Αστρολογική επικαιρότητα, 17/11: 7.000 αστυνομικοί σε επιφυλακή για τον εορτασμό της 41ης επετείου του Πολυτεχνείου

Τα δρακόντεια μέτρα της ΕΛ. ΑΣ. για τον εορτασμό της 41ης επετείου του Πολυτεχνείου και η γυμνή φωτογράφηση του Μπούταρη για το περιοδικό Adore

Αστρολογική επικαιρότητα, 17/11: 7.000 αστυνομικοί σε επιφυλακή για τον εορτασμό της 41ης επετείου του Πολυτεχνείου

Φρούριο η Αθήνα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας! Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. με την παρουσία 7.000 αστυνομικών, λόγω και των κινητοποιήσεων στον χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για τον εορτασμό της 41ης επετείου του Πολυτεχνείου. Οι πύλες του Πολυτεχνείου αναμένεται να κλείσουν μετά τις 13:00 και θα ακολουθήσει η πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ στις 15:00 από την πλατεία Κλαυθμώνος. Γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος έχουν τεθεί σε εφαρμογή έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενώ τροποποιήσεις θα πραγματοποιηθούν στα δρομολόγια και τις στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ έως τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι διελαύνοντες Ήλιος (γεγονότα) και Κρόνος (Αρχές) μέσα από το σκληρό ζώδιο του Σκορπιού σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Άρη (μάχες, προστριβές, επιθέσεις) της Ελλάδας υποδεικνύουν πιθανές εντάσεις οι οποίες θα ξεφύγουν από τα όρια της αψιμαχίας.

*Η αστρολογική ανάλυση έγινε με βάση τον αστρολογική χάρτη της Ελλάδος (24/7/1974)

Ο Μπουτάρης φωτογραφήθηκε... γυμνός!

Γυμνός από τη μέση και πάνω φωτογραφήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στο πλαίσιο της καμπάνιας του περιοδικού Adore της κυριακάτικης Μακεδονίας με αφορμή την επικείμενη παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS την 1η Δεκεμβρίου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για το Gay Pride και τις προοπτικές του να γίνει η Θεσσαλονίκη μια «ανοιχτή πόλη». Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ δεν λέω να έρθουν 600.000 άτομα στη δική μας πόλη... Ας έρθουν 50.000 –γιατί αυτή είναι η αναλογία. Αν μπορέσουμε να φέρουμε 50.000 γκέι στη Θεσσαλονίκη απ' όλα τα Βαλκάνια, από τη Μέση Ανατολή, απ' οπουδήποτε, για να εκδηλώσουν τις θέσεις τους, θα είναι κάτι μεγάλο για την πόλη» ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Θεσσαλονίκη «δεν θα γίνει ποτέ μία εξαιρετικά ανοιχτή πόλη» τουλάχιστον στη δική του γενιά. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με ένα «νεφέλωμα» στο νεανικό ζώδιο των Διδύμων έχει το παρουσιαστικό του «αιώνιου έφηβου». Και μάλιστα η συμμετοχή του αντιδραστικού και ακομπλεξάριστου Ουρανού σε αυτό τονίζει το ανατρεπτικό στοιχείο της προσωπικότητά τους. Αυτή την περίοδο ο Ποσειδώνας (σύγχυση, απογοήτευση) στους Ιχθύες (φωτογράφηση) από διέλευση σχηματίζει δυσμενή όψη με τον γενέθλιο Κρόνο του (καθήκον, κοινωνία, κριτική) στους Δίδυμους (νεολαία) δείχνοντας πιθανή δυσαρέσκεια μέρος της κοινωνίας για μηνύματα που αφορούν νέους ανθρώπους.

*Ο Γιάννης Μπουτάρης γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1942

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved