Αστρολογική επικαιρότητα, 4/11: Σκίτσο Γερμανικού σχολικού βιβλίου με τον Ερντογάν ως «σκύλο»

Το σκίτσο του Γερμανικού σχολικού βιβλίου που απεικονίζει τον Ερντογάν σαν σκύλο και η Τουρκική κορβέτα «Βuyucada» στα Ελληνικά χωρικά ύδατα

Αστρολογική επικαιρότητα, 4/11: Σκίτσο Γερμανικού σχολικού βιβλίου με τον Ερντογάν ως «σκύλο»

Ο Ερντογάν σε σκίτσο... ως «σκύλος»

Σκύλος που γαβγίζει δαγκώνει; Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας κάλεσε χθες, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, τον πρέσβη της Γερμανίας στην Άγκυρα προκειμένου να καταγγείλει τη δημοσίευση σε Γερμανικό σχολικό βιβλίο μιας γελοιογραφίας που απεικονίζει τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τη μορφή σκύλου. Το σκίτσο αυτό, που είχε αρχικά δημοσιευθεί το 2011 στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, αναδημοσιεύτηκε σε ένα βιβλίο που προορίζεται για τους μαθητές του Λυκείου στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Με τίτλο «οι Τούρκοι στη Γερμανία, μία επιτυχημένη ιστορία» η γελοιογραφία απεικονίζει τον Ερντογάν σαν σκύλο-φύλακα, σε επιθετική στάση, να επιδεικνύει τους κυνόδοντές του, μπροστά από ένα σπιτάκι σκύλου με το όνομά του. Ο Ταγίπ Ερντογάν την περίοδο αυτή δέχεται την δυσαρμονική όψη τετραγώνου του διελαύνοντα Κρόνου από τον Σκορπιό στον 10ο οίκο (κρίση σχετικά με την φήμη μου) με τον γενέθλιο του Πλούτωνα στον Λέοντα (πλήγμα –πόνος στο εγώ) ενώ ο διελαύνων Δίας είναι σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Πλούτωνα του που δείχνει δημοσιότητα, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μάλλον αρνητική.

*Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι γεννημένος 26/2/1954

Νέα πρόκληση των Τούρκων: Έφτασε η Τουρκική κορβέτα μέχρι την Τζιά

Μέχρι που θα φτάσουν; Σε ελληνικά χωρικά ύδατα, στο στενό Καφηρέα, εισήλθε σήμερα στις 3.00 τα ξημερώματα η τουρκική κορβέτα «Βuyucada», προερχόμενη από τον Kόλπο Ξηρού. Στη συνέχεια κινούμενη με νότια - νοτιοδυτική πορεία διήλθε μεταξύ Κέας και Κύθνου. Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος, καθ' όλη τη διάρκεια του πλου του. Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας χαρακτήρισε «αναμενόμενη» την ενέργεια αυτή της Άγκυρας, με φόντο την πρόσφατη αλλαγή πολιτικής ηγεσίας στο ΥΕΘΑ, ενώ υπογράμμισε ότι το τουρκικό πλοίο «παρακολουθείται στενότατα». «Κανένα τουρκικό σκάφος δεν θα κόβει βόλτες χωρίς να παρακολουθείται», τόνισε. Οι προκλήσεις της Τουρκίας μάλλον θα γίνουν πιο έντονες τις επόμενες ημέρες. Κι αυτό γιατί ο διελαύνων Άρης (επιθέσεις, προκλήσεις) θα εισέλθει στον 7ο οίκο (φανεροί εχθροί) της Ελλάδας με βάση τον χάρτη της Μεταπολίτευσης κι ως εκ τούτου ως τις 4/12 που θα βρίσκεται εκεί θα είναι μια περίοδος παρατεταμένης έντασης με τους γείτονες. Μάλιστα το χρονικό διάστημα μεταξύ 8/11 και 19/11 είναι ιδιαίτερα κρίσιμο αφού σε κοσμικό επίπεδο ο Άρης θα «συναντήσει» τους Πλούτωνα και Ουρανό, ευνοώντας ακραίες καταστάσεις και ένταση.

Περισσότερα θα βρείτε στο newsbomb.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved