Αστρολογική επικαιρότητα 18/1: Οι φόβοι του Ε. Βενιζέλου για το παρασκήνιο εις βάρος του

Το παρασκήνιο και οι δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κρήτη και η απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας την Ελβετίας που καίει 70000 δανειολήπτες

Αστρολογική επικαιρότητα 18/1: Οι φόβοι του Ε. Βενιζέλου για το παρασκήνιο εις βάρος του

Oι δηλώσεις του Ε. Βενιζέλου και ο παρασκηνιακός Άρης στους Ιχθύες

Δηλώσεις με νόημα που δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά! «Χρήσιμη ψήφος στην κάλπη είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ. Καμία άλλη» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το Ηράκλειο της Κρήτης, προβλέποντας ότι το κόμμα του θα είναι «τρίτη λύση, τρίτη εντολή, τρίτος πόλος. Εγγυητής της εθνικής προοδευτικής σταθερότητας». Αίσθηση προκάλεσε η στροφή που έκανε στην προεκλογική του ομιλία, αποφεύγοντας να κάνει αναφορές στο νεοσυσταθέν Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου. Ταυτόχρονα, διεμήνυσε ότι θα παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όσο έχει την εντολή και εφόσον είναι αναγκαίος. «Το ΠΑΣΟΚ δεν είμαι εγώ. Εγώ δεν είμαι ούτε ιδιοκτήτης, ούτε κληρονόμος. Επιτελώ καθήκον όσο έχω την εντολή της βάσης του Κινήματος και εφόσον υπάρχει ανάγκη και όσο υπάρχει ανάγκη. Ούτε μέρα παραπάνω» είπε με νόημα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει έστω και την ύστατη στιγμή τους ψηφοφόρους του. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν με τους διελαύνοντες Ερμή (κάλεσμα) και Αφροδίτη (συμπαράσταση) αντίστοιχα στον Υδροχόο (σε φίλους-ψηφοφόρους) σε όψη εξαγώνου με τον γενέθλιο Άρη του (ένστικτο επιβίωσης) στον Κριό (ανάγκη για προσωπική επιβεβαίωση). Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό αξίζει να προσθέσουμε πως ο διελαύνων Άρης (δράση) μέσα από τους Ιχθύες (παρασκήνιο) είναι σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα του (φοβίες) στην Παρθένο (βασισμένες σε απτές αποδείξεις), δείχνοντας πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ νιώθει πως κάτι του ετοιμάζουν.

*Ο Ευ. Βενιζέλος είναι γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 1957

Απόφαση - φωτιά για 70.000 δανειολήπτες που έχουν δάνειο με ισοτιμία ελβετικού φράγκου

Τα «κόκκινα δάνεια» σε limit-up! Μια απόφαση «κεραμίδα» που έρχεται να ανατρέψει τον οικογενειακό προγραμματισμό χιλιάδων οικογενειών που έχουν πάρει στεγαστικό δάνειο ελήφθη την Πέμπτη 15/1 το πρωί. Πιο συγκεκριμένα, η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας αποφάσισε να άρει τη στήριξη της ισοτιμίας του Ελβετικού φράγκου έναντι του ευρώ (ήταν στο 1,20 ευρώ), προκαλώντας πανικό στους περίπου 70.000 Έλληνες δανειολήπτες που έχουν πάρει στεγαστικό δάνειο με το ελβετικό νόμισμα. Η ισοτιμία ευρώ – φράγκου διαμορφώθηκε περίπου στο 1 προς 1 αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της ελβετικής τράπεζας, με το ελβετικό νόμισμα να ενισχύεται κατά 14%. Αυτό σημαίνει ότι το κεφάλαιο προς αποπληρωμή όσων δανείστηκαν σε φράγκο (που πληρώνουν σε ευρώ) αυξάνεται κατά 15%! Ως επακόλουθο, αναμένεται να υπάρξει σημαντική αύξηση στις δόσεις των δανείων τους, ενώ ήδη από τραπεζικά στελέχη εκφράζεται ο φόβος για σημαντική αύξηση των «κόκκινων» δανείων σε φράγκο. Ο διελαύνων Πλούτωνας (οικονομικά μέτρα), από τον Αιγόκερω (από άτομα ή θεσμούς με εξουσία) στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Κεντρικής Τραπέζης της Ελβετίας πραγματοποιεί όψη αντίθεσης με τον Ουρανό της (αναπάντεχα) στον Καρκίνο ( προστατευτικά) που σηματοδότησε την ξαφνική απόφαση προστασίας και στήριξης του ελβετικού φράγκου έναντι του ευρώ. Αναμένουμε περαιτέρω διορθωτικές κινήσεις από τις 9 Απριλίου και μετά όταν ο διελαύνων Ουρανός θα έρθει σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Άρη της αλλά και σε αντίθεση με τον επίσης γενέθλιο Πλούτωνα της όψεις που δείχνουν ότι θα δημιουργηθούν ιδιαίτερες πιέσεις.

*Η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας (SNB) έχει ιδρυθεί στα 20 Ιουνίου 1907

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved