Κώστας Λεφάκης: Πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδα του 2012

Οι εκλογές δεν θα λύσουν τα προβλήματα του κόσμου αλλά στις μάζες θα δοθεί η ευκαιρία να τιμωρήσουν τους πολιτικούς

Κώστας Λεφάκης: Πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδα του 2012

Το 2012 είναι μια χρονιά σταθμός καθώς θα μεταμορφώσει και θα μεταλλάξει τον πολιτικό χάρτη της χώρας, ίσως όχι άμεσα αλλά σίγουρα σταδιακά. Οι εκλογές μπορεί να αργήσουν να γίνουν αλλά όποτε και αν γίνουν είναι βέβαιο, σύμφωνα με τις παρούσες πλανητικές όψεις, ότι δεν βγάζουν αυτοδυναμία. Το μοντέλο της συγκυβέρνησης θα συνεχιστεί. Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα αποτέλεσε το πρώτο πειραματικό χοιρίδιο στην εκδήλωση αυτού του αδυσώπητου οικονομικού πολέμου.

Αν το δούμε από αστρολογικής πλευράς η ΝΔ είναι Ζυγός και μια εκλεξιμότητα σε ψήφους τις προσεχείς εκλογές δεν θα της δώσει την δύναμη που θα προσδοκούσε. Το ΠΑΣΟΚ είναι Παρθένος, «γεννημένο» σε φάση πανσελήνου και η διέλευση του Άρη από αυτό το ζώδιο θα το διχάσει αν δεν το διαλύσει σε πολλά κομμάτια.

Τα αριστερά κόμματα θα είναι λίγο αποξενωμένα ή αποκομμένα. Τους δίνεται η ευκαιρία να πάρουν μια ενίσχυση μικρή την προσεχή άνοιξη αλλά και πάλι σε αυτά θα υπάρχει διχογνωμία.

Το ποσοστό του ΛΑΟΣ που ανήκει και αυτό στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχει μια τάση προς αύξηση αφομοιώνοντας τμήμα της ΝΔ.

Η ψήφος των αναποφάσιστων κατά δήλωση θα παίξει τον ρυθμιστικό ρόλο στο αποτέλεσμα των εκλογών όποτε και αν γίνουν. Το βέβαιο είναι ότι πολλά πρόσωπα βγαίνουν από το πολιτικό παιχνίδι για πάντα, και ότι καινούργιο ανθρώπινο υλικό είναι αυτό που θα περάσει στην βουλή.

Οι εκλογές δεν θα λύσουν τα προβλήματα του κόσμου αλλά στις μάζες θα δοθεί η ευκαιρία να τιμωρήσουν τους πολιτικούς που τους διέψευσαν τις προσδοκίες τους.

Η παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα κριθεί απαραίτητη και η παραμονή της στο Ευρώ σχεδόν βέβαιη. Έτσι κι αλλιώς οι μεριμνούντες για την σωτηρία της Ε.Ε., αλλά και οι πολέμιοι της, ουσιαστικά απεχθάνονται την ιδέα της επιστροφής οποιασδήποτε χώρας στο παλαιό της εθνικό νόμισμα.

Θα υπάρξουν άλλοι τρόποι για να ελεγχθούν ή ακόμα και για να τιμωρηθούν.

Το βέβαιο είναι ότι κατεβαίνει βίαια το βιοτικό επίπεδο των περισσοτέρων κοινωνικών τάξεων και μπαίνει σε δοκιμασία για πολλά χρόνια τον τίμημα της ιδιοκτησίας.

Αυτό που πρέπει κανείς να κάνει είναι να υιοθετήσει μια νέα τακτική και κυρίως να αλλάξει την νοοτροπία που απέκτησε από την πορεία της ζωής του αλλά και αυτή που του κληροδότησαν οι πρόγονοι του.

Με δυο λόγια όλοι καλούμεθα να κάνουμε μια μεγάλη πρόβα, σε ένα νέο τρόπο ζωής αναθεωρώντας πολλές από τις υλιστικές αξίες που οι περισσότεροι ανέπτυξαν τα τελευταία 30 χρόνια. Καθώς έχουμε ξεχειλίσει από τα υλιστικά καλούπια που μόνοι μας φτιάξαμε, η μόνη λύτρωση και σωτηρία είναι να ανακαλύψουμε ξανά την χαμένη μας πνευματικότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved