Η δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής: Οι αστρολογικές παράμετροι

Πότε θα «παιχτεί» η επόμενη πράξη του δράματος;

Η δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής: Οι αστρολογικές παράμετροι

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, γύρω στις 7 το βράδυ... Να λοιπόν που φτάσαμε στο σημείο χωρίς επιστροφή αλλά κι εκεί που η Ιστορία παίζει τα δικά της παράξενα παιχνίδια. Δύο νέοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ επειδή «τόλμησαν» να ανήκουν σε έναν αμφιλεγόμενο -με δεδομένη όμως λαϊκή αποδοχή-πολιτικό φορέα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Όπως βρέθηκαν -τηρουμένων των αναλογιών- οι πάσης φύσεως αριστεροί μετά τον Εμφύλιο, γεμίζοντας τις φυλακές, τα ξερονήσια και τα φέρετρα.

Θυμάστε; Διώξεις, εκτελέσεις και δολοφονίες, δημιούργησαν τελικά έναν μακρύ κατάλογο μαρτύρων της Αριστεράς, που πάνω τους κτίστηκε το χρόνιο ηθικό πλεονέκτημα της, έναντι της Δεξιάς. Τώρα πλέον, ο κύβος ερρίφθη και προς την... άλλη πλευρά αφού ανάλογο πλεονέκτημα αποκτούν και οι «Εθνικιστές», όπως αυτοπροσδιορίζονται τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Από αυτήν την άποψη ο εμπνευστής των δολοφονιών δεν είναι μόνον εγκληματίας αλλά επίσης ανιστόρητος και πολιτικά κοντόφθαλμος...

Βλέπετε, ο διελαύνων αστρικός Χείρωνας επάνω στον γενέθλιο Ήλιο της Ελλάδος στον Υδροχόο, με τις δυνατότητες που του παρέχει η Καρκινική φύση του αναπαράγει φαινόμενα και καταστάσεις που... κάτι μας θυμίζουν, δοκιμάζοντας το αν και πόσο διδαχτήκαμε από το παρελθόν μας. Κάτι τέτοιες ώρες είναι πολύτιμη η ιστορική μνήμη, όχι ως προπαγάνδα αλλά ως ξερή αλήθεια.

Πριν από περίπου επτά δεκαετίες ήταν οι Άγγλοι, οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι που στα πλαίσια του πρώτου «πειράματος» της ψυχροπολεμικής περιόδου άνοιξαν έναν μακροχρόνιο κύκλο αίματος, ποντάροντας στο διαχρονικό μειονέκτημα των Ελλήνων, τη διχόνοια. Σήμερα στα πλαίσια ενός άλλου πειράματος, βιώνουμε ανάλογες καταστάσεις κι αν δεν ξυπνήσουμε έγκαιρα, θα πάθουμε ότι μας αξίζει, ότι επιφυλάσσεται σε ένα άβουλο πειραματόζωο. Γιατί πάνω στον καμβά των γεωπολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, καμιά ανθρώπινη ζωή δεν μετράει. Την ίδια τύχη με τους νεολαίους της Χρυσής Αυγής, μπορεί να έχει αύριο ο οποιοσδήποτε πρεσβεύει κάτι που «δεν αρέσει» στο τάδε ή δείνα κέντρο εξουσίας.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, μαύρα γενέθλια, που ίσως να προοιωνίζουν και μια χρονιά στο ίδιο μήκος κύματος. Ακριβώς την ημέρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στον 20ο χρόνο της κομματικής ύπαρξης της, έκαναν την εμφάνιση τους το μίσος, η τρομοκρατία αλλά και οι σκιές για τον ιθύνοντα νου μιας πράξης που μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω... Εν ψυχρώ δολοφονίες σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα, αυτός είναι λοιπόν ο τρομερός κόσμος της Νεοελληνικής πραγματικότητας του 2013;

Δυστυχώς... Παρά τα όποια ευχολόγια και τις λεκτικές καταδίκες, η κοινωνία μας στην μέγγενη των Μνημονίων και με τους κρατούντες ή... παρακρατούντες να σκέφτονται μόνον το πως δεν θα χάσουν τα οφίτσια και τα προνόμια τους, απειλείται ξεκάθαρα από ένα γενικευμένο ξέσπασμα βίας.

Την Παρασκευή το βράδυ η «πολιτική» των όπλων μας έδωσε μια ακόμη γερή σπρωξιά προς την άβυσσο.

Και για να έρθουμε στα καθαρά αστρολογικά, το κακό έγινε, όπως αρχικά είχαν αφήσει αόριστα να εννοηθεί ο Άρης, ο Πλούτωνας και ο Χείρωνας.

Για να καταλάβετε τι εννοώ παραθέτω επιλεκτικά αποσπάσματα από τα «SOS της εβδομάδος» της 24ης Οκτωβρίου, όπου περιγράφονται οι τάσεις και οι επιρροές των επίκαιρων πλανητικών όψεων.

«Πολλές και κρίσιμες είναι οι όψεις του επταημέρου, με τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό να δεσπόζουν στις εξελίξεις και να επιχειρούν μια καταιγιστική «απόβαση» στην καθημερινότητα μας. Ως «D-Day» έχει οριστεί ημερολογιακά η Πέμπτη 31 Οκτωβρίου...

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε συλλογικό επίπεδο, όπου μπορεί να γίνουμε μάρτυρες ποικίλων καταστροφών ή ακραίων καταστάσεων, με ειδική μνεία αυτήν την φορά και στην Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον διαμηνύει η αντίθεση του αστρικού Άρη με τον αστρικό Χείρωνα επάνω στην γενέθλια αντίθεση Κρόνου-Ήλιου της Ελλάδος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Μάλιστα, οι δύο πλανήτες δείχνουν πρόθυμοι να επαναλάβουν δυσάρεστα φαινόμενα του μακρινού παρελθόντος, ξύνοντας πληγές και ταράζοντας μνήμες...»

Και λίγο πιο κάτω

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Χείρωνα
SOS: Αναβίωση ενός πολεμικού παρελθόντος, εφιάλτης από τα παλιά. Επικίνδυνα θαμμένα υλικά. Βίαια απωθημένα. Κίνδυνος σε κλειστούς χώρους, αναγκαστική εκκένωση. Ζημιές ή ατυχήματα στο σπίτι, ενδοοικογενειακή βία. «Επιδρομή» κατά των ακινήτων. Πλημμύρα, σεισμός, πυρκαγιά. Αναζωπύρωση μιας παλιάς έχθρας, βεντέτα. Απαγωγή. Κτηματικές ή περιουσιακές διαφορές. Ρατσισμός, οργή, μίσος. Εμφύλιος πόλεμος.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα
SOS: Σεξουαλική παρενόχληση. Αρρωστημένη ζήλεια, μοιραίο πάθος, εκρηκτικά απωθημένα. Αύξηση της εγκληματικότητας. Υπονομευτικές πρακτικές, τρομοκρατία, βομβιστικές επιθέσεις. Υποχώρηση εδάφους, λακκούβα, τρύπα. Μια αυτοκαταστροφική επιλογή. Βρωμιές που κατακλύζουν. Σμήγμα, πύον. Ραδιενεργή προσβολή.

Ανάλογη ήταν και η αναφορά στο «Αστρολογικό δελτίο» της 29ης Οκτωβρίου:

...Ανοίγοντας λίγο το πλάνο, την θέση του μικρού σπιτιού μας, παίρνει ένα μεγαλύτερο που μπορεί να είναι οι πατροπαράδοτες αξίες μας ή ακόμη και η ίδια η πατρίδα μας. Κι εκεί φαίνονται καπνοί κι αντάρα, που δεν είναι από καμινάδες, ούτε από... τσίκνισμα! Η διχόνοια, αυτή η κατάρα της φυλής, απειλεί να κάνει και πάλι την εμφάνιση της γι αυτό ας έχουμε τον νου μας. Είναι εύκολο να αναβιώσουν παλιές έχθρες, βεντέτες κι οτιδήποτε άλλο θα θέλαμε να ξεχάσουμε αλλά η ζωή ή ίδια δεν μας αφήνει.
Και στην χειρότερη εκδοχή να δούμε τελικά ποιός... καλός άνθρωπος, φορέας ή «δαίμονας» θα ενσαρκώσει τον ρόλο του «Εξολοθρευτή» που ταξιδεύοντας από μιαν άλλη εποχή, θα θελήσει να υφαρπάξει κόπους και θυσίες μιας ζωής. Εδώ κι αν ισχύει το «ο θάνατος σου, η ζωή μου»...

Όλα τα παραπάνω αποδίδουν άριστα τα ενεργειακά αίτια και το κοσμικό κλίμα της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Ν Ηράκλειο Αττικής. Ενέργειες που είχαμε να δούμε καιρό ανάβουν το φιτίλι μιας εμφυλιοπολεμικής κατάστασης, αφού πλέον οι «στόχοι» δεν είναι κάποιοι μεγαλοσχήμονες αλλά απλοί καθημερινοί άνθρωποι όπως εσείς κι εγώ. Εδώ όμως είναι που πρέπει να δούμε και την «μεγαλύτερη εικόνα», ώστε να κατανοήσουμε το μέγεθος της απειλής.

Σε ανύποπτο χρόνο στο παρελθόν (2013: Οι προβλέψεις για την Ελλάδα) και με βασικά σημεία αναφοράς την Ηλιακή επιστροφή του 2013-14 και τον συνοδικό κύκλο Ήλιου-Δήμητρας είχα αναφερθεί μεταξύ άλλων στους κινδύνους που επιφυλάσσονται για την Ελλάδα κατά την περίοδο μεταξύ του Αυγούστου του 2013 και του Δεκεμβρίου του 2014.
Στο συγκεκριμένο άρθρο υπάρχουν επιβεβαιωμένες πλέον εκτιμήσεις για την κερδοσκοπική επιδρομή στην ακίνητη περιουσία και τον περιορισμό των πολιτικών ελευθεριών (μήπως δεν το έχετε αντιληφθεί;) με τρίτο και -απευκταίο- ενδεχόμενο την άτακτη χρεοκοπία της χώρας. Παράλληλα όμως, με ορίζοντα και την Ηλιακή επιστροφή του 2014-15 έδωσα και το πλαίσιο μιας γενικευμένης κοινωνικής αναταραχής:

«Κι εκείνο που με ανησυχεί προσωπικά δεν είναι το ποιός θα βρεθεί να κυβερνά αλλά το ότι θα υπάρξει κοινωνική βία και μια αναβίωση καταστάσεων που οι νεότεροι δεν τις γνώρισαν καθόλου αλλά οι παλαιότεροι τις θυμούνται με φρίκη. Εννοώ, διώξεις και πογκρόμ κατά δικαίων και αδίκων...»

Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται τα αστρολογικά δεδομένα αρχίζουν να επιβεβαιώνονται με δραματικό τρόπο, σε αυτό το σημείο όμως επιτρέψτε μου να επικεντρωθώ στον συνοδικό κύκλο Ήλιου-Δήμητρας ο οποίος είναι ένα από τα κλειδιά της υπόθεσης και δείχνει να λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι. Στα πλαίσια λοιπόν, μιας αστρολογικής υπόθεσης ίσως μπορεί να μας «δώσει» χρονικά και την επόμενη πράξη του δράματος.

Κατ' αρχήν να θυμίσω ότι ως συνοδικός κύκλος νοείται η περίοδος που ξεκινά με την σύνοδο δύο ουρανίων σωμάτων και τελειώνει με την επόμενη της σειράς. Ένας «κλασικός» τέτοιος κύκλος είναι αυτός της Νέας Σελήνης, από το ωροσκόπιο της οποίας παίρνουμε μια ιδέα για τις τάσεις του μήνα.
Για τους μη γνωρίζοντες, η Δήμητρα σχετίζεται άμεσα με τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις και αυτός είναι ο λόγος που ο συνοδικός κύκλος της με τον Ήλιο αποκτά δεσπόζουσα σημασία.
Η τελευταία τέτοια σύνοδος λοιπόν έγινε στις 18 Αυγούστου κι εκείνο που μας ενδιαφέρει άμεσα είναι ο βαθμός της ανταπόκρισης της στα δύο τραγικά περιστατικά του φθινοπώρου, την δολοφονία του Π. Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου και την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου. Γιατί πραγματικά συγκρίνοντας τα δεδομένα των τριών ωροσκοπίων φαίνεται να υπάρχει μια άμεσα ορατή συσχέτιση τους.

Για να μην σας κουράσω με πολλές τεχνικές λεπτομέρειες* θα αναφέρω μόνο τούτο: Φαίνεται πώς όταν ο διελαύνων Άρης (είτε ως τροπικός είτε ως αστρικός) «ακουμπάει» τις γωνιακές ακμές του ωροσκοπίου της συνόδου Ήλιου-Δήμητρας (επίσης αστρικές ή τροπικές), τότε πυροδοτείται αυτό που υπονοείται από όλο το ωροσκόπιο.

Συγκεκριμένα:
Στις 18 Σεπτεμβρίου, ο διελαύνων αστρικός Άρης στην 19η μοίρα του Καρκίνου ήταν σε απόσταση αναπνοής από τον τροπικό ωροσκόπο του χάρτη Ήλιου-Δήμητρας.

Την 1/11, ο διελαύνων τροπικός Άρης στην 10η μοίρα της Παρθένου ήταν επίσης σε απόσταση μιας μοίρας από το αστρικό IC του χάρτη Ήλιου-Δήμητρας.

Η επόμενη «στάση» του Άρη στο ωροσκόπιο Ήλιου-Δήμητρας είναι προγραμματισμένη για τις 13-14 Δεκεμβρίου του 2013 (ο διελαύνων τροπικός Άρης σε σύνοδο με το τροπικό IC στην 3η μοίρα του Ζυγού) αλλά αυτό που θα συμβεί 2-3 μήνες αργότερα είναι εξαιρετικά ανησυχητικό και... επίμονο. Από τις 20-21 Φεβρουαρίου 2014 εξ αιτίας της πολύ αργής κίνησης του (ο πλανήτης θα αναδρομήσει στις 28/2), ο διελαύνων αστρικός Άρης θα κάνει μια σύνοδο διαρκείας με το τροπικό IC, «παγώνοντας» ουσιαστικά μια εικόνα γενικευμένης βίας, που ενδέχεται να γίνει μέρος της καθημερινότητας μας μέχρι τις αρχές Απριλίου!

Κι αυτό γιατί αν σε αυτήν την αστρολογική υπόθεση, συνυπολογιστεί και η συνεισφορά της εκάστοτε Νέας Σελήνης, αυτή του Μαρτίου «δείχνει» άμεσα το «μητρικό» ωροσκόπιο της συνόδου Ήλιου-Δήμητρας (τα Φώτα στην 10η μοίρα των Ιχθύων, σε σύνοδο δηλαδή με το αστρικό MC του ωροσκοπίου της συνόδου).

Μακάρι όλα τα παραπάνω να είναι μόνον ένα προϊόν «αστρολογικής φαντασίας» αλλά όπως κι αν έχει οι επόμενοι μήνες θα δείξουν...

*Για όσες και όσους θέλουν και δύνανται να έχουν μια πλήρη εικόνα, εξετάζοντας τα δεδομένα (ωροσκόπια) πάνω στα οποία γίνεται η συγκριτική μελέτη, αυτά είναι:

Σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας 18/8/2013, 00:50 UT.

Δολοφονία Π. Φύσσα 18/9/2013, 00:15 (κατά προσέγγιση ώρα), Πέραμα.

Δολοφονίες Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη 1/11/2013, 19:10 (κατά προσέγγιση ώρα), Ν. Ηράκλειο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved