Αστρολογική επικαιρότητα, 9/12: Μια ακόμα επιβεβαίωση του astrology.gr για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Η αστρολογική επιβεβαίωση για την επίσπευση των εκλογών για Π.τ.Δ. και ο θάνατος του Ralph Baer, του δημιουργού των Video games

Αστρολογική επικαιρότητα, 9/12: Μια ακόμα επιβεβαίωση του astrology.gr για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Αστρολογική επιβεβαίωση: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την έναρξη διαδικασιών για την Εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας

Επισπεύδει ξαφνικά η κυβέρνηση την εκλογή! Καταιγιστικές είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι στις 17 Δεκεμβρίου ξεκίνα η διαδικασία σχετικά με την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Η διαδικασία έχει ως εξής: Στην πρώτη ψηφοφορία (17/12) όπως και στην δεύτερη (23/12) απαιτούνται 200 ψήφοι για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας πράγμα που με αυτή την σύνθεση της Βουλής είναι αδύνατον. Έτσι θα καταλήξουμε σε τρίτη ψηφοφορία στις 29/12 όπου εκεί απαιτείται ο αριθμός των 180 βουλευτών για να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εάν δεν συμβεί αυτό, τότε πάμε σε διάλυση της παρούσας βουλής και προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία, δηλαδή στις εκλογές, όπου οι δυο πιθανότερες ημερομηνίες είναι 25/1 ή 1/2/2015. Πλέον λοιπόν, όλα είναι ανοιχτά ακόμα και για πρόωρες εκλογές μέσα στον Ιανουάριο. Εμείς στο άρθρο «Σεληνιακά φαινόμενα Δεκέμβριου 2014» είχαμε γράψει για τον τελευταίο μήνα του 2014 ότι «προκύπτει πως είναι μια περίοδος "βαριά" που μόνο Χριστουγεννιάτικα προεόρτια δεν θυμίζει. Όπως και να έχει θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις...» και ότι «Το μεσοδιάστημα Ηλίου-Σελήνης μιλά για περίοδο τέλεσης ενός εξαιρετικά μεγάλου γεγονότος.». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράγραφο «Η Αλληλουχία μεταξύ Νέας Σελήνης και Πανσελήνου» γράφουμε ότι «Το Μεσουράνημα μιλά για μια επίδειξη δύναμης όπου θα οδηγήσει σε ένα τέλος.... Κάποιος θα πει... αντίο.» και ότι μέσα στον μήνα «προβλήματα με κάποιον "πολιτικό προϊστάμενο" ή στέλεχος οδηγούν ακόμα και στην πτώση ή τη συντριβή της κυβέρνησης.».

Τα Video games... «έχασαν» τον πατέρα τους

Έφυγε ο πρωτοπόρος Ralph Baer! Όλοι λίγο πολύ έχουμε καθίσει μπροστά σε μια παιχνιδοκονσόλα που είναι συνδεδεμένη με την τηλεόραση και έχουμε περάσει κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς, αναπολώντας τα παιδικά μας χρόνια. Η ευφυής ιδέα για τη δημιουργία της πρώτης κονσόλας ανήκει στον πολυμήχανο γερμανό Ralph Baer που στα τέλη της δεκαετίας του '60 δημιούργησε την πρώτη οικιακή κονσόλα. Επί πολλά χρόνια ο Baer δεν κατάφερνε να πείσει τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας που εργαζόταν για τη χρησιμότητά της και λάμβανε την απάντηση «και ποιος χρειάζεται κάτι τέτοιο;» . Εν συνεχεία, ο Ralph Baer για να δείχνει η εφεύρεσή του πιο ωραία και σημαντική την έβαλε σε ένα «καφέ κουτί» και μια άλλη εταιρεία η Magnavox Odyssey την αγόρασε και την μετονόμασε σε Magnavox Odyssey αφού ο Ralph Baer πήρε τα νομικά δικαιώματα του design. Εν τέλει παρουσιάστηκε στο κοινό το έτος 1972, προκαλώντας κυριολεκτικά δέος, καθώς μέχρι τότε δεν υπήρχε απολύτως τίποτα παρόμοιο. Στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη βλέπουμε τον Ερμή (σκέψη, επικοινωνία) στο ζώδιο του Υδροχόου (πρωτοπορία, τεχνολογία) σε όψη τρίγωνου με τον τυχερό Δία (παρουσίαση, νομικά δικαιώματα) στο ζώδιο του Ζυγού (ραφιναρισμένη/στυλ, design) δείχνοντας ότι η επιτυχία της εφεύρεσής του βασίστηκε, εκτός από την ευφυή ιδέα και στην εξέλιξη και το ραφινάρισμα της παρουσίασής της.

*Ο Ralph Baer γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1922

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved