Αστρολογική επικαιρότητα 31/1: Ο μυστικός γάμος του Ρομάν Αμπράμοβιτς

Ο γάμος του Roman Abramovich και της Dasha Zhukova και οι προοπτικές για οικονομική βοήθεια της Ελλάδας από τη Ρωσία

Αστρολογική επικαιρότητα 31/1: Ο μυστικός γάμος του Ρομάν Αμπράμοβιτς

Μυστικός γάμος του Ρώσου μεγιστάνα και προέδρου της Chelsea Ρομάν Αμπράμοβιτς

Την πήρε με παπά και με κουμπάρο! Τελικά το ΄χει πάρει το κορίτσι εδώ και έξι χρόνια και κανείς δεν έμαθε τίποτα! Ο ιδιοκτήτης της Chelsea, Roman Abramovich και η Dasha Zhukova είναι επισήμως... παντρεμένοι! Ο 48χρονος Ρώσος δισεκατομμυριούχος και η 33χρονη συλλέκτρια έργων τέχνης είναι μαζί εδώ και δέκα χρόνια όμως κανείς δεν ήξερε ότι παντρεύτηκαν... κρυφά πριν από έξι χρόνια! Η σχέση τους μάλιστα γινόταν συχνά θέμα στα media για το γεγονός ότι έχουν δύο παιδιά μαζί και δεν είναι παντρεμένοι! Τίποτα όμως δεν μένει κρυφό για πολύ! Και σε ένα πρόσφατο άρθρο που γράφτηκε στο αμερικάνικο Wall Street Journal Magazine για την ζωή της Zhukova, γίνεται μια μεγάλη αποκάλυψη! Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005 και παντρεύτηκε το 2009! Μα γιατί τέτοια μυστικότητα βρε παιδιά; Ο Ρώσος μεγιστάνας έχει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Ερμή (επικοινωνία και έκφραση ) σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (θολές καταστάσεις) στο ζώδιο του Σκορπιού (μυστικοπάθεια). Το μυστικό διέρρευσε με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (διαρροή) από το ζώδιο των Ιχθύων (αμέλεια) να πραγματοποιεί όψη αντίθεσης με τον γενέθλιο Άρη του (δράση) στο ζώδιο της Παρθένου (λεπτομερής προγραμματισμός) αποδεικνύοντας περίτρανα πως παρά τις κρυφές και καλά υπολογισμένες κινήσεις του έγινε κάποιο λάθος πιστοποιώντας το ρητό... ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο.

*Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι γεννημένος στις 24 Οκτώβριου 1966

Ρωσία: Οικονομική βοήθεια αν το ζητήσει η Ελλάδα

Αναβίωση μιας «παγωμένης» συμμαχίας! Η Ρωσία θα εξετάσει την παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα αν της το ζητήσει, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Άντον Σιλουάνοφ στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει τέτοια συζήτηση ξεκαθάρισε αλλά δεν απέκλεισε μια συμφωνία μεταξύ των δυο χωρών αν η Ελλάδα υποβάλει αίτημα. Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Σιλουάνοφ ομολόγησε ότι οι δυτικές κυρώσεις είχαν αρνητικά αποτελέσματα για τη Ρωσία, ωστόσο οι ρωσικές εταιρείες και το σύστημα πληρωμών κατόρθωσαν να προσαρμοστούν και τόνισε ότι «Το ρούβλι εξασθένησε, αλλά η ζωή συνεχίζεται». Από αστρολογικής πλευράς, αν θα έπρεπε να απαντήσουμε στο ερώτημα εάν η Ρωσία μπορεί να συνδράμει την Ελλάδα, θα λέγαμε ΝΑΙ αφού το Μεσουράνημα του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη της Ελλάδας είναι σε όψη συνόδου με την ακμή 7ου οίκου που υποδεικνύει πως μας θεωρεί μια σύμμαχο χώρα ενώ ο δικός μας Ωροσκόπος είναι σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Δία στον αστρολογικό χάρτη της Ρωσικής δημοκρατίας που δείχνει πως μπορεί να μας συνδράμει αρκετά γενναιόδωρα.

*H Ρωσική δημοκρατία έχει ιδρυθεί στις 12 Ιουνίου 1990 ενώ ο αστρολογικός χάρτης της Μεταπολίτευσης είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved