Η βομβιστική επίθεση στο The Mall: Έπεται και συνέχεια...

Πιστό στην παράδοση των αξιόπιστων εκτιμήσεων, το astrology.gr ήταν και πάλι μέσα στα πράγματα

Η βομβιστική επίθεση στο The Mall: Έπεται και συνέχεια...

Τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η βία έχει αρχίσει να δεσπόζει στην καθημερινότητα μας και παρά τις όποιες... φιλότιμες προσπάθειες ή αισιόδοξες οπτικές, τα αστρολογικά στοιχεία υποδεικνύουν ότι όλα αυτά που μας απασχολούν το τελευταίο διάστημα, όχι μόνον δεν είναι «μεμονωμένα περιστατικά» αλλά πρόκειται να έχουν και συνέχεια.

Ας ξεκινήσω με το ωροσκόπιο της έκρηξης στο The Mall (20/1/2013 και ώρα 10.40 το πρωί) που ευτυχώς εκκενώθηκε έγκαιρα, ύστερα από το προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

mall_bomb

Ο Ωροσκόπος και το Μεσουράνημα σε «απευθείας σύνδεση» με τον Ουρανό αλλά και τον Πλούτωνα δίνουν το μέτρο μιας ανατρεπτικής όσο και υπονομευτικής πράξης, τα υπόλοιπα όμως έχουν να κάνουν με τον γενέθλιο χάρτη του εμπορικού κέντρου το οποίο εγκαινιάστηκε στις 24/11/2005, το απόγευμα. Παρ’ ότι τα στοιχεία δεν είναι τόσο ακριβή ώστε να επιτρέπουν ασφαλή συμπεράσματα ή να αιτιολογούν πλήρως το timing της επίθεσης, φαίνεται ότι ο Ουρανός στην 6η μοίρα των Ιχθύων (και πιθανότατα στο 10ο οίκο) είναι ο πλανήτης κλειδί της υπόθεσης.

Το τρέχον τετράγωνο που δέχεται από τον διελαύνοντα Δία και η σύνοδος με τον επίσης διελαύνοντα Χείρωνα, υποδηλώνουν μια «εκκωφαντική» αλλαγή στο καθεστώς που το διέπει και από αυτήν την άποψη, μετά την βομβιστική επίθεση θα πρέπει να περιμένουμε σειρά μέτρων που θα κάνει πολύ πιο περίπλοκη την πρόσβαση σε αυτό.

Επιπλέον, στην τρέχουσα Ηλιακή επιστροφή του The Mall, ο Άρης βρίσκεται στην 5η μοίρα του Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, κάτι που με δεδομένη την «τρομοκρατική» υφή των συγκεκριμένων όψεων αποτελεί μια εξαιρετικά πειστική απάντηση στο ερώτημα «γιατί το The Mall;» αλλά αφήνει «υποσχέσεις» και για τη συνέχεια. Ουσιαστικά, το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, μέχρι τις 24/11/2013 τελεί υπό έναν εν δυνάμει κίνδυνο να συμβούν και χειρότερα στην επικράτεια του. Ή πάλι να «εξαναγκαστεί» σε μια εκ βάθρων αλλαγή του status quo που το διέπει.

Σε σχέση πάντως με το παρόν και το άμεσο μέλλον, οφείλω να θυμίσω τη σχέση του Χείρωνα με τους οικισμούς και τα συγκροτήματα, αναφέροντας παράλληλα μια από τις ανεπιθύμητες εκδοχές της όψης του με το Δία, έτσι όπως γράφτηκε πριν από 8 ημέρες στα «SOS της εβδομάδος»:


...Όμως, στην αρνητική εκδοχή της έχει ένα έντονο «άρωμα» μπελάδων, αφού υποθάλπει τις πιθανότητες μιας μεγάλης έκτασης αναστάτωσης στον πληθυσμό για λόγους ανωτέρας βίας. Επιπλέον, προωθεί κερδοσκοπικές ενέργειες σε θέματα ιδίως ακίνητης περιουσίας, οπότε ας έχουμε το νου μας...

Και μένω για λίγο σε αυτό το τελευταίο, αφού για 1-2 χρόνια τουλάχιστον, ο γενέθλιος Ήλιος και ο γενέθλιος Ερμής του The Mall στον Τοξότη θα δέχονται την επιρροή του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, μια ένδειξη που παραπέμπει σε «πονηρές» ενέργειες (νέες ή αποκάλυψη παλαιών) αλλά και σε μια «ακύρωση» μέρους των δραστηριοτήτων του.

Επιστρέφοντας στην βομβιστική επίθεση και τις αστρολογικές συνισταμένες της, είναι γεγονός πως σε δύο κατά σειράν «αστρολογικά δελτία», προειδοποίησα για τις πιθανές συνέπειες από την «κρυφή» σύνοδο του Άρη με τον αστρικό Χείρωνα στον χάρτη της Νέας Σελήνης του Ιανουαρίου.

Ο Χείρων, έχοντας σύμφωνα με τα δικά μου στοιχεία μια «Καρκινική» ταυτότητα, σχετίζεται εκτός των άλλων με σπίτια, κτίρια, οικισμούς κλπ, θέματα τα οποία τιθέμενα υπό την δραστική επιρροή του Άρη, «παίρνουν φωτιά», κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Ύστερα λοιπόν από τις διαδοχικές επιθέσεις σε σπίτια δημοσιογράφων, παραγόντων κλπ αλλά και τις καταλήψεις-ανακαταλήψεις κτιρίων, που «θαυμάσαμε» τις τελευταίες ημέρες, η συγκεκριμένη όψη έδειξε τα δόντια της με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο The Mall του Αμαρουσίου.

Όπως σωστά επεσήμανε και μια καλή αναγνώστρια του site, η χαρακτηριστική φράση είναι «δεν θα νιώθουμε ασφαλείς, ούτε στο ίδιο μας το σπίτι» και δυστυχώς αυτή η «βαλίτσα» δεν έχει φτάσει ακόμη στον προορισμό της.

Σύνοδο Άρη-Χείρωνα, θα έχουμε και στην Νέα Σελήνη της 10ης Φεβρουαρίου -αυτή τη φορά η όψη είναι «κανονική»- αλλά και μια ακόμη «κρυφή» στην Νέα Σελήνη του Μαρτίου! Κατά συνέπεια είμαστε ανοικτοί σε ανάλογες προσβολές μέχρι και τις αρχές Απριλίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχουμε μια πανομοιότυπη επανάληψη των ίδιων φαινομένων.

Το «ξεσπίτωμα» που επαγγέλλονται οι δύο πλανήτες, μπορεί να προκύψει και ως αποτέλεσμα ακραίων φυσικών φαινομένων, κάτι που σίγουρα δημιουργεί ανησυχίες σε συλλογικό επίπεδο ή να εκδηλωθεί με κάποιον άλλο τρόπο που θα «επινοήσει» το σύμπαν... Ψάχνοντας σε αρχεία γεγονότων, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, μπορεί κανείς να ανακαλύψει πολλές διαφορετικές εκφάνσεις των όψεων Άρη-Χείρωνα, με τις πιο καταστροφικές από αυτές να αναφέρονται σε πυρκαγιές οικιστικών συγκροτημάτων, εκκενώσεις περιοχών, πλήγματα κατά ηλικιωμένων και εθνικιστικές ή ρατσιστικές ακρότητες με σκοπό την εκδίωξη ομάδων πληθυσμού από τις εστίες τους. Ακόμη, ως προς τα δυστυχήματα, τα στοιχεία μου αφήνουν την αίσθηση ότι κάτι περίεργο «παίζει» με τα τρένα και μέλει να δούμε αν η όψη θα δώσει κάτι σχετικό.

Στο πλάνο, υπάρχει βέβαια και μια διαφορετικού τύπου «μάχη των ακινήτων», που μπορεί να αναφέρεται σε φορολογικά θέματα ή εν γένει κερδοσκοπικές μεθοδεύσεις στην αγορά ακινήτων, κάτι που συμπεριλαμβάνει και τις ξενοδοχειακές μονάδες.

Κλείνω με μια αυτονόητη αλλά και αναγκαία επισήμανση. Πιστό στην παράδοση των αξιόπιστων εκτιμήσεων, το astrology.gr ήταν και πάλι μέσα στα πράγματα, αφού πέρα από τις δικές μου σχετικές αναφορές σε δύο διαδοχικά «αστρολογικά δελτία» και ο Karl Heinz Ottinger έχει «προειδοποιήσει» για την εμφάνιση μιας νέας γενιάς τρομοκρατών.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved