Αστρολογική επικαιρότητα, 20/11: Αλλού ο Μελάς κι αλλού οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Η αστρολογική επιβεβαίωση για τη διαφοροποίηση του Π. Μελά από τη γραμμή Καμμένου και το τέλος επιτηδεύματος στους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών

Αστρολογική επικαιρότητα, 20/11: Αλλού ο Μελάς κι αλλού οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Αστρολογική επιβεβαίωση: Διαφοροποιείται ανοιχτά ο Μελάς από τη γραμμή Καμμένου για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Μια μέρα μετά άλλαξε στάση! Στα Σεληνιακά φαινόμενα Νοεμβρίου 2014 στην παράγραφο για την Πανσέληνο του μήνα γράφουμε ότι: «Το Μεσουράνημα βγάζει έντονη διαφοροποίηση κομματικού στελέχους από την επίσημη κομματική γραμμή.» κι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς διαχώρισε ανοιχτά τη θέση του από τη γραμμή των ΑΝ.ΕΛ. για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πιο συγκεκριμένα μετά την ομόφωνη απόφαση της Κ.Ο. των ΑΝ. ΕΛ. (συμμετέχοντος και του κ. Μελά), ανεξαρτήτως προσώπου, να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο βουλευτής δήλωσε ότι ενδεχομένως και να το πράξει! Ο κ. Μελάς εξήγησε ότι: «οι αρχές της ΝΔ είναι μέσα στην ψυχή μου, το μόνο που διαφωνώ είναι τα μνημόνια» και τόνισε ότι: «Δεν μπορεί να κατέβει για Π.τ Δ. ο Καραμανλής που τον είχαμε και πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό και απ' όλα και να μην τον ψηφίσουμε». Ο Πάνος Καμμένος έχει ήδη διαμηνύσει ότι «όποιος δώσει ανάσα στην Κυβέρνηση θα διαγραφεί ενώ σήμερα επιτέθηκε στον ως τώρα βουλευτή του, χαρακτηρίζοντας τον «βρώμικο μαξιλάρι».

Τέλος επιτηδεύματος και στους Εθελοντές αιμοδότες – Δεν κάνει πίσω το Υπουργείο Οικονομικών

Στα όρια της τρέλας! Σύμφωνα με κείμενο-καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας οι σύλλογοι εθελοντικής αιμοδοσίας καλούνται να καταβάλλουν στις εφορίες τέλος επιτηδεύματος! Αν και κάλεσαν τις ηγεσίες των αρμόδιων Υπουργείων να αντιληφθούν έστω και καθυστερημένα, τις ευθύνες απέναντι σε υγιείς προσπάθειες τοπικών κοινωνιών και να γίνει αλλαγή του τρόπου φορολόγησης των αστικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών στις οποίες συγκαταλέγονται, η απάντηση της αρμόδιας υπουργείου Οικονομικών ήταν αρνητική. Και συγκεκριμένα η απάντηση που πήραν είναι ότι οι φορολογικές ελαφρύνσεις είναι συνάρτηση της επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων, της ανάπτυξης της οικονομίας και της αύξησης της φορολογικής συμμόρφωσης. Με λίγα λόγια φόρος και όταν δίνεις το αίμα σου! Ο διελαύνων Πλούτωνας (επιβολή) από τον Αιγόκερω (εξουσία) μέσα από τον 7ο οίκο της Ελλάδας (αποφάσεις) είναι σε όψη αντίθεσης με τον γενέθλιο Κρόνο (δικαιοσύνη) της Ελλάδας στον 1ο οίκο. Όψη που δείχνει ότι οι νόμοι χάνουν το νόημα τους αφού είναι σκληροί ακόμα και σε ανθρώπους που δίνουν από αυτό που λείπει από τις μέρες μας, ανθρωπιά.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας που χρησιμοποιήθηκε για την ανάλυση είναι της Μεταπολίτευσης 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved