Εκλογές 2015: Αστρολογικό exit poll

Οι αστρολογικές εκτιμήσεις του Karl Heinz Ottinger -το exit poll του!- για τα αποτελέσματα των Βουλευτικών Εκλογών

Εκλογές 2015: Αστρολογικό exit poll

«Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.» Αβραάμ Λίνκολν

Το 2014 στο τέλος του επιφύλασσε στην πολιτική σκηνή μια έκπληξη, την πτώση της κυβέρνησης, η οποία ήταν αναμενόμενη τουλάχιστον για τους αναγνώστες του astrology.gr αφού από τις 22/11 είχατε διαβάσει στα «Σεληνιακά φαινόμενα του Δεκεμβρίου», δηλαδή, πολύ πριν ανακοινώσει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την έναρξη της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ότι μέσα στον Δεκέμβριο «προβλήματα με κάποιον "πολιτικό προϊστάμενο" ή στέλεχος οδηγούν ακόμα και στην πτώση ή τη συντριβή της κυβέρνησης.».

Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι και ουσιαστικά στον τελευταίο γύρο. Κι αυτό γιατί όπως επανειλημμένα γράφουμε από το 2012, σε μια σειρά από άρθρα στο astrology.gr, η ανάπτυξη θα αρχίσει το 2016, διαψεύδοντας όσους επαΐοντες της πολιτικής και των οικονομικών την έβλεπαν ή την ισχυρίστηκαν νωρίτερα. Έτσι, η χώρα σε αυτήν την δύσκολη χρονικά περίοδο πρέπει να παίξει την τελευταία της ζαριά. Θα πρέπει να κάνει σπριντ αφού έχοντας τρέξει μαραθώνιο θα έχει να αντιμετωπίσει και πολλούς «λύκους» ντυμένους με προβιά «φίλου».
Δυο είναι οι βασικοί διεκδικητές του πρωθυπουργικού θώκου, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ αλλά πολλοί αυτοί που θα μπορούσαν να έχουν ρόλο «ρυθμιστή»: Ποτάμι, ΑΝ.ΕΛ, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, ΤΕΛΕΙΑ ενώ εκτός «συνεργασιών» είναι οι γνωστοί - άγνωστοι ΚΚΕ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ας δούμε όμως τι μπορεί να βγάλει η κάλπη:

Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Όποιος θεωρεί την εκλογική αναμέτρηση εύκολη τότε μάλλον λανθάνει. Κι αυτό διότι υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά στην εκλογική διαδικασία και τις σχετικές συνεργασίες που θα πρέπει να προκύψουν, αφού ο Αλέξης Τσίπρας θεωρώ πως οριακά δεν θα πιάσει αυτοδυναμία. Συγχρόνως, σύμφωνα τόσο με τα πολιτικά όσο και τα αστρολογικά δεδομένα, το «Ποτάμι» είναι πιο πολύ φιλικά κείμενο προς ΝΔ ενώ το ΠΑΣΟΚ συνεργάζεται με όποιον να είναι, αρκεί να παραμείνει «κυβερνητικός εταίρος».

Η μέρα ξεκινά με Σελήνη στον Κριό και αυτό δείχνει ότι το πλήθος έχει μια οργή (αφού πάει να πραγματοποιήσει όψη συνόδου με τον ανατρεπτικό Ουρανό) αλλά και «κρατάει» μνήμες μέσα του (λόγω του τετραγώνου με τον Πλούτωνα) προμηνύοντας πως ο κόσμος πηγαίνει (χωρίς ίχνος υπερβολής) με ένα ψηφοδέλτιο – σφαίρα στην θαλάμη. Θεωρώ πως η ψήφος θα χρησιμοποιηθεί ως μέσο έκφρασης και απέχθειας προς πρόσωπα, πολιτικές και καταστάσεις.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής από τον επικοινωνιακό και αέρινο Υδροχόο από διέλευση συναντά σε κοσμικό επίπεδο το μεσοδιάστημα Βορείου Δεσμού/Κρόνου που δείχνει αφοσίωση και πίστη προς ένα σκοπό. Στο χάρτη της Μεταπολίτευσης, ο Ερμής μιλάει για μια νοητική έκλαμψη, για έντονες συζητήσεις, μα και ανησυχία τρίτων για πολιτικά ζητήματα. Ο Υποθετικός πλανήτης της Uranian Astrology o KRONOS την ημέρα των εκλογών από διέλευση θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο μεσοδιάστημα του αστρολογικού χάρτη της Μεταπολίτευσης KRONOS/ADMETOS, όπως και κατά την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, που είχαμε προβλέψει τόσο στα ετήσια του 2014 όσο και στα Σεληνιακά Φαινόμενα Δεκεμβρίου 2014 (αναρτημένα από 22/11), υποδεικνύοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα φέρει στην εξουσία νέα κυβέρνηση. Θα ήθελα όμως να προειδοποιήσω τους αντιμνημονιακούς εμπλεκόμενους πως λόγω του ότι θα έχει προϋπάρξει και η σύνοδος σε κοσμικό επίπεδο Άρη με Ποσειδώνα, με τους δύο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα της Ελλάδος, να είναι προετοιμασμένοι για επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος ή περίεργα αποτελέσματα σε κάποιες περιφέρειες που θα δημιουργούν έκπληξη.

Ας δούμε όμως τα αποτελέσματα που βγάζει το δικό μου, αστρολογικό EXIT-POLL
Θα ξεκινήσουμε με τον πρώτο κυβερνητικό εταίρο της απερχόμενης κυβέρνησης που δεν είναι άλλος από το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ό,τι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θερία πολεμούν να μας φάνε τους Έλληνες και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά.» Στρ. Ιωάννης Μακρυγιάννης

Την ημέρα των εκλογών ο διελαύνων Ουρανός θα βρίσκεται στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Ωροσκόπου/ADMETOS της ΝΔ δείχνοντας φιλονικίες και εγκατάλειψη. Ο Ωροσκόπος της ενάρξεως των εκλογών σε σχέση με το ωροσκόπιο της ΝΔ δείχνει άρνηση των άλλων για συνεργασίες αλλά και απώλεια προνομίων. Ο διελαύνων Ποσειδώνας συναντά μεσοδιαστήματα από πρόοδο όπου σαν ερμηνεία δίνουν πως οι προσπάθειες της απερχόμενης κυβέρνησης (ΝΔ) θα είναι χωρίς επιτυχία. Περνώντας στον αστρολογικό χάρτη του Αντώνη Σαμαρά το σημείο της «Νίκης και της επικράτησης» σύμφωνα με την Uranian Astrology συναντά προοδευμένα μεσοδιαστήματα που μιλούν για απόπειρα καταστολής του πλήθους αλλά και για αποτελέσματα που τελικά δυσαρεστούν. Ίσως ξεκινήσουν θέματα που σχετίζονται με την διαδοχή του Αντώνη Σαμαρά στο κόμμα αλλά και ότι η διαφορά πιθανόν να μην είναι αυτή που έλπιζε ή περίμενε.

ΣΥΡΙΖΑ: «Αξίζει, φίλε μου, να υπάρχεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.» Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

Ο Αλέξης Τσίπρας και κατ΄ επέκταση ο ΣΥΡΙΖΑ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και θα χρειαστεί σε κάθε εκλογικό κέντρο να έχει αντιπροσώπους. Και ενώ ο διελαύνων Ήλιος (της ημέρας των εκλογών) συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα του Ερμή/ΑΔΗ που δείχνει δυσάρεστα σχόλια και ειδήσεις τελικά έχει από πρόοδο τον Ήλιο στο μεσοδιάστημα ΔΙΑ/ΠΛΟΥΤΩΝΑ που υποδεικνύει τυχερή αλλαγή ενός ατόμου που παίρνει την «μερίδα του λέοντος». Το σημείο της «Νίκης και της επικράτησης» σύμφωνα με την Uranian Astrology δείχνει ότι θα νικήσει με απώλειες. Όμως, αυτό που συνιστώ είναι να προσέξει τις κινήσεις του διότι ο Βουλκάνους από διέλευση θα ισούται με Βόρειο Δεσμό = Σελήνη/Κρόνο = Άρη/Βουλκάνους που δίνει ως ερμηνεία σε κατάσταση επιφυλακής ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες. Θεωρώ πως θα υπάρξει, ακόμα και κατά την διάρκεια της χρονιάς, κίνηση να τον «ρίξουν» με άτομα και μέσα από το εσωτερικό του κόμματος του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα ανάλογα με αυτά που είχε και ο Κώστας Καραμανλής το 2008-2009. Τα υπόλοιπα θα τα αναλύουμε βήμα-βήμα στα «Σεληνιακά φαινόμενα» και στους «Χρησμούς για την Ελλάδα» κάθε μήνα.

ΠΑΣΟΚ: «Δύσκολα να εμπιστεύεσαι όποιον σ' εμπιστεύεται χωρίς να έχει αποδείξεις της αξιοπιστίας σου.»Γίοχαν Κάσπερ Λαβαρέτ

Το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ κοντά στην ολοκληρωτική του συντριβή. Η Σελήνη της έναρξης της εκλογικής διαδικασίας ισούται με τον γενέθλιο Άδη του ΠΑΣΟΚ και αυτό σημαίνει «την ώρα όπου είναι να περάσει (το κόμμα) μια μεγάλη δοκιμασία». Παράλληλα, ο διελαύνων Βόρειος Δεσμός που υποδεικνύει την μάζα πέφτει επάνω στον άξονα Μηδενικής Κριού/Άδμητου που σηματοδοτεί το τέλος. Ο Κρόνος από διέλευση συναντά τον Ωροσκόπο και αυτό μας προϊδεάζει για ένα «αντίο» αλλά και τον άξονα Μηδενικής Κριού/ Άδμητου που υποδηλώνει «ιδεολογική αντίθεση». Συμπερασματικά, προκύπτει πως μετά τα «δυσάρεστα» αποτελέσματα θα υπάρχει νέο κύμα φυγής από το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ. Για εμένα προσωπικά θα είναι «επιτυχία» του Ευ. Βενιζέλου να βάλει το ΠΑΣΟΚ στην Βουλή με ποσοστό άνω του 4%!

ΠΟΤΑΜΙ: «Καμιά πράξη δεν υπάρχει που να μην την περιβάλλει, κατά συνθήκη, ένα ιδεώδες. Δεν εξαιρείται ούτε αυτό ακόμα το έγκλημα.» Πολ. Δημητρακόπουλος

Προσπαθώ, αστρολογικά πάντα, να καταλάβω από πού αντλεί αυτή την υπέρμετρη αισιοδοξία ο συμπαθής κατά τα άλλα πρόεδρος του «Ποταμιού» Στ. Θεοδωράκης πως το «ΠΟΤΑΜΙ» θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα. Ο Ήλιος της ημέρας των εκλογών συγκρινόμενος με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη του κόμματος του βγάζει ως ερμηνεία «αποτυχία των σχεδίων». Αν και θεωρώ πως θα εισέλθει στην Βουλή η είσοδος του βασίζεται περισσότερο στην υπερβολική έκθεσή του στα φώτα της δημοσιότητας παρά στην «ρητορική» δεινότητα και στις θέσεις του Στ. Θεοδωράκη. Ως «σύμπλευση» περισσότερο είναι με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας παρά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ πως δεν θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη όπως «ευαγγελίζονται» τα στελέχη του αλλά και πως στο άμεσο μέλλον θα κινδυνέψει να γίνει μια έκδοση ΔΗΜ.ΑΡ πιο ενισχυμένη. Κάποτε υποσχέθηκε πως ένα ποσοστό περί του 5% είναι αποτυχία και θα αποσυρθεί ο κ. Θεοδωράκης. Για να δούμε θα είναι ικανοποιημένος τώρα;

ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «Καμιά δύναμη, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν μπορεί να τεντώσει μία χορδή, όσο λεπτή κι αν είναι αυτή, πάνω σε οριζόντια γραμμή, που είναι απολύτως ευθεία.» Γουίλιαμ Χιούελ

Τα πράγματα ασφαλώς περιπλέκονται με την εν λόγω παράταξη αφού με την μισή Κοινοβουλευτική ομάδα προσωρινά κρατούμενη, διεκδικούν την ψήφο του Ελληνικού λαού όντας σε μια διηνεκής τηλεοπτική καραντίνα, χωρίς να έχει υπάρξει καταδικαστική απόφαση. Παράλληλα, είναι χωρίς βουλευτικές αποζημιώσεις και χωρίς την κρατική επιχορήγηση που εξασφαλίζουν όσα κόμματα εισέρχονται στο Κοινοβούλιο. Άραγε, αυτή η οικονομική αγχόνη και ο τηλεοπτικός παραγκωνισμός αρκούν να θέσουν την Χ.Α εκτός κοινοβουλίου; Κατά την γνώμη μου αποκλείεται αν και με αυτά που διακρίνω αστρολογικά με Άρη σύνοδο Πλούτωνα στον Σκορπιό που διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη μάλλον την δυναμώνουν και αυτό ενισχύει τον αστρολογικό ισχυρισμό μου πως από το καλοκαίρι και μετά η Χρυσή Αυγή έχει πιθανότητες να είναι το δεύτερο κόμμα. Με τον άξονα Δία/Απόλλωνα στο ευαίσθητο σημείο της «Νίκης και της Επικράτησης» σύμφωνα με την Uranian Astrology διακρίνω πως εύκολα θα είναι το τρίτο κόμμα σε αυτήν την εκλογική διαδικασία.

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αδιάλλακτη επιμονή στο σκοπό.» Βενιαμίν Ντισραέλι

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι το «στοίχημα» των εκλογών αφού θα κρίνει κατά πολύ τόσο τον σχηματισμό κυβέρνησης όσο και την βιωσιμότητα αυτής. Το θέμα είναι ΕΑΝ θα καταφέρουν να μπουν στην Βουλή. Το κόμμα του Πάνου Καμμένου δέχτηκε ιδιαίτερα «πλήγματα» αφού η μισή κοινοβουλευτική ομάδα είχε άλλες βλέψεις. Άλλοι για να δείξουν στα «μεγάλα κόμματα» τι αξίζουν και άλλοι για να γυρίσουν, στα κατά τόπους, μαντριά τους. Πολλοί αυτομόλησαν αφού θα ήθελαν να παίξουν «σε κόμματα Champions League» αλλά προειδοποιώ το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ να μην δεχτούν πίσω όσους «ξεπόρτισαν». Τολμώ να πω πως η μη προβολή τους από τα κανάλια ασφαλώς θα τους στοιχίσει αλλά θεωρώ πως θα εισέλθουν στην Βουλή. Ο διελαύνοντας Ήλιος της ημέρας των εκλογών είναι σε όψη τρίγωνου με τον γενέθλιο Δία του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ που είναι μια ευνοϊκή ένδειξη. Η Σελήνη της ημέρας των εκλογών δείχνει προβλήματα ιδίως από γυναίκες αλλά ο διελαύνων Βόρειος Δεσμός μιλά για μια ευτυχή, τελικά, κατάληξη.

ΚΚΕ: «Ο κουμμουνισμός αποτυγχάνει ακριβώς γιατί είναι αντίθετος φύσει και θέσει με την άπληστη φύση του ανθρώπου και μάχεται τον καπιταλισμό που αποτυγχάνει εξαιτίας της άπληστης φύσης του ανθρώπου»

Το κόμμα του Περισσού δίνει μια μάχη «μια από τα ίδια» και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα βρεθεί αντιμέτωπο με την Ιστορία αφού θα «κλωτσήσει» μια δεύτερη ευκαιρία για μια αριστερή κυβέρνηση. Αν και θα μπει στην βουλή «τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα» που λέει ο λαός.

ΔΗΜΑΡ: «Δεν ξέρω ποιο είναι το κλειδί για την επιτυχία, αλλά το κλειδί για την αποτυχία είναι να προσπαθείς να αρέσεις σε όλους.» Μπιλ Κρόσμπυ

Η ΔΗΜ.ΑΡ ουσιαστικά «πληρώθηκε» συμπαντικά με το ίδιο νόμισμα που πλήρωσε ο Φώτης Κουβέλης τον Αλ. Τσίπρα αφού έφυγε, μη δεχόμενος την ήττα του και δημιούργησε την ΔΗΜ.ΑΡ. Αν και δεν θα μπει στην Βουλή ο Φώτης Κουβέλης ...όλο και κάπου θα βολευθεί ελέω του Δία.

ΤΕΛΕΙΑ: «Όσο πιο καλός ο ηθοποιός, τόσο πιο ηλίθιος είναι» Tr. Capote

Το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου δεν «τραβάει» και ουσιαστικά με τον διελαύνοντα Ουρανό σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο του πρώην ηθοποιού και νυν δημάρχου Στυλίδας δείχνει πως δεν θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες του εμπνευστή του. Ίσως, κάποια άλλη φορά.

ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ: «Η θέση του μάρτυρα από το εδώλιο του κατηγορουμένου απέχει μόνο δυο μέτρα»

Το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου είναι Αιγόκερως, δείχνοντας ότι ο λόγος ίδρυσης του είναι να επανέλθει στην πολιτική σκηνή. Οι όψεις που δέχεται το κόμμα την ημερομηνία των εκλογών δείχνουν μια κόντρα και μια ρεβάνς (προφανώς με τον Ευ. Βενιζέλο) που ουσιαστικά θα ζημιώσει και τους δύο. Από την άλλη, στον γενέθλιο χάρτη του προέδρου του Γιώργου Παπανδρέου οι διελαυνοντες Ουρανός και Πλούτωνας αντίστοιχα «προσβάλλουν» τον γενέθλιο Ουρανό του στον Καρκίνο και εξαλείφουν τις πιθανότητες εισόδου του ΚΙΔΗΣΟ στην Βουλή.

Μετά από τη συγκεκριμένη την εκλογική διαδικασία... η Ελλάδα δεν θα είναι ίδια. Η αστρολογική μου εκτίμηση με βάση τα παραπάνω είναι ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αυτοδυναμία, 2η θα είναι η ΝΔ και 3η πολιτική δύναμη θα είναι η Χρυσή Αυγή ενώ τολμώ να πω, πηγαίνοντας κόντρα στις δημοσκοπήσεις πως οι ΑΝ.ΕΛ έχουν πολλές πιθανότητες να εισέλθουν στη βουλή.
Καλή επιτυχία σε όλους και ας κερδίσει ο καλύτερος ως προς τα συμφέροντα του λαού.

Διάβασε επίσης

Εκλογές 2015: Όλες οι προβλέψεις του astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved