Ίμια 1996-Η τραγική ακολουθία της παραπλάνησης

Υπήρξαν όμως κι άλλοι «αυτόπτες μάρτυρες», οι πλανήτες, που καταθέτουν τα δικά τους στοιχεία
Ίμια 1996-Η τραγική ακολουθία της παραπλάνησης

από τον Karl Heinz Ottinger

Karl_Heinz_Ottinger

«Τ’ αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται»

Έχει ξεσπάσει ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Η Τουρκία με πρωθυπουργό την Τανσού Τσιλέρ επιχειρεί μια προβοκάτσια εκμεταλλευόμενη την ανυπαρξία ηγεσίας μιας και ο Ανδρέας Παπανδρέου παραιτείται για λόγους υγείας.

Οι Τούρκοι επιχειρούν μια απόβαση και απαιτούν “γκρίζες ζώνες” δηλαδή ένα καθεστώς υπό διαπραγμάτευση. Το φαρμακερό βέλος είχε βγει από την διπλωματική φαρέτρα της Τουρκίας και δυστυχώς οι εδώ κυβερνώντες αποδείχτηκαν τουλάχιστον λίγοι. Αποτέλεσμα ήταν μια εθνική ήττα με πολυποίκιλες συνέπειες και τρεις πεσόντες.

Η τελευταία επικοινωνία με το ελικόπτερο του ΠΝ είναι στις 04:49 όπου ανέφερε πως έχει master caution που αυτό δείχνει μηχανική βλάβη ή ηλεκτρονική παρεμβολή . Τα παλικάρια πνίγηκαν και η κυβέρνηση είπε πως το ελικόπτερο έπεσε λόγω απώλειας κατευθύνσεως (Vertigo) και μετά είπαν από δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Για κακή τους τύχη κυκλοφόρησε βιβλίο που λέει όλη την αλήθεια για τη νύκτα των Ιμίων.

Υπήρξαν όμως κι άλλοι «αυτόπτες μάρτυρες», οι πλανήτες, που καταθέτουν τα δικά τους στοιχεία.

 31/01/1996, Ώρα 04:50 Τι έγινε εκείνο το ξημέρωμα;

IMIA

Ο Ωροσκόπος είναι στην μηδενική μοίρα . Ο Κυβερνήτης αυτού (Κρόνος) στην 22η μοίρα (μοίρα της δολοφονίας). Ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη κι η διαφορά μεταξύ αυτών είναι 3 μοίρες. Η 3η μοίρα αντιστοιχεί στο 3ο ζώδιο που είναι οι Δίδυμοι και καταλαμβάνει θέση στον 6ο οίκο (κατώτερα στρώματα της κοινωνίας , Στρατός).

O Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον Ερμή στον 1 οίκο =εξαπάτηση. Το ότι θα «παιζόταν» μια ιστορία παραπλάνησης φαινόταν εξ άλλου από την αμέσως προηγούμενη Νέα Σελήνη, η οποία είχε τα Φώτα και τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα.

Σε σχέση με το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας, η παρουσία του διελαύνοντα Άρη στο 10ο οίκο, πάνω σχεδόν στο Μεσουράνημα, ευνοούσε το ξέσπασμα μιας κρίσης. Παράλληλα, ο διελαύνων Κρόνος πάνω στο γενέθλιο τετράγωνο Αφροδίτης-Σελήνης προετοίμαζε τη στενοχώρια και την ταπείνωση, κυρίως για το λαό που είδε τους «εκλεκτούς» του να αποδεικνύονται ανάξιοι της εμπιστοσύνης του.

Επιπλέον -κι εδώ ίσως είναι η πιο σημαντική λεπτομέρεια- ο διελαύνων Δίας στον 8ο οίκο σε σύνοδο με τον γενέθλιο και πάνω στο «αμαρτωλό» τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, υπονοεί ότι υπήρξε μεθόδευση με προφανή στόχο τον εθνικό πλούτο της χώρας -βλέπε συνδιαχείριση Αιγαίου.

Φαινομενικά, ο Δίας στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου της στιγμής, θα μπορούσε να ευνοεί και την Ελλάδα. Εφαρμόζοντας όμως τη μέθοδο της Αστροχαρτογραφίας διαπιστώνουμε ότι μια από τις γραμμές του Δία περνάει ελάχιστα πιο ανατολικά από την Άγκυρα κι άλλη μια -μαντέψτε σωστά και κερδίστε- ακριβώς πάνω από την Ουάσινγκτον...

Με τα μάτια της Uranian Astrology

Ουρανός= Aries Point/Vulcanus

Ηλεκτρονική παρεμβολή. Εκρηκτική ισχύς

Ουρανός= Κρόνος/Vulcanus

Για να βρεθεί υπό εγκατάλειψη.Άρης =Σελήνη/Ερμής= Ουρανός/Kronos= Ερμής/Ουρανός

Καθαρότητα μνήμης και νου. Στρατιωτική απόφαση-επέμβαση. Ξαφνικές πράξεις δεσποτισμού. Καταστολή ενός σάλου. Υποκίνηση βίας . Ξαφνική βολή-εκτέλεση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved