Ο Άρης στον Ζυγό «ρίχνει» τα αεροπλάνα!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση

Ο Άρης στον Ζυγό «ρίχνει» τα αεροπλάνα!

Τρίτωσε το κακό!

Μετά την κατάρριψη του Boeing της Malaysian Airlines και την συντριβή της πτήσης 222 της TransAsia Airways στην Ταιβάν, αγνοείται (πιθανότατα κατέπεσε στον Νίγηρα) ένα αεροπλάνο της Air Algerie με 116 επιβαίνοντες, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την πρωτεύουσα της Μπουργκίνα Φάσο προς το Αλγέρι (πτήση ΑΗ5017).

Για το 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών έγραψα ήδη την αστρολογική μου αναφορά, που έχριζε τον Άρη ως «πρωταίτιο» της τραγωδίας, με τον Ποσειδώνα να έχει επίσης ενεργό συμμετοχή. Συγκεκριμένα, την ώρα της απογείωσης του Boeing ο Ωροσκόπος ήταν σε σύνοδο με τον αστρικό Άρη, προοιωνίζοντας έναν σημαντικό κίνδυνο, που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Την ίδια στιγμή ο αστρικός Ωροσκόπος ήταν σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, υποδηλώνοντας το μυστήριο και τα «κουκουλώματα» σχετικά με το ποιος έριξε τελικά το αεροσκάφος.

Ανάλογα όμως είναι τα ευρήματα και στις περιπτώσεις των δύο άλλων αεροσκαφών:
Η πτήση 222 απογειώθηκε με τον Άρη να δεσπόζει στο Μεσουράνημα του ωροσκοπίου στον Ζυγό (23/7/2014, 17:43 τοπική ώρα, Kaohsiung, Taiwan). Εδώ βέβαια δεν εμπλέκεται ο Ποσειδώνας, γι' αυτό και είχαμε ένα «καθαρό» δυστύχημα.

Η δε πτήση ΑΗ5017 απογειώθηκε στις 1:05 GMT με τον αστρικό Ωροσκόπο της στιγμής στις 28 μοίρες και 57΄ του Κριού να κάνει ακριβέστατη αντίθεση με τον τροπικό Άρη στο Ζυγό!
Φαίνεται μάλιστα ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη μυστήριο ή «λάθος», αφού υπάρχει και η άμεση εμπλοκή του Ποσειδώνα (ως αστρικός, σε σύνοδο με το τροπικό Μεσουράνημα στην 13η μοίρα του Υδροχόου).

Air Algerie

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση κι αν κάποιος αναρωτηθεί τι σχέση μπορεί να έχει ο Ζυγός με τις πτήσεις και τα αεροπλάνα, η απάντηση βρίσκεται στην αστρολογικά «παράδοξη» συγγένεια του άξονα Κριού-Ζυγού με τον άξονα Διδύμων-Τοξότη.
Επειδή κάθε τι έχει την ερμηνεία του, μια παρουσίαση του σχετικού θέματος μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Από αυτήν την άποψη λοιπόν το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό θα μπορούσε να θέσει τέλος σε αυτήν την «επιδημία» αεροπορικών καταστροφών, το θέμα όμως είναι ότι δεν οφείλονται όλα στις διελεύσεις και δεν συγχρονίζονται απαραίτητα με αυτές αλλά μπορεί να εντάσσονται σε έναν ευρύτερο συμπαντικό κύκλο.

Για παράδειγμα, η επίκαιρη ενεργοποίηση του «κόκκινου πλανήτη» μπορεί να πυροδοτήθηκε από την Πανσέληνο του Ιουλίου, που ήταν... φωτιά και λαύρα με τον Άρη του Ζυγού να συμμετέχει σε έναν «σταυρό» μαζί με τα Φώτα, την Δήμητρα, την Έριδα και τον αστρικό Κρόνο. Κι αν είναι πράγματι έτσι, τότε ο «συναγερμός» λήγει το ερχόμενο Σάββατο.
Σίγουρα όμως θα πρέπει να προσμετρηθούν κι άλλοι παράγοντες, αυτή είναι η ουσία.

Σχετικά άρθρα

Ο ύποπτος ρόλος του Πλούτωνα στην πτώση του Boeing 777 της Malaysia Airlines

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Boeing 777 και το σενάριο για βιολογική απειλή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved