Ο ύποπτος ρόλος του Πλούτωνα στην πτώση του Boeing 777 της Malaysia Airlines

Προμελετημένη η κατάρριψη της πτήσης ΜΗ 17;

Ο ύποπτος ρόλος του Πλούτωνα στην πτώση του Boeing 777 της Malaysia Airlines

Μια νέα αεροπορική τραγωδία με πτώση Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών και νεκρούς και τους 298 επιβαίνοντες συγκλονίζει όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το αεροσκάφος δέχτηκε ένα καίριο κτύπημα καθώς πετούσε πάνω από τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας σε ύψος δέκα χιλιομέτρων, είτε από πύραυλο εδάφους-αέρος, είτε από μαχητικό αεροσκάφος. Η πρώτη εκδοχή είναι η επίσημη των Ουκρανικών και των Αμερικανικών αρχών, ενώ η δεύτερη υιοθετήθηκε από τους ρωσόφωνους αυτονομιστές και βασίζεται σε μαρτυρία ενός Ισπανού ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας, που είδε τρία μαχητικά να προσεγγίζουν το Boeing λίγο πριν την πτώση του.

Και την ίδια στιγμή που τόσο οι αυτονομιστές, όσο και ο Ουκρανικός στρατός αρνούνται κάθε εμπλοκή, ρίχνοντας το φταίξιμο στην άλλη πλευρά, Ρωσικές πηγές διατείνονται ότι η κατάρριψη δεν ήταν «ατύχημα» αλλά μια προμελετημένη ενέργεια, αφού ο πραγματικός στόχος ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν και το ρωσικό Προεδρικό αεροσκάφος, που μοιάζει αρκετά με το μοιραίο Boeing και πέρασε από τον ίδιο αεροδιάδρομο μισή ώρα αργότερα!

Για προμελετημένη ενέργεια του Κιέβου μιλούν και οι αυτονομιστές, που όπως υποστηρίζουν δεν έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να πλήξουν ένα αεροσκάφος που πετά σε ύψος δέκα χιλιομέτρων.

Αντίθετα, ο Πρόεδρος Ποροσένκο μίλησε για τρομοκρατική ενέργεια, ενώ οι Αμερικανοί δεν έχουν πάρει ακόμη θέση για το ποιος μπορεί να κατέρριψε το αεροσκάφος.

Όσο για την προσωπική μου εκτίμηση, με βάση την συνολική αστρολογική εικόνα της τραγωδίας τείνει προς την εκδοχή μιας προμελετημένης ενέργειας και ίσως μιας ευρύτερης συνομωσίας.

Ας δούμε όμως πρώτα το πώς φωτογραφίζεται η τραγωδία, από το ωροσκόπιο της απογείωσης του επιβατικού αεροσκάφους (17/7/2014, 12:14, Άμστερνταμ).

flight MH 17

Η σύνοδος του αστρικού Άρη με τον τροπικό Ωροσκόπο στον Ζυγό, αποδίδει άριστα μια εξαιρετικά επικίνδυνη πτήση, που μπορεί να πέσει θύμα μιας έκρηξης ή μιας πολεμικής ενέργειας. Και η συμπόρευση του Άρη με την Δήμητρα σχετίζεται άμεσα τόσο με μια πολεμική ενέργεια, όσο και με έναν μεγάλο αριθμό θυμάτων.
Παράλληλα η αντίθεση του αστρικού Ωροσκόπου με τον τροπικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες παραπέμπει σε ένα ακόμη μυστήριο ανάλογο με αυτό της προ μηνών εξαφάνισης της πτήσης ΜΗ 370 κάπου στον Ινδικό ωκεανό.
Το όλο σχήμα ενισχύεται από την συμμετοχή της Σελήνης, του Ερμή και του Ήλιου, χωρίς να μπορεί να αποκλείσει κανείς και μια δραστική παρέμβαση του Δία, του οποίου οι όψεις με τον Άρη έχουν πολύ κακό ιστορικό σε ανάλογες αεροπορικές καταστροφές (εδώ ως αστρικός δεσπόζει στον χάρτη, σε ανοικτό τετράγωνο μάλιστα με τον Άρη).

Φυσικά ο ενεργός Ποσειδώνας καλύπτει και το ενδεχόμενο ενός λάθους, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε μια σαφή απάντηση για το ποιος και γιατί τελικά κατέρριψε το Boeing 777. Το πιθανότερο είναι να έχουμε πάλι ασάφειες και «κουκουλώματα», όπως και στην περίπτωση της εξαφανισμένης πτήσης ΜΗ 370.

Εντυπωσιακή είναι πάντως η αστροχαρτογραφική αποτύπωση της τραγωδίας, αφού το αεροσκάφος συνετρίβη σε μια περιοχή από όπου διέρχεται η γραμμή του Άρη!

astro chartography flight MH 17

Εδώ μπορεί κανείς να σταθεί και στην γραμμή της Δήμητρας, που περνά από το Κίεβο. Η Δήμητρα έχει άμεση σχέση με την ανάδειξη και δημοσιοποίηση στοιχείων αλλά και με τις πολιτικές συνισταμένες ενός θέματος. Θυμίζω ότι στην περίπτωση της πτήσης MH 370 η γραμμή της Δήμητρας περνούσε πάνω από τις Μαλδίβες και την ατόλη Ντιέγκο Γκαρσία, όπου εδρεύει η κύρια βάση των ΗΠΑ στον Ινδικό ωκεανό. Από τις Μαλδίβες είχαμε μαρτυρίες για «ένα Boeing που πετούσε χαμηλά» , ενώ αργότερα η θάλασσα ξέβρασε κι έναν πυροσβεστήρα αεροπλάνου, γεγονός που αποσιωπήθηκε από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ.
Παράλληλα, ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά για την ενδεχόμενη εμπλοκή της βάσης των ΗΠΑ στην εξαφάνιση της πτήσης. Κάποια στιγμή μάλιστα, η βάση του Ντιέγκο Γκαρσία έγινε πρώτο θέμα ακόμη και στα Ελληνικά ΜΜΕ.

Έτσι λοιπόν και στην περίπτωση της πτήσης ΜΗ 17 φαίνεται ότι έχουν να βγουν πολλά στη... φόρα, σε σχέση με τον ρόλο του Κιέβου και των Ουκρανικών αρχών στην όλη υπόθεση.

Πάμε τώρα στο πιο «ύποπτο» στοιχείο της αστρολογικής έρευνας, το οποίο σχετίζεται με τον γενέθλιο χάρτη του αεροσκάφους.

Το Boeing 777 που συνετρίβη στην Ουκρανία, έκανε την παρθενική πτήση του στις 17/7/1997, μια ημέρα που μπορεί να εκληφθεί και ως η ημέρα της «γέννησης» του. Μια «σατανική» σύμπτωση είναι βέβαια το ότι έμελλε να καταστραφεί ανήμερα των γενεθλίων του αλλά προχωρώ στο προκείμενο.

Από την μελέτη των συστημάτων πρόβλεψης προκύπτει πρώτον ότι αυτήν την περίοδο ο γενέθλιος Άρης του αεροπλάνου είχε «θέμα» (είναι στην 14η μοίρα του Ζυγού, εκεί όπου τους τελευταίους μήνες ασκούν την επιρροή τους ο Ουρανός με τον Πλούτωνα) και δεύτερον ότι στα προοδευτικά συστήματα η μόνη κύρια όψη υπάρχει στο Ηλιακό τόξο και είναι αυτή του προχωρημένου Ερμή προς τον Πλούτωνα (τετράγωνο).
Υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια καθοριστική βλάβη ή ένα μπλακ άουτ στα όργανα του αεροσκάφους, που θα μπορούσε να σημάνει και την πτώση του, αφού όμως αυτό το σενάριο απορρίπτεται εκ των πραγμάτων, δεν μένει παρά εκείνο της «στημένης» και προσχεδιασμένης ενέργειας, που ενδεχομένως αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης συνομωσίας, εκπορευόμενης από ένα «κρυφό» κέντρο εξουσίας.
Και ανεξάρτητα με το αν το Boeing 777 βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή, εδώ μετράνε οι σκοτεινές προθέσεις των εμπνευστών μιας τέτοιας ενέργειας.

Σε αυτήν την εκτίμηση κλίνω και μένει να δούμε τι θα αποφανθούν οι ειδικοί.

Σχετικά άρθρα

Στόχος του ουκρανικού πυραύλου θα μπορούσε να είναι το αεροσκάφος του Β. Πούτιν;

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Boeing 777 και το σενάριο για βιολογική απειλή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved