Δημοτικές εκλογές 2014: Αθήνα - Β΄ Γύρος

Οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Δημοτικές εκλογές 2014: Αθήνα - Β΄ Γύρος

Το αποτέλεσμα δεν θα είναι «καθαρό»;

Φτάσαμε λοιπόν στην τελική ευθεία, με τον Γιώργο Καμίνη και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να διεκδικούν το χρίσμα του Δημάρχου.
Ένας Καρκίνος και ένας Λέων δίνουν την προσωπική τους μάχη και τα πράγματα... παραείναι περίπλοκα, αφού στο «κόλπο» μπαίνει και ο Ποσειδώνας!

Ο Γιώργος Καμίνης, που έχει σαν γερή προίκα το γενέθλιο τετράγωνο Δία-Δήμητρας, και το εξάγωνο του προοδευμένου Δία με τον Ερμή, αναμφισβήτητα έχει το πλεονέκτημα. Κι όχι τόσο από την σύνοδο του διελαύνοντα Δία με τον Ήλιο και τον Ουρανό του. Αυτή, όπως σημείωσα και την προηγούμενη εβδομάδα, στο πρώτο άρθρο για τις εκλογές στον Δήμο Αθηναίων, θα μπορούσε να... τουμπάρει την καρέκλα του αντί να ανοίξει τον δρόμο προς την επανεκλογή του.
Θυμίζω επίσης το τετράγωνο του αστρικού Κρόνου προς τον Ήλιο του, συμπληρώνοντας ότι αυτός ο Κρόνος βρίσκεται επάνω στον γενέθλιο Ποσειδώνα του Γιώργου Καμίνη. Αλλά και ο διελαύνων Δίας βαίνει ολοταχώς προς την 23η μοίρα του Καρκίνου, όπου και θα τετραγωνίσει αυτόν τον Ποσειδώνα. Είναι η πρώτη σοβαρή ένδειξη ότι κάτι μη νόμιμο «παίζει» στα παρασκήνια, κάτι το οποίο πιθανότατα θα αποκαλυφθεί μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων. Οπότε αναμένεται... μύλος!
Ένα ακραίο αλλά όχι απίθανο σενάριο είναι να εκλεγεί μεν, ο Γιώργος Καμίνης αλλά στην συνέχεια να αμφισβητηθεί-ακυρωθεί η εκλογή του!

Για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αστρολογικά έχουν αλλάξει τα... πάντα! Σύμφωνα με μια πηγή που θεωρώ εγκυρότατη (εκ Θεσσαλονίκης και Νισύρου) είναι μεν Λέων αλλά έχει γεννηθεί στις 20 Αυγούστου του 1980 και όχι στις 28 Ιουλίου, όπως γράφεται στην Wikipedia.
Έχουμε μάλιστα και ώρα γέννησης: 9:00 πμ (περίπου), με τον Κρόνο να δεσπόζει στον 1ο οίκο, σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο στην Παρθένο.
Από τα υπόλοιπα στοιχεία θα ξεχωρίσω την Αφροδίτη και την Δήμητρα στον Καρκίνο και τον 10ο οίκο, όπως επίσης και τον Άρη στην 24η μοίρα του Ζυγού. Ξεχώρισα τον Άρη, γιατί επάνω του βρίσκεται ο διελαύνων αστρικός Κρόνος και μια ερμηνεία αυτής της συνόδου είναι «νομική διαμάχη». Έχουμε δηλαδή μια ακόμη ένδειξη που παραπέμπει σε... άλλες διαδικασίες και όχι στις καθαρά εκλογικές.

Όσον αφορά στα λοιπά συστήματα πρόβλεψης, στο secondary, ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Κρόνο, κάτι που μόνον θετικό δεν μπορεί να θεωρηθεί. Αν μέναμε σε αυτό, τότε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα ήταν οριστικά και αμετάκλητα... δεύτερος.
Αντίθετα όμως, στο ίδιο σύστημα ο προοδευμένος Δίας «πατάει» επάνω στον Ωροσκόπο αλλάζοντας άρδην το τοπίο. Εδώ βέβαια όλα εξαρτώνται από το πόσο ακριβής είναι η ώρα γέννησης που δίνεται, αφού για παράδειγμα αν είναι 9:05 οι βοήθειες του Δία αναστέλλονται για το εγγύς μέλλον. Το ιδανικό για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη θα ήταν να έχει γεννηθεί προς στις 8:55. Σε αυτήν την περίπτωση η Δημαρχία θα ήταν δική του, έστω και μετά... κόπων και βασάνων.
Ακόμη, στον ετήσιο χάρτη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ο Ωροσκόπος πέφτει επάνω στον γενέθλιο Δία του στον 12ο οίκο, κάτι που συνιστά μια κρυφή όσο και καθοριστική βοήθεια, ενώ ο ετήσιος Δίας είναι στον 10ο οίκο σε σύνοδο με την γενέθλια Αφροδίτη του. Αμφότερα είναι σημάδια μιας επιτυχίας, θεωρώ όμως ότι το κλειδί για τον ίδιο είναι η ώρα γέννησης του.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Σχετικά άρθρα

mikropopup ekloges

mikropopup euroekloges

mikropopup ekloges xioumor

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved