Αστρολογική ανασκόπηση: Χιροσίμα

Ο ρόλος του Πλούτωνα και του Ουρανού: Μια αστρολογική ανάλυση των γεγονότων που σφράγισαν τον 20ο αιώνα

Αστρολογική ανασκόπηση: Χιροσίμα

Η εποχή όπου ο άνθρωπος έχει πλέον τα μέσα για να αφανίσει τον πλανήτη και τον ίδιο εγκαινιάστηκε σαν σήμερα, με την έκρηξη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα στις 6/8/1945 (στις 8:16 τοπική ώρα).

Πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις στο Wikipedia - εδώ θα υπενθυμίσουμε την αστρολογική διάσταση του θέματος: Ποιός ο ρόλος του Πλούτωνα στην «ατομική εποχή» και τη χρήση των πυρηνικών όπλων; Και τι ρόλο έπαιξε η ανάμιξη του Ουρανού, στην επίθεση που έγινε από αέρος;

hiroshima
460ad249e429973ad0281d9becf97c86 L

Ο Γιάννης Ριζόπουλος εξηγεί: "Στο ωροσκόπιο μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις όψεις του Πλούτωνα με τον Ήλιο (σύνοδος) και τον Άρη (εξάγωνο), όπως επίσης και την θέση της Δήμητρας στο Σκορπιό, μια θέση που στατιστικά έχει μεγάλη συχνότητα σε γεγονότα μαζικής καταστροφής. Θα μπορούσε ακόμη να «ενοχοποιηθεί» και ο γωνιακός Δίας, αφού όταν ο πλανήτης της επέκτασης συμμετέχει σε μια καταστροφή, την διογκώνει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο...".

Όλη η ανάλυση στο άρθρο Remember Χιροσίμα- Η αστρολογική διάσταση.

radiation


Το «παραμύθι» της αλυσιδωτής πυρηνικής αντίδρασης ξεκίνησε στο πανεπιστήμιο του Σικάγο τον Δεκέμβριο του 1942, όταν σε ένα μυστικό πείραμα, ένας Ζυγός κι ένας Σκορπιός, ο Ιταλός Ενρίκο Φέρμι και ο Ούγγρος Ευγένιος Βίνερ άνοιξαν το κουτί της Νέας Πυρηνικής Εποχής.

Ο Chicago Pile-1 ήταν το προοίμιο μιας ολέθριας κούρσας προς το θάνατο, τουλάχιστον για τους κατοίκους της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι. Ακολούθησαν πλήθος από πυρηνικές δοκιμές -γνωστές και άγνωστες- σε διάφορα σημεία του πλανήτη με τους στρατιώτες και τους εκάστοτε ντόπιους να παίζουν συχνά το ρόλο του πειραματόζωου.

Διάβασε περισσότερα στο άρθρο του Γιάννη Ριζόπουλου: Ραδιενέργεια-Ο εφιάλτης έρχεται στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου θα δεις και δυο άκρως διαφωτιστικά αστροχαρτογραφήματα.

radiation2

Τέλος, το astrology.gr είχε την χαρά να φιλοξενήσει και ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Urania lab με τίτλο: Η ραδιενέργεια στο μικροσκόπιο.

"Ραδιενέργεια είναι το φαινόμενο της εκπομπής σωματιδίων ή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από τους πυρήνες ορισμένων χημικών στοιχείων, που γι' αυτό το λόγο ονομάζονται ραδιενεργά. Η ραδιενέργεια ανακαλύφτηκε από το Γάλλο χημικό Μπεκερέλ το 1896 καθώς ο Κρόνος και ο Ουρανός στο Σκορπιό επέτρεψαν μια όλως διαφωτιστική ματιά στην κλειδαρότρυπα των κρυμμένων κοσμικών δυνάμεων". Περισσότερα εδώ.

{youtube}IePeHB9_4Xw{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved