Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις 50% στο e-shop του Astrology.gr!

Μάθε τι σου φέρνει το 2015, τώρα με 50% έκπτωση!

Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις 50% στο e-shop του Astrology.gr!

Οι μέρες των εορτών πλησιάζουν και η οικονομική κρίση καλά κρατεί! Όμως, όλοι, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο, έχουμε στο μυαλό μας μικρές αγορές, δωράκια και εκπλήξεις για τα αγαπημένα πρόσωπα και, γιατί όχι, για τον εαυτό μας!

Το e-shop του Astrology.gr είναι εδώ για να σταθεί αρωγός στον προγραμματισμό των δώρων σου για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος!

Από σήμερα έως και τις 12 Ιανουαρίου, σε όλες τις Αστρολογικές αναλύσεις θα υπάρχει έκπτωση 50%, δηλ. από την τιμή των 20€, θα πωλούνται στην τιμή των 10€.

Υπενθυμίζουμε τις επιλογές που μπορείς να κάνεις, παρουσιάζοντας παρακάτω, μία-μία, τις Αστρολογικές αναλύσεις που πωλούνται με έκπτωση, καθώς και την περιγραφή του περιεχομένου τους.

Προσωπική Πρόβλεψη 1 έτους (σελίδες 25-30)

provlepsishop

Πρόβλεψη 12 μηνών για όλους τους τομείς της ζωής σου

Η μέθοδος των διελεύσεων χρησιμοποιείται εδώ, για να υποδείξει τις ημερομηνίες, που συμβούν τα πραγματικά σημαντικά γεγονότα για την επόμενη χρονιά. Τα γεγονότα αυτά μπορεί να αφορούν οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου: τις συναλλαγές, την υγεία, τις σχέσεις, τις σπουδές κ.λπ.

Εκτός από τις πλανητικές διελεύσεις για τους επόμενους 12 μήνες, περιέχεται ένα σπάνιο κείμενο στο οποίο περιέχεται μια ανάλυση του ωροσκοπίου σου.

Θέλεις να μάθεις τι έχει γραφτεί στους ουρανούς για σένα; Πάτησε εδώ!

Ανάλυση σχέσης (σελίδες 25-30)

synastry

Τα αδύνατα και τα δυνατά σημεία της σχέσης με τον/την σύντροφό σου.

Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Υπάρχει μέλλον στη σχέση σας;

Για να αποκτήσεις μια συνολική εικόνα για την πορεία και τις προοπτικές της σχέσης σου, πάτησε εδώ

Καρμική ερμηνεία ωροσκοπίου (σελίδες 15-20)

karmiki

Η καρμική προέλευση και ο προορισμός σου. Τι πρέπει να γνωρίζεις για την προσωπική και ψυχική σου εξέλιξη;

Αν η πραγματική επαφή με το Σύμπαν και τους πλανήτες είναι αυτό που σε φοβίζει και σε γοητεύει ταυτόχρονα, γίνε ένα μαζί τους, διαβάζοντας το δικό σου καρμικό ωροσκόπιο εδώ!

Ανάλυση γενέθλιου ωροσκοπίου (σελίδες 45-60)

genethlio

Χαρακτήρας, προσωπικότητα και τάσεις ζωής

Έχεις απορίες για σένα, τους συγγενείς, τους φίλους σου; Μήπως διλήμματα για το τι πραγματικά σου ταιριάζει και τι δε θέλεις με τίποτα;

Μπορείς να λύσεις αυτές και πολλές άλλες απορίες με την πλήρη ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου που καλύπτει τους τομείς της ζωής σου, τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου, παραγγέλνοντας την πλήρη ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved