Εκλογές 2014 με χιουμοριστική ματιά!

Δες τις εκλογές... αλλιώς!

Εκλογές 2014 με χιουμοριστική ματιά!

Στον πρώτο γύρο των εκλογών, το astrology.gr ετοίμασε ένα αφιέρωμα βασισμένο αποκλειστικά στους αστρολογικούς χάρτες των υποψήφιων δημάρχων - δηλαδή με τα προσωπικά τους στοιχεία που είναι γνωστά (ημερομηνία και τόπος γέννησής τους). Δες όλες τις αστρολογικές μας εκτιμήσεις εδώ. Ένα αντίστοιχο αφιέρωμα θα διαβάσεις και για τις ευρωεκλογές.

Φυσικά, σε μια σειρά άρθρων εκλογικής θεματολογίας δεν χωράνε μόνο "σοβαρές" αναλύσεις και εκτιμήσεις. Για το λόγο αυτό, δες τις εκλογές... αλλιώς!

ekloges pws pshfisoun ta zvdia

Εκλογές 2014: Πώς ψηφίζει το κάθε ζώδιο;

Οι Κριοί ψηφίζουν αυθόρμητα και με ενθουσιασμό, οι Καρκίνοι με ...οικογενειακή συνείδηση, και οι Ιχθύες με βάση εκείνο που ονειρεύονται και φαντάζεται σαν ιδανικό. Οι Παρθένοι (κλασικά!) κρίνοντας και επικρίνοντας, ενώ δεν λείπουν και οι αναποφάσιστοι - Ζυγοί κατά κύριο λόγο, για τους οποίους η ψήφος είναι δύσκολη υπόθεση! Διάβασε περισσότερα εδώ.

Εκλογές 2014: Οι 12 αναποφάσιστοι του ζωδιακού!

ekloges14 anapofasistoi

Με ποιά κριτήρια αποφασίζουν οι ψηφοφόροι της τελευταίας στιγμής (που κρίνουν, συχνά, και το αποτέλεσμα); Οι αναλυτές αξιολογούν την συμπεριφορά των αναποφάσιστων με βάση την πειστικότητα των επιχειρημάτων των υποψηφίων, ωστόσο τα αστρολογικά κριτήρια είναι εντελώς διαφορετικά. Διάβασε εδώ τι μπορεί να επηρεάσει έναν αναποφάσιστο ψηφοφόρο, ανάλογα με το ζώδιο του.

Εκλογές 2014: Ποιόν πλανήτη θα ψήφιζες;

planites psifos

Τι θα μας έταζαν οι πλανήτες αν ήταν υποψήφιοι στις εκλογές; Διάβασε εδώ ποιός πλανήτης έχει ...κληρονομικό χάρισμα και ποιός αποκλείεται να πράξει όσα μας τάξει!

4da1b2f4495cad277f44270af0563ff7 L

Εκλογές 2014: Ο μεγάλος θυμός

Γράφει η Stazomeli: "Ο κυρίαρχος λαός είμαι ΕΓΩ!

Κι άμα δε γουστάρω, παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω! Πάω αλλού! Εκεί που ο σεβασμός στον πολίτη δεν είναι έννοια ξεφτιλισμένη, εκεί που οι νόμοι υπάρχουν, όχι για να γεμίζουν ΦΕΚ, αλλά για να γίνονται πράξη, εκεί που το κράτος δεν ξέρει τι πάει να πει γραφειοκρατία και ο πολίτης εξυπηρετείται στο λεπτό με χαμόγελο και σβελτάδα".



Εκλογές 2014: Θυμήσου! Πόσα σου έταζαν, θυμήσου...

10253767 712914815416498 6677628782649799708 n

"Εκλογικό ντελίριο! Ανατριχιάζω όταν μου λένε ότι κρατάω το μέλλον της χώρας στα χέρια μου" γράφει -και πάλι- η Stazomeli... ανατριχιάζοντας! Διάβασε το άρθρο εδώ.

Κι επειδή τις μέρες αυτές η εκλογική μας θεματολογία αυξάνεται καθημερινά, μην ξεχάσεις να ξαναεπισκεφτείς τη σελίδα αυτή και να διαβάσεις ακόμα περισσότερα άρθρα!

Ποιο ζώδιο είναι το χειρότερο για να έχεις τη Σελήνη σου;

selini ekloges2014

Είναι εμμονική η Σελήνη στο Σκορπιό; Ραδιούργα στους Διδύμους; Αναίσθητη στον Υδροχόο; Απότομη στον Κριό;
Καλά το κατάλαβες, κάναμε εκλογές για τη χειρότερη Σελήνη! Δες τι ψήφισαν οι περισσότεροι σε διαδικτυακή δημοσκόπηση εδώ!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Σχετικά άρθρα

mikropopup ekloges

mikropopup euroekloges

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved