Η δεύτερη ορκωμοσία του Barack Obama

Η ορκωμοσία έγινε στο ζώδιο του Υδροχόου με ωροσκόπο Ταύρο και Σελήνη στους Διδύμους

Η δεύτερη ορκωμοσία του Barack Obama

Με αρκετά λιγότερους θεατές από την προηγούμενη ορκωμοσία του, ο Πρόεδρος Barack Obama, βρέθηκε μπροστά στο Καπιτώλιο της Washington για να ορκιστεί για δεύτερη φορά μπροστά σε ενθουσιώδες κοινό, χθες 21/1/2013 λίγο πριν το μεσημέρι.

Η ορκωμοσία έγινε στο ζώδιο του Υδροχόου με ωροσκόπο Ταύρο και Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο ιδιομοιρίας με τον Ήλιο, τρίγωνο με Ερμή και σύνοδο με Δία.

obama1

Ιδανική ημέρα για μια τόσο λαοφιλή εκδήλωση, που ο Πρόεδρος έφερε και στα μέτρα του τουλάχιστον αστρολογικά, με τη διελευστική Σελήνη σε σύνοδο με τη Σελήνη του, εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τους Δία και Κρόνο του. Αυτό σημαίνει πως οι εκδηλώσεις θαυμασμού ήταν θερμές, η ασφάλεια που εξέπεμπε ο Πρόεδρος γιγάντια, ενώ η αξιοπιστία αναμφισβήτητη. Το τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό του, ήταν η ανατρεπτική χροιά της υπόθεσης, που αφήνει να πλανάται η Λιονταρίσια αλαζονεία του.

Σχεδόν ένα εκατομμύριο άτομα λοιπόν, χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν τον πολλά υποσχόμενο Πρόεδρο σε μια από όλες τις απόψεις, φαντασμαγορική τελετή.

Φυσικά δεν έλειπαν και οι φανατικοί διάσημοι θαυμαστές, που συμπλήρωσαν τη βραδιά.

H Παρθένος Beyonce τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, εντυπωσιάζοντας και με τα πανάκριβα καταπράσινα σκουλαρίκια της από σμαράγδι.

beyonce

Άλλη μια Παρθένος η Jennifer Hudson εντυπωσίασε ερμηνευτικά και εμφανισιακά, τραγουδώντας το «Let's Stay Together» του Al Green με το οποίο άνοιξαν το χορό ο Πρόεδρος και η γυναίκα του Michelle. Εδώ είναι που όλα υπερκαλύπτονται εφόσον η γυναίκα αυτή είτε γιατί έχει το χάρισμα, είτε γιατί έχει επιβληθεί σαν γραφική παράδοση, όλοι ασχολούνται με το στυλ και την εμφάνισή της.

Jennifer_Hudson

Για άλλη μια φορά η Αιγόκερως πρώτη κυρία των ΗΠΑ εντυπωσίασε με τις ενδυματολογικές επιλογές της, τη ζωντάνια και τη χάρη της. Είτε μέσα στο αριστοκρατικό και φινετσάτο παλτό της, είτε πάνω στα Manolo Blahnik παπούτσια της, είτε μέσα στην εντυπωσιακή, τολμηρή, κατακόκκινη βραδινή τουαλέτα της, μαγνήτισε το πλήθος και κέρδισε τις εντυπώσεις.

michelle2

Η φανατική οπαδός του Προέδρου Σκορπιός Katy Perry ήταν φυσικά εκεί με τον αγαπημένο της Ζυγό John Mayer και με μια με το ζόρι εκκεντρική εμφάνιση, επιλέγοντας πιο χαμηλούς τόνους στους οποίους δεν μας έχει συνηθίσει.

katy_perry

Η Υδροχόος Alicia Keys μετέτρεψε το νέο της hit «Girl on Fire» για τις ανάγκες της βραδιάς, τραγουδώντας το σαν «President on Fire».

Alicia_Keys

Δεν θα μπορούσε επίσης να λείπει η επίσης φανατική οπαδός Ιχθύς Eva Longoria, ενώ ο πρώην Πρόεδρος Bill Clinton δεν σταμάτησε να χαμογελάει και να απολαμβάνει σαν γνήσιος Λέων, το γεγονός πως κάποτε βρίσκονταν αυτός σε αυτή τη θέση.

Eva_Longoria

Bill_Clinton

Παρόλο που το μέλλον της Αμερικής για το 2014 προβλέπεται αστρολογικά δυσοίωνο, τίποτα δεν μπορεί να μειώσει τη λάμψη και τη δημοτικότητα του συγκεκριμένου προεδρικού ζεύγους, που κατάφερε να μετατρέψει τις αυστηρές πολιτικές ορκωμοσίες σε ψυχαγωγικά φεστιβάλ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved