Φλεγόμενοι Ουρανοί-Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος επί... χάρτου

Σε ομιλία του στο Ραίχσταγ στις 4 Μαΐου 1941, ο Αδόλφος Χίτλερ, είπε: «Χάριν της ιστορικής δικαιοσύνης, είμαι υποχρεωμένος
Παπασταύρου Λίντα

από το Γ. Μπαρδόπουλο

Σε ομιλία του στο Ραίχσταγ στις 4 Μαΐου 1941, ο Αδόλφος Χίτλερ, είπε: «Χάριν της ιστορικής δικαιοσύνης, είμαι υποχρεωμένος να ομολογήσω ότι, εξ όλων των αντίπαλων οι οποίοι μας αντιμετώπισαν, μόνο ο Έλλην στρατιώτης ημύνθη με παράτολμων θάρρος και τελείαν περιφρόνησιν προς τον θάνατο. Ο Ελληνικός Λαός ηγωνίσθη με τόση γενναιότητα, ώστε και αυτοί οι εχθροί του δεν δύναται να αρνηθούν την προς αυτόν εκτίμησην»! Βέβαια, ο βασικός εχθρός της Γερμανίας ηταν η Βρετανική αυτοκρατορία, και ο πρωθυπουργός της Νίκης ο Winston Churchill είχε πει στην Αρχή του πόλεμου από την Ραδιοφωνική του εκπομπή στο BBC την μοναδική για άλλη χώρα από άλλον πρωθυπουργό χώρας: «Μέχρι τώρα συνηθίζαμε να λέμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν Ήρωες. Τώρα πια θα λέμε ότι οι Ήρωες Πολεμούν σαν Έλληνες». Όλα αυτά στις αρχές του Έλληνο-Ιταλικού πόλεμου.
Για να καταλάβουμε γιατί αυτοί οι δυο μεγάλοι ιστορικά άντρες έβγλαν αυτά τα συμπεράσματα, θα πρέπει να πάμε πίσω στον χρόνο και στην 1η Σεπτεμβρίου του 1939, στα Γερμανό – Πολωνικά σύνορα, στην σημερινή πόλη του Γκντανστ. Τότε, ονομαζόταν ο «Πολωνικός διάδρομος» που είχε γερμανόφωνο πληθυσμό κοντά στο 45%. Είχε αποκτήσει μερική αυτονομία με τις συνθήκες λήξης του πρώτου παγκόσμιου πόλεμου στις Βερσαλλίες. Εκεί, τα ξημερώματα στις 04:30 τοπική ώρα, προβοκάτορες γερμανοί κομάντος σκότωσαν έναν γερμανό σκοπό. Στις 05:00 το δελτίο ειδήσεων από την Γερμανία μετέδιδε ότι οι Γερμανοί …αμύνονται της Γερμανικής κυριαρχίας από την πολωνική … επίθεση. Στην πραγματικότητα η πρώτη πολεμική σύγκρουση έγινε στην προαναφερθείσα πόλη στις 04:48 από γερμανικά στρατεύματα και το ναυτικό.
Ο Χίτλερ, είχε δώσει την εντολή στον έμπιστο στρατηγό του, το Heinz Guderian, ο οποιος σχεδίασε την όλη επιχείρηση για την έναρξη του Πόλεμου. Η τοποθεσία είναι η αφορμή, η επιλογή του τόπου, το σχέδιο της επίθεσης και η εφαρμογή είναι του Guderian. Ας δούμε αστρολογικά και αστροχαρτογραφικά ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που ενώνουν την περιοχή του «Πολωνικού Διαδρόμου», τον Ηγέτη και τον Στρατηγό με την έναρξη του Δεύτερου Παγκόσμιου Πόλεμου.

Ο Αδόλφος Χίτλερ



Ο γενέθλιος αστρολογικός χάρτης του Αδόλφου Χίτλερ.



Ο χάρτης της ΑστροΧαρτοΓραφιας του Αδόλφου Χίτλερ

Στις δυο παραπάνω εικόνες είναι ο γνωστός αστρολογικός χάρτης του Αδόλφου Χίτλερ. Ο επόμενος είναι οι προβολές των πλανητών του αστρολογικού χάρτη του πάνω από την Γερμανία και Πολωνία. Να σημειώσουμε εδώ ότι μπορεί να είναι «ανοιχτές» οι όψεις που θα αναφερθούν, στην αστροχαρτογραφια όμως οι όψεις «δονούν» περιοχές ακόμα και αν είναι «ανοιχτές στα όρια τους». Έτσι, πάνω από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή διακρίνουμε τις προβολές από την γενέθλια σύνοδο του Δία με την Σελήνη, σε σχέση με το ζωδιακό του μεσουράνημα η οποία είναι η όψη 135. Η σύνοδος αυτή είναι σε άμεση προβολή και 60 χιλιόμετρα διαφορά απόστασης η μια από την άλλη ενώ η όλη δυναμική της εντοπίζεται πάνω από την συγκεκριμένη πόλη που βρίσκεται στο ενδιάμεσο των προβολών από τους δυο πλανήτες της προαναφερθείσας συνοδού. Το τι συμβολίζουν στην πολιτική σταδιοδρομία του κάθε πολιτικού άνδρα είναι περιτό να αναφερθεί.
Το γεγονός αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί και από τον στρατηγό που εφάρμοσε την τεχνική του Αστραπιαίου πόλεμου και έφερε τις νίκες στα πεδία των μαχών για την Γερμανία. Αυτός είναι ο Heinz Guderian, ο έμπιστος στρατηγός του.

Ο Heinz Guderian

Παραπάνω είναι ο γενέθλιος αστρολογικός χάρτης του Heinz Guderian. Η ώρα γέννησης του είναι από την βιογραφία του κατά προσέγγιση και έχει γίνει η σχετική διόρθωση ωροσκόπιου από τον φίλο, Άκη Αντώνιου, όπου και παρείχε εγκάρδια τα γενέθλια στοιχεία του Guderian. Λόγω του ότι η γέννηση είναι στο 53 Βορ. Πλατ. παρατηρούμε την εντυπωσιακή εικόνα του γενέθλιου χάρτη όπου ο 10ος και 4ος οίκος που είναι ταυτόχρονα και ο άξονας μεσουρανήματος και κατερχόμενου ζωδίου συμπεριλαμβάνουν από δυο ολόκληρα ζώδια. Την σημασία και των δυο ζωδίων στο μεσουράνημα, μπορούμε να την υπολογίζουμε μόνο αν έχουμε την πληροφορία ότι ο Guderian είναι ο εμπνευστής της τακτικής του Κεραυνοβόλου πόλεμου που εφήρμοσε η Γερμανία σε όλη την διάρκεια του World War II. Σημαντικό ρόλο έχει και η γενέθλια συνοδός του Άρη με τον Ουρανό, η ιδιομοιρίας σχέση συνοδού με την Λίλιθ και τον Ποσειδώνα σε όψη 135, όπως σε 90 προ το Mc, μαζί και η ιδιομοιρίας σχέση 150 του Βόρειου δεσμού της Σελήνης με το Mc. Όλες οι προαναφερθείσες πλανητικές σχέσεις όπως και η συνοδός, υπολογίζονται σαν βασικές όψεις ενώ οι αστρολογικές γωνίες των 150, 135 και 90 μοιρών της Uranian Astrology από την Σχολή του Αμβούργου δεν αφήνουν καμία πιθανότητα παρερμηνείας.

Στην παραπάνω εικόνα είναι οι γενέθλιες προβολές του αστρολογικού χάρτη από τον Guderian. Παρατηρούμε ότι, οι προαναφερθείσες όψεις του Mc με τους Γωνιακούς Ποσειδώνα, Άρη, Βόρειο Δεσμό, είναι πλησιέστερα στην ευρύτερη περιοχή, από ότι του Αδόλφου Χίτλερ, όπου προετοιμάστηκε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και στην περιοχή όπου συγκεντρώθηκαν τα γερμανικά στρατεύματα για το πρώτο χτύπημα προβάλονται οι ίδιοι πλανήτες με τον Γωνιακό Ic.

Μουσολίνι – Μέταξας και η επίθεση στην Ελλάδα.


Ο Benito Mussolini με τον Adolf Hitler

Είναι ιστορικό γεγονός ότι στον Benito Mussolini άρεσε η επίδειξη ενώ ταυτόχρονα λίγοι γνωρίζουν ότι ηταν και προληπτικός. Να θυμηθούμε την περίφημη πορεία προς την Ρώμη, όπου ήταν αφετηρία για να ανέβει στην εξουσία της γειτονικής χώρας. Ίδια ημερομηνία με διάφορα κάποιων ετών επέλεξε ώστε να ξεκινήσει τον «περίπατο του στην Ελλάδα», στις 28 Οκτωβρίου 1940, ημερομηνία όπου ξεκίνησε το σύγχρονο Ελληνικό Έπος.

Ο παραπάνω διπλός χάρτης είναι ο γενέθλιος του Benito, (εσωτερικός χάρτης) και το Solar Arc για τις 27 Οκτωβρίου 1940 (εξωτερικός χάρτης). Είναι άμεση η διαπίστωση της παρουσίας του Ποσειδώνα στον Dc, δηλαδή στον 7ο οίκο των συνεργασιών. Επίσης, αυτός ο οίκος φιλοξενεί και τους Πλούτωνα, Αρη, Σελήνη και Κρόνο, μια μεγάλη «απλωμένη» συνοδός που ταυτόχρονα είναι και δύσκολη λόγω τις παρουσίας όλων των προαναφερομένων πλανητών. Για να μην σας κουράζω ο γενέθλιος Αρης είναι σε 90 όψη με το Mc. Στον Χάρτη του Solar Arc για τις 27 Οκτωβρίου 1940, είναι εμφανή η δυσμενής 45 του Δία στο αντίστοιχο Mc. Η ίδια όψη είναι στον γενέθλιο, με την διάφορα ότι στο Solar Arc είναι πια κυρίαρχη μαζί με του Ποσειδώνα στον αντίστοιχο ωροσκόπο. Οι γνωρίζοντες σωστά την αστρολογία μόνο και μόνο από τις παραπάνω αναφορές αντιλαμβάνονται το αποτέλεσμα.

Ο παραπάνω χάρτης είναι οι προβολές του γενέθλιου χάρτη του Μουσολίνι. Έχει μνημονευτεί ήδη η αστρολογική συσχέτιση του γενέθλιου Άρη στον κλασικό αστρολογικό χάρτη. Η γενέθλια προβολή της όψης των 90 μοιρών με το Mc είναι πάνω από την Αλβανία απ’ όπου πραγματοποίησε την «βόλτα του στην Ελλάδα». Επίσης να σας δώσω το κερασάκι πάνω από την γεωγραφική περιοχή των Κυκλάδων βλέπουμε το Parans του Δία σε 120 με το γενέθλιο Ic του, και την προβολή της όψης του ASC 120 με τον Ερμή. Το Ευλογημένο από τη Πανάγια Νησί της Τήνου ανήκει στις Κυκλάδες.

Ιωάννης Μεταξάς


Χωρίς να θέλω να ξυπνήσω πάθη ανάμεσα στους αναγνώστες του παρόντος αναρτώ τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη του «Δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά». Με πιθανή ώρα γέννησης από μένα. Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο στον παρόντα χάρτη.

Ο παραπάνω χάρτης είναι οι κλασικές προβολές των γωνιακών πλανητών του Έλληνα Στρατιωτικού και σε συνεχεία πολιτικού ανδρός που είπε το Μεγάλο όχι. Και αυτός από πλευράς μου για Ιστορικούς Λόγους δεν σχολιάζεται.



Ο παραπάνω χάρτης όμως σχολιάζεται και παρατηρούμε ότι η ζωδιακή όψη των 30 του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης με τον Ds, προβάλλεται πάνω και κατά μήκος του Αλβανικού μετώπου. Προβολή πλανητών με το Ic έχουμε πάνω από την Θράκη όπου ήταν και η κύρια γραμμή των Ελληνικών Πολεμικών Οχυρών. Η «πραγματική Γραμμή Μαζινό» όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε και ονομάστηκαν τα οχυρά Ρουπελ από τον Γερμανό Επικεφαλή αξιωματικό. Οι Ηρωικοί Έλληνες Στρατιώτες αντιστάθηκαν στην Γερμανική πολεμική προέλαση και Δεν Παραδόθηκαν από τους Μαχητές παρά την σφοδρότητα της επίθεσης από την Τελειότερη Πολεμική Μηχανή που υπήρξε ποτέ. Παρά μόνο μετά την Παράδοση της Θεσσαλονίκης στους Γερμανούς και την διαταγή από το Ελληνικό επιτελείο για το Μάταιο της Αντίστασης. Επίσης οι ίδιες προβολές πλανητών είναι και πάνω από της Κυκλάδες … φυσικά και την Τήνο.

Για την Ιστορία από πλευράς μας:
1) Στις 14/11/1940 πραγματοποιήθηκε η Ελληνική αντεπίθεση στο Αλβανικό μέτωπο Οι πολεμικές συγκρούσεις μαζί και με την Γερμανία κράτησαν 219 μέρες.
2) Στις 6 Απριλίου 1941, το γενικό σήμα του ΓΕΝ, με ώρα έκδοσης την 06:50 πρωινήν, έλεγε: «Πόλεμος εκηρύχθη υπό Γερμανίας. Γερμανικές δυνάμεις ήρχησαν επίθεσην εις Μακεδονικόν Μέτωπον. Συγχρόνως επεδόθη τελεσίγραφον. Αναμένονται αεροπορικαί επιθέσεις».
3) Η Ελλάδα πολέμησε και νίκησε τις Ιταλικές μεραρχίες στην Αλβανία, επι πέντε ολόκληρους μήνες. Κατόρθωσε στην συνεχεία να κράτησει πίσω και τον τέλειο γερμανικό Στράτο επί 55 μέρες. Η Πολωνία υπέκυψε σε 55 μέρες, η Γαλλία σε 25 μέρες, το Βέλγιο σε 18, η Ολλανδία σε 4, η Γιουγκοσλαβία σε 3, ενώ η Τσεχοσλοβακία, η Δανία και το Λουξεμβούργο παραδόθηκαν αμαχητί αυθημερόν.
4) Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έλαβε μέρος στον πόλεμο και είχε Τριπλή κατοχή, από Γερμανία, Ιταλία και φυσικά την Βουλγαρία.

Τέλος να ευχαριστήσω τον Φίλο Άκη Αντώνιου για τα ωροσκόπιο του Guderian καθώς θα ήταν, πιστεύω, ελλειπής η αστρολογική εξήγηση.
Το παρών αφιερώνεται σαν Αστρολογική Γνώση στις μέρες που περνάμε. Επίσης σαν φόρος τιμής στους Άγνωστους Ήρωες της Ελλάδας.
Ένας ασήμαντος, όπου επέστρεψε φυματικός από το Αλβανικό μέτωπο είναι ο Αντώνιος Μπαρδόπουλος, παππούς του υποφαινόμενου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved