Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη του Πειραιά

Οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη του Πειραιά

Πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η ανατροπή;

Οι δημοσκοπήσεις θέλουν τον νυν Δήμαρχο της πόλης να προηγείται με σημαντική διαφορά των ανθυποψήφιών του, ωστόσο φαίνεται ότι η κάλπη μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, ως προς τον τελικό νικητή.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι Σκορπιός, με τον Ήλιο του να βρίσκεται στην 28η μοίρα του ζωδίου, σε μια θέση δηλαδή που δεν επηρεάζεται άμεσα από τον περιοριστικό Κρόνο. Ωστόσο και πάντα με τις γνωστές επιφυλάξεις που απορρέουν από την άγνωστη ώρα γέννησης, ο νυν Δήμαρχος μπορεί να πέσει θύμα μιας δυσάρεστης για τον ίδιο έκπληξης.
Αυτό διαφαίνεται από την θέση του διελαύνοντα Δία, ο οποίος κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό του Βασίλη Μιχαλολιάκου, δίνοντας το έναυσμα μιας μεγάλης ανατροπής. Και από την στιγμή που αυτό συμβαίνει στον γενέθλιο χάρτη ενός φαβορί και κατέχοντος το αξίωμα, για καλό δεν το λες... Εδώ θα πρέπει να προσθέσω ότι ο συγκεκριμένος γενέθλιος Ουρανός κάνει τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στον Ζυγό, κάτι που ενισχύει τους προβληματισμούς για το τι μέλλει γενέσθαι, ιδιαίτερα στην τελική ευθεία της δεύτερης Κυριακής.

Ατυχώς, για τον έτερο υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιάννη Μώραλη, δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία γέννησης κι έτσι κάθε εκτίμηση για την πορεία του καθίσταται αδύνατη. Το ίδιο ισχύει και για έτερους ανθυποψήφιους, στην «μάχη» του Πειραιά και από αυτήν την άποψη το τοπίο είναι εξαιρετικά θολό.

Στοιχεία όμως υπάρχουν για τον Θοδωρή Δρίτσα, που είναι Λέων με τον Ήλιο του στην 28η μοίρα του ζωδίου, επίσης μακριά από την «σκιά» της επιρροής του Κρόνου.
Μάλιστα, οι ενδείξεις είναι πολύ θετικές για αυτόν, αφού ο μεν διελαύνων Κρόνος βρίσκεται επάνω στον γενέθλιο Δία του στον Σκορπιό (ένδειξη μιας προσπάθειας που στέφεται με επιτυχία), στον δε ετήσιο χάρτη του για τις 22/8/2014, λίγες ημέρες πριν την εγκατάσταση των νέων Δημοτικών αρχών, κυριαρχεί ξανά ο Δίας (σύνοδο με Αφροδίτη και τετράγωνο με Δήμητρα), αφήνοντας υποσχέσεις για «μεγάλα πράγματα».

Βέβαια, όπως συμβαίνει με όλα τα πολιτικά στελέχη, οι όποιοι «οιωνοί» στον γενέθλιο χάρτη τους δεν έχουν κατ' ανάγκη σχέση με την διεκδίκηση της Δημαρχίας, αφού μπορεί να αναφέρονται σε άλλες εξελίξεις (θετικές στην περίπτωση του Θοδωρή Δρίτσα). Όπως κι αν έχει όμως, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Λιμάνι της Αγωνίας» αναμένεται να κάνει μια πολύ καλή «εμφάνιση» και να προσθέσει πόντους στο ενεργητικό του.
Αν μάλιστα περάσει στον δεύτερο γύρο, μπορεί να «μετρήσει» καταλυτικά το αστρολογικό του πλεονέκτημα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Σχετικά άρθρα

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη των Αθηνών

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη της Θεσσαλονίκης

Μπέλλα Κυδωνάκη: Το αστρολογικό προφίλ του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Εκλογές 2014: Όλες οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Εκλογές 2014: Θυμήσου! Πόσα σου έταζαν, θυμήσου...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved