Αστρολογική επικαιρότητα, 29/10: Ο σμηναγός που συγκίνησε όλη την Ελλάδα

Το μήνυμα του σμηναγού Στράλη που συγκίνησε στην χθεσινή στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης και το Τουρκικό υποβρύχιο που εισέβαλε στην Κυπριακή ΑΟΖ

Αστρολογική επικαιρότητα, 29/10: Ο σμηναγός που συγκίνησε όλη την Ελλάδα

Σμηναγός Στράλης: Ο «γητευτής των αιθέρων» που συγκίνησε όλη την Ελλάδα

Το μήνυμα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα! «Σηκώστε το κεφάλι ψηλά», φώναξε δύο φορές μέσα από το πιλοτήριο του μαχητικού F-16 o σμηναγός Σωτήρης Στράλης, κάνοντας εντυπωσιακούς ελιγμούς στον αέρα, στην χθεσινή στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. «Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη. Χρόνια Πολλά Μακεδονία. Χρόνια Πολλά Ελλάδα, από το Ορμένιο έως τη Γαύδο. Σηκώστε το κεφάλι ψηλά. Εις το επανιδείν», είπε μέσα από το cockpit, κάνοντας την καρδιά κάθε Έλληνα να ριγήσει! Ο διελαύνων Ερμής έκανε σύνοδο με τον υποθετικό πλανήτη Ζευς στο ωροσκόπιο της Ελλάδος υποδεικνύοντας δημιουργική σκέψη και το μήνυμα ενός σκεπτόμενου. Συγχρόνως, ο διελαύνων Δίας (κυβερνήτης του 6ου οίκου, Στρατός-Σώματα Ασφαλείας) ήταν σε όψη τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Ελλάδας (ο λαός, το πλήθος) δείχνοντας τους αποδέκτες του μηνύματος. Κάτι τέτοιες μεγάλες στιγμές καταλαβαίνει ο καθένας πόσο αξίζει να είναι άνθρωπος.

Τουρκικό υποβρύχιο εισέβαλε στην Κυπριακή ΑΟΖ

Χωρίς όρια οι προκλήσεις της Άγκυρας! Όπως έγινε γνωστό η Τουρκία εκτός από τα δύο πολεμικά πλοία τα οποία εδώ και μια εβδομάδα συνοδεύουν το «Μπαρμπαρός» εντός της ΑΟΖ έχει στείλει και ένα υποβρύχιο του τουρκικού στόλου. Ο διελαύνων Κρόνος τετραγωνίζει το Μεσουράνημα της Κύπρου δείχνοντας απώλειες ενώ ο διελαύνων Ποσειδώνας κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα της, υποδεικνύοντας υπόγειες καταστάσεις. Το θερμόμετρο ανοιχτά της Κύπρου και εντός Κυπριακής ΑΟΖ αναμένεται να ανέβει. Ο διελαύνων Ποσειδώνας από το Δεκέμβριο του 2014 ως το 2016 θα πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Άρη της Κύπρου, προεικονίζοντας δολιοφθορές, απώλειες και κινήσεις ΚΛΟΠΗΣ. Αυτό που τονίζει την επικινδυνότητα των καταστάσεων είναι ότι όταν πραγματοποιήθηκε η κατάληψη της Κύπρου από τις δυνάμεις του Αττίλα ο Άρης της Κύπρου πάλι δεχόταν δυσαρμονική όψη από τον δόλιο και επικίνδυνο Ποσειδώνα.

*Οι αστρολογικές αναλύσεις έχουν γίνει με βάση το χάρτη της Ελλάδος (μεταπολίτευση) 24/7/1974 Αθήνα και της Κύπρου 16/8/1960 Λευκωσία.

Κατέβασε τώρατο application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved