Οι Anonymous και ο Ποσειδώνας προειδοποιούν: Έλληνες σας δουλεύουν!

Η επίθεση συνοδεύτηκε από μια «προκήρυξη» με την υπογραφή των Anonymous, η οποία αναφέρεται στα μέτρα λιτότητας

Οι Anonymous και ο Ποσειδώνας προειδοποιούν: Έλληνες σας δουλεύουν!

Μπάτε... hackers, αλέστε, έγινε το Υπουργείο των Οικονομικών, που υπέστη μια άνευ προηγουμένου σαρωτική κυβερνοεπίθεση από ακτιβιστές του διαδικτύου (πιθανότατα τους Anonymous), οι οποίοι έβγαλαν στη φόρα έναν τεράστιο αριθμό απόρρητων και διαβαθμισμένων εγγράφων.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του secnews.gr πολλά από τα «μνημονιακά» έγγραφα των τελευταίων μηνών βρίσκονται πλέον στην απόλυτη διάθεση όποιου θέλει να αντλήσει πληροφορίες γύρω από τα «πάρε-δώσε» της κυβέρνησης με την Ε.Ε και το ΔΝΤ και την κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας, από τους... περίεργους, μέχρι όποιον άλλο μπορεί να ενδιαφέρεται.

Η επίθεση συνοδεύτηκε από μια «προκήρυξη» με την υπογραφή των Anonymous, η οποία αναφέρεται στα μέτρα λιτότητας, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

«Η κυβέρνησή σας θα αποτύχει. Έλληνες πολίτες, είναι καιρός να επαναστατήσετε. Κάντε το όσο μπορείτε. Θα πρέπει να αντισταθείτε. Είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας.

Αντλήσαμε απόρρητα κυβερνητικά δεδομένα, κωδικούς κλπ. Πολίτες της Ελλάδας πληρώνετε Τράπεζες και διεθνείς οίκους διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων υψηλού κινδύνου. Είναι η δική σας ζωή. Εξέγερση πριν να είναι πολύ αργά. Τα μέτρα λιτότητας δεν πρέπει να περάσουν.»

Ο Ποσειδώνας εν δράσει

Αστρολογικά, έχουμε να κάνουμε με την προφανή δράση του Ποσειδώνα, ο οποίος με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως έδειξε για τα καλά τα «δόντια» του, μέσα από τα τετράγωνα του με τον Ερμή και (ως αστρικός) με τον Ήλιο.

Μια πρότερη αιτία του συμβάντος ανιχνεύεται στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης του Οκτωβρίου, όπου ο Άρης στον Τοξότη και τον 10ο οίκο τετραγωνίζεται με τον Ποσειδώνα, προοιωνίζοντας μεταξύ άλλων έναν «πόλεμο κατασκόπων».

Εδώ είναι που το πράγμα... αγριεύει κάπως, αφού άλλη ένταση και εμβέλεια έχουν οι όψεις Ερμή-Ποσειδώνα κι άλλη οι όψεις Άρη-Ποσειδώνα. Για να καταλάβετε οι πρώτες παραπέμπουν σε μια απλή κλοπή, ψέματα, λάθη ή αφηρημάδα, ενώ οι δεύτερες κατευθύνουν σε ληστεία, προδοσία, υπονόμευση κι άλλα τέτοια... ωραία!

Οπότε έχει σημασία να αναζητήσουμε και να βρούμε τον πραγματικό «συμπαίκτη» του Ποσειδώνα, ο οποίος όπως δείχνουν τα στοιχεία είναι... και οι δύο.

Διερευνώντας τις αρχικές αιτίες και κυρίως τα ουράνια «παιχνίδια» του Ποσειδώνα σε σχέση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος, οδηγούμαστε σε κάποιες πολύ «καθαρές» ενδείξεις υποκλοπής δημοσίων εγγράφων αλλά και αναπόφευκτα σε κάποια άλλα «περίεργα» συμπεράσματα.

Κατ' αρχήν, αυτήν την περίοδο ο αστρικός Ποσειδώνας βρίσκεται ακριβώς επάνω στον γενέθλιο Ουρανό της χώρας στο 10ο οίκο, κάτι που θεωρητικά παραπέμπει σε μια γενικότερη «τύφλα» των κυβερνώντων. Θυμίζω πως την πρώτη δόση μιας γερής απάτης-αυταπάτης την πήραμε από τον τροπικό Ποσειδώνα, όταν πέρασε από το ίδιο σημείο, γύρω στο 2000 (ξέρετε, ευρώ, ΟΝΕ, χρυσά κουτάλια κλπ).

Αυτό όσον αφορά τις διελεύσεις.

Από εκεί και ύστερα, παρότι η χρήση των αστρικών θέσεων στα προοδευτικά ωροσκόπια είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο, προκαλούν μέγα προβληματισμό οι αντιθέσεις που σχηματίζουν ο αστρικός προοδευμένος Ερμής και ο αστρικός προοδευμένος Ήλιος (είναι αμφότεροι κοντά στην 21η μοίρα του Καρκίνου), με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδος στον Αιγόκερω και τον 9ο οίκο, μια θέση που εν δυνάμει αναφέρεται σε έγγραφα, σε νομικές υποθέσεις αλλά και γενικότερα στους ξένους.

Από τη μια πλευρά λοιπόν έχουμε μια γνήσια επιβεβαίωση των υποκλοπών, από την άλλη όμως μας μπαίνουν «ψύλλοι στ' αυτιά» για ένα πιθανό «άδειασμα» από την πλευρά των εταίρων μας, μέσα στους επόμενους μήνες ή ακόμη και ημέρες. Διότι... τόσος μαζεμένος Ποσειδώνας, δεν μπορεί να αρκεστεί μόνον σε κάποια έγγραφα.

Μάλιστα, στις 10 και 11 Νοεμβρίου, την «καυτή» περίοδο δηλαδή που περιμένουμε τις αποφάσεις του Eurogroup, ο αστρικός Άρης σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον τροπικό Ποσειδώνα, κάνοντας ουσιαστικά μια ρελάνς της ίδιας όψης στην Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου.

Η συγκεκριμένη όψη συνδέεται ευθέως με την προδοσία και τα «στημένα» παιχνίδια και κάτω από αυτό το πρίσμα είναι βέβαιο πως «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» ή όπως λένε κι οι Anonymous «Έλληνες, η κυβέρνηση σας θα αποτύχει». Εξ άλλου, είναι γνωστό πως ο πρωθυπουργός μας ο κ Σαμαράς, αυτήν την περίοδο «τρώει» κι αυτός κατακέφαλα τον Ποσειδώνα, που τετραγωνίζει τη γενέθλια σύνοδο Ήλιου-Άρη στους Διδύμους. Εδώ το σκηνικό θυμίζει πρόβατο επί σφαγή, που το ίδιο νομίζει πως θα συμμετάσχει σε κάποια λαμπρή εορτή...

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Για τους αισιόδοξους βέβαια υπάρχει και εναλλακτικό σενάριο.

Οι παλαιότεροι αναγνώστες του astrology.gr ίσως θυμούνται την ανάλυση και τις εκτιμήσεις για την τρέχουσα Ηλιακή επιστροφή της Ελλάδος (ισχύει μέχρι τις 3/2/2013), όπου μεταξύ άλλων που επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο, είχα γράψει ειδικά για το ρόλο του Ποσειδώνα.

«Λόγο στα οικονομικά έχει και ο Ποσειδώνας, ο οποίος βρίσκεται στον 8ο οίκο της Ηλιακής επιστροφής, κάτι που μόνον αισιόδοξα δεν ηχεί. Κι αυτό γιατί ο πλανήτης της φαντασίας και των ...φαντασιώσεων, σε πρακτικά θέματα είναι εντελώς χαοτικός, όσο και παραπλανητικός. Θα πρέπει λοιπόν πρώτα απ' όλα να κλείσουμε τα αυτιά μας σε φήμες, Σειρήνες και εκ του πονηρού διακηρύξεις, που στην πραγματικότητα στοχεύουν σε μια ακόμη «αναδιανομή πλούτου» υπέρ των ισχυρών.

Η δραστικότητα του Ποσειδώνα στην χρονιά που έρχεται, επισημοποιείται και από την σύνοδο του με τον γενέθλιο Ερμή στο 10ο οίκο (το ...παραμύθι από τους κυβερνώντες πέφτει σύννεφο) αλλά και την θέση του Ωροσκόπου της Ηλιακής επιστροφής στην 24η μοίρα του Καρκίνου, απέναντι δηλαδή από τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδος. Αυτή η συγκυρία μπορεί να σημάνει ένα ακόμη κύκλο παραμυθιών, από αυτά που τρέφουν τους απανταχού κατατρεγμένους. Παράλληλα όμως υποδεικνύει και την πιθανότητα μιας νομικού τύπου «ακύρωσης» σε διεθνές επίπεδο. Και άκυρες νομικές πράξεις, σημαίνουν αναπόφευκτα και άκυρες ...υπογραφές!

Όσο για το «φάντασμα» της χρεοκοπίας, σίγουρα πλανάται πάνω από την Ελλάδα, όμως το πιο πιθανό είναι να παραμείνει ...φάντασμα, τουλάχιστον όσον αφορά την ουσία. Περισσότερο πιθανό είναι ένα colpo grosso πάνω στο σενάριο της χρεωκοπίας... Και από ότι φαίνεται οι καταλυτικές εξελίξεις στην Οικονομία παραπέμπονται για του χρόνου, μαζί με τους κραδασμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού η επόμενη Ηλιακή επιστροφή (αυτή του 2013-14) είναι ακραία ...σεισμογενής!»

Στην πραγματικότητα ο Ποσειδώνας μπορεί να λειτουργήσει το ίδιο εύκολα ως «απατεώνας» ή ως «θαυματοποιός». Και παρότι στην συγκεκριμένη περίπτωση η εμπειρία μου με προσανατολίζει κυρίως προς το πρώτο, δεν παύω ποτέ να ελπίζω για το δεύτερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved