Περιφερειακές Εκλογές 2014: Η μάχη της Αττικής

Ο Γιάννης Σγουρός (Ταύρος) και η Ρένα Δούρου (Ζυγός) διασταυρώνουν τα πολιτικά ξίφη τους, σε μια εκλογική μάχη με μεγάλη σημασία.

Περιφερειακές Εκλογές 2014: Η μάχη της Αττικής

Ας δούμε τα αστρολογικά δεδομένα των δύο μονομάχων, με την υποσημείωση ότι για κανέναν δεν είναι γνωστή η ώρα, παρά μόνον η ημερομηνία γέννησης. Αυτό εμπεριέχει ένα σημαντικό ρίσκο στην όποια εκτίμηση, πολύ περισσότερο όταν στους προοδευτικούς χάρτες τους δεν υπάρχουν αποκαλυπτικές ενδείξεις.

Ο Γιάννης Σγουρός είναι γεννημένος στις 29/4/1953 και βέβαια το ότι φέτος είχαμε μια Ηλιακή έκλειψη επάνω ακριβώς στον Ήλιο του, μόνον ενθαρρυντικό δεν είναι για την επανεκλογή του. Επιπλέον, στον γενέθλιο χάρτη του έχει τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνα με τον Ουρανό στον Καρκίνο. Και μαντέψτε την μοίρα: Είναι η 15η των δύο ζωδίων, εκεί δηλαδή που κινείται τώρα ο διελαύνων Ουρανός. Ο Γιάννης Σγουρός βρίσκεται λοιπόν στα πρόθυρα μιας αλλαγής, προφανώς δυσάρεστης για τον ίδιο.
Κι αυτό είναι που με βοηθά να καταλήξω σε μια εκτίμηση υπέρ της Ρένας Δούρου, στης οποίας τον γενέθλιο χάρτη όλα... παίζονται.
Ζυγός, με τον Ήλιο της στην 13η μοίρα του ζωδίου, έχει «επάνω της» τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Δία κι άντε να... βγάλεις άκρη χωρίς επιμέρους στοιχεία.

Με τα υπάρχοντα, πάντως, από την πλευρά του αντιπάλου της, η πλάστιγγα γέρνει προς την ίδια.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Σχετικά άρθρα

mikropopup ekloges

mikropopup euroekloges

mikropopup ekloges xioumor

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved