Αστρολογική επικαιρότητα, 24/12: Δεν το έβαλε κάτω ο Bruce Willis

Η παράλυση του Μπρους Γουίλις, το αποτέλεσμα της 2ης ψηφοφορίας και το λογισμικό που «κλειδώνει» τον υπολογιστή

Αστρολογική επικαιρότητα, 24/12: Δεν το έβαλε κάτω ο Bruce Willis

Μπρους Γουίλις: Ο αστέρας του Χόλιγουντ πάσχει από πάρεση προσωπικού νεύρου ή αλλιώς παράλυση Bell.

Πολύ σκληρός για να τα παρατήσει! Από την παράλυση Bell πάσχει ο διάσημος ηθοποιός Μπρους Γουίλις. Τα συμπτώματα της ασθένειας είναι η αιφνίδια αδυναμία ή παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου, πράγμα που καθιστά δύσκολο το χαμόγελο ή το κλείσιμο του ματιού, δυσκολία των εκφράσεων, πονοκέφαλος και αίσθηση πιο δυνατού ήχου από το αυτί της πληγείσας πλευράς. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς αναρρώνουν πλήρως από την παράλυση Bell με φαρμακευτική αγωγή κορτιζόνης. Αν και η θεραπεία είναι πολύ ακριβή, ο Μπρους Γουίλις την ολοκλήρωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η συνηθέστερη αιτία της παράλυσης Bell φαίνεται ότι είναι ο ιός του απλού έρπητα, της ανεμοβλογιάς, η λοιμώδης μονοπυρήνωση, αλλά και η μεγάλη πίεση και το στρες. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα την ίδια πάθηση εμφάνισε και ένας από τους καλλιτεχνικούς μάνατζερ της Μαντόνα, ο οποίος νοσηλεύτηκε επίσης στην κλινική του Μονάχου. Ο διάσημος ηθοποιός έχει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Ερμή (επικοινωνία, οι ιστοί των νεύρων κατά την ιατρική αστρολογία) στον 6ο οίκο (ζητήματα υγείας) και ο διελαύνων Ποσειδώνας (παράλυση, μη ομαλή λειτουργία) πέρασε επάνω από τον γενέθλιο Ερμή και του δημιούργησε αυτό το πρόβλημα.

* Ο Μπρους Γουίλις είναι γεννημένος 19 Μαρτίου 1955

2η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας: 168 «ΝΑΙ» υπέρ του Σταύρου Δήμα – Τι θα γίνει στην 3η;

Άγονη και η 2η ψηφοφορία! Η 2η ψηφοφορία για εκλογή προέδρου Δημοκρατίας εξελίχτηκε χθες (23/12) και έκρυβε μερικές εκπλήξεις. Προέκυψε μια σωρεία ανεξαρτητοποιήσεων από την ΔΗΜΑΡ, οι πρώην Χρυσαυγίτες Μπούκουρας και Αλεξόπουλος ψήφισαν «Σταύρο Δήμα» ενώ η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Μαρία Κόλλια –Τσαρουχά φέρεται να ήταν άρρωστη και ως εκ τούτου απείχε της ψηφοφορίας αλλά γνωστοποίησε πως θα ψήφιζε παρών (παρούσα κατά το σωστότερο) εάν βρισκόταν στο Κοινοβούλιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την μεριά του ανακοινώσε πως η ψηφοφορία είχε αποτέλεσμα. Η δεύτερη ψηφοφορία συνεπώς πήγε πολύ καλύτερα από το Βατερλό της πρώτης άλλα διαφαίνεται πως είναι μαθηματικά αδύνατο να βρεθούν άλλες 12 ψήφοι έτσι ώστε να σχηματιστεί ο μαγικός αριθμός 180.Το επόμενο και κρίσιμο ραντεβού έχει δοθεί στις 29/12, οπότε θα παιχτεί και η τελευταία πράξη του έργου. Στον αυτοτελή αστρολογικό χάρτη της ψηφοφορίας της 29ης Δεκεμβρίου, η Σελήνη βρίσκεται στον πύρινο και παρορμητικό Κριό και ισούται με τον Κρόνο, όψη που δείχνει απελπισία ενώ ο ιδιαίτερης σημασίας άξονας Ωροσκόπου/Μεσουρανήματος δείχνει οικονομική επίθεση και γεγονότα που οδηγούν σε παραίτηση.

*Η ανάλυση έγινε με βάση τον αστρολογικό χάρτη που καταστρώθηκε για 29 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Έχεις μήνυμα στον υπολογιστή σου: Κακόβουλο λογισμικό «κλειδώνει» τον υπολογιστή

Προσέχετε για να έχετε (υπολογιστή)! Χάκερς διασπείρουν κακόβουλο λογισμικό μέσω μολυσμένων e mails και «ροζ» ιστοσελίδων και στη συνέχεια ζητούν «λύτρα» για να... ελευθερώσουν τους υπολογιστές, δηλαδή να ξεμπλοκάρουν τα παγιδευμένα αρχεία (word, excel, jpg). Η καταβολή των «λύτρων» γίνεται σε ψηφιακό νόμισμα bitcoin. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε ανακοίνωσή της, καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι έχει καταγραφεί τους τελευταίους μήνες έξαρση των κρουσμάτων στη χώρα μας. «Όλο και περισσότεροι πολίτες μας καταγγέλλουν ότι με άγνωστο τρόπο κάποιος τους έχει κλειδώσει αρχεία και τους ζητά χρήματα για να τους τα ξεκλειδώσει. Οι χάκερς που δημιούργησαν τον ιό εκτιμάμε ότι έχουν έδρα χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και αναζητούνται από την Interpol. Ο εντοπισμός τους, ωστόσο, είναι εξαιρετικά δύσκολος. Στην Ελλάδα το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε μόλις πριν από λίγους μήνες», λέει αστυνομική πηγή. Η ΕΛ.ΑΣ. συνιστά «οι χρήστες να μην ανοίγουν e-mail με άγνωστα λίνκ και να μην κατεβάζουν τα συνημμένα αρχεία. Επίσης, να χρησιμοποιούν γνήσια λογισμικά προγράμματα και να ενημερώνονται τακτικά (updates)», λέει στέλεχος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η ανακοίνωση έγινε με το τετράγωνο που υπάρχει σε κοσμικό επίπεδο Ουρανού (τεχνολογία, διαδίκτυο) με Πλούτωνα (υπόγειες ενέργειες, πάθος για προσπορισμό χρήματος μέσα από σκοτεινές μεθόδους) και δείχνει πως το έγκλημα απέκτησε και μια περαιτέρω διάσταση που αγνοούσαμε, το ηλεκτρονικό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved