Η άλλη όψη: Τα βάσανα της Δέσποινας και του Ντέμη

Γιατί άμα είσαι παρορμητικός την σήμερον ημέραν, την πάτησες!

Η άλλη όψη: Τα βάσανα της Δέσποινας και του Ντέμη

Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας οι παρορμητικοί υποφέρουν απίστευτα. Δεν μπορούν να κουνηθούν, δεν μπορούν να μιλήσουν, δεν μπορούν να προχωρήσουν ένα βήμα και τσουπ! Αυτό ήταν! Χάος και καταστροφή! Όπως με πληροφόρησαν οι υπεύθυνοι, είναι δύο τύποι άγριοι και αιμοβόρικοι, ο κ. Πλουτωνάκης και ο κ. Ουρανίου που τους παρακολουθούν στενά και μόλις πάνε να ξεπεταχτούν, τους πλακώνουν στις γρήγορες. Μιλάμε για πολύ «ξύλο».

Πάρτε για παράδειγμα τη Δεσποινούλα τη Βανδή με τον σύζυγό της το Ντέμη και το τι έχουν τραβήξει εδώ και ενάμιση σχεδόν χρόνο. Καρκίνα γαρ η Δέσποινα, Παρθένος ο Ντέμης με παρορμητικά και οι δύο και πότε πιάνουν οι κακοί τη μία και πότε τον άλλον. Ανάσα δεν έχει πάρει το ζευγάρι.

newego LARGE t 1401 105961848 type12364

Τι αρρώστιες πέρασαν, τι αποφάσισαν να πουλήσουν το παλατάκι τους στα Βόρεια Προάστια και να πάνε στα Νότια μπας και ξορκίσουν το κακό, τίποτα δεν κατάφεραν. Και φεύγει μετανάστης στην Αμερική ο φίλος της Δέσποινας ο Γιαννέτος και σέρνουν μετά τον Ντέμη στη ΓΑΔΑ, μαζί με τους υπόλοιπους προέδρους της ΑΕΚ (που κι αυτή σύμφωνα με τις πηγές μου είναι παρορμητική)! Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας;

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις πάει η 20χρονη συνεργασία του Φοίβου με τη Δέσποινα. Ε, σου λένε πάμε στην Ελούντα μπας και ξεφύγουμε από όλα. Αμ δε! Μετά από λίγο καταδικάζουν το Ντέμη για ένα επεισόδιο που είχε γίνει λέει στο αεροδρόμιο πριν 7 (?) χρόνια. Και χθες προχθές, θα σας γελάσω, διάβασα ότι το Δεσποινάκι ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της για να μπει στο στούντιο λέει για το νέο της άλμπουμ. Εμένα πάλι δε μου έκατσε και τόσο όλο αυτό αλλά δε μου πέφτει και λόγος! Μακάρι είπα να είναι για καλό!

Για αυτό, σας λέω, προσέξτε εσείς οι παρορμητικοί και μην ξανοίγεστε γιατί αυτοί οι δυο μοχθηροί τύποι παραμονεύουν και θα την πατήσετε. Και κάντε και καμιά προσευχή, καμιά δέηση, κανένα τάμα, μπας και ανοίξετε παρτίδες με Τον από πάνω γιατί δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved