφορεί σε όλα τα social media ένα έκτακτο κάλεσμα προς τον ελληνικό λαό για συγκέντρωση σήμερα στις 18:00 στην πλατεία Συντάγματος. Πιο συγκεκριμένα το κάλεσμα ξεκινά «Το βράδυ της Τετάρτης 4/2 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση» και τονίζει «Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό. Δεν μας φοβίζει κανένας. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει». Στο αστρολογικό κομμάτι τώρα η έναρξη του συλλαλητηρίου γίνεται με τον Ωροσκόπο στον πύρινο και γεμάτο αυτοπεποίθηση Λέοντα που δείχνει ένα συλλαλητήριο που θα υπερασπιστεί με ζέση το μήνυμά του ότι η βούληση του ελληνικού λαού είναι «Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν υποκύπτουμε. Δεν φοβόμαστε. Δεν κάνουμε πίσω» απέναντι στις ενέργειες (Άρης) των ξένων (του 9ου) στους Ιχθύες (δόλιες) και κακόβουλες επιθέσεις (στην 18η μοίρα, μοίρα του κακού). Η Σελήνη στην Παρθένο θα είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δείχνοντας ότι ίσως δεν θα έχει την απήχηση που θα έπρεπε να έχει!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved