Ευρωεκλογές 2014: Πάνος Καμμένος - Προετοιμασία για συγκυβέρνηση;

Η αστρολογική εκτίμηση για τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις Ευρωεκλογές

Ευρωεκλογές 2014: Πάνος Καμμένος - Προετοιμασία για συγκυβέρνηση;

Ο Πάνος Καμμένος είναι Ταύρος και σύμφωνα με τον Uranialab έχει Ωροσκόπο στον Λέοντα (γεν 12/5/1965, στις 12:21 το μεσημέρι). Με αυτά τα δεδομένα, φαίνεται ότι βρίσκεται κάτω από μεγάλη πίεση, αφού ο Κρόνος... θωρεί τον Ήλιο και το Μεσουράνημα του απέναντι από τον Σκορπιό, απειλώντας τον με εκλογική συρρίκνωση στις Ευρωεκλογές. Οι προθέσεις του Κρόνου έχουν διαφανεί το τελευταίο διάστημα με τις διαδοχικές αποχωρήσεις στελεχών και βουλευτών από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες».
Παράλληλα όμως τόσο ο προοδευμένος, όσο και ο διελαύνων Δίας σχηματίζουν αντίστοιχα εξάγωνα με τον γενέθλιο Ήλιο, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος θα βρει τρόπο να «απαντήσει» στις πιέσεις, κινούμενος τελικά όχι πολύ μακριά από τα ποσοστά που έλαβε στις εκλογές του Ιουνίου 2012, ενώ επιπλέον θα ξεκαθαρίσει προς όφελος του το ενδοκομματικό τοπίο.
Μάλιστα, η σύνοδος του διελαύνοντα αστρικού Ουρανού με την γενέθλια Δήμητρα του στους Ιχθύες αλλά και η αντίθεση Άρη-Δήμητρας στο secondary, τον προετοιμάζουν για μια δραστική αλλαγή ρόλου στο εγγύς μέλλον, με αυξημένες πρωτοβουλίες, έντονες διαμάχες αλλά και πολλές πιθανότητες να συμμετάσχει σε μια νέα κυβέρνηση συνεργασίας.

Δείτε επίσης:

Ευρωεκλογές 2014: Όλες οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ΄ άστρα για την πορεία των κομμάτων;

Εκλογές 2014: Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας επί το έργον

Εκλογές 2014: Ποιόν πλανήτη θα ψήφιζες;

Εκλογές 2014: Θυμήσου! Πόσα σου έταζαν, θυμήσου...

Εκλογές 2014: Οι 12 αναποφάσιστοι του ζωδιακού

Εκλογές 2014: Όλες οι αστρολογικές εκτιμήσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved