Τα αστρολογικά προγνωστικά για τον διαγωνισμό της Eurovision 2017

Ποια ή ποιος μπορεί να κερδίσει στη φετινή Eurovision;

Τα αστρολογικά προγνωστικά για τον διαγωνισμό της Eurovision 2017

Για μια ακόμη φορά το astrology.gr και ο Γιάννης Ριζόπουλος σας δίνουν τα αστρολογικά φαβορί για την πρώτη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision κι ελπίζουμε να αποδειχθούν το ίδιο εύστοχα όπως και πέρυσι. Το κριτήριο είναι οι γενέθλιοι χάρτες των συμμετεχόντων, όπως προκύπτουν από την δηλωμένη ημερομηνία γέννησης του καθενός.

Βέβαια, υπάρχουν και αρκετά εμπόδια σε αυτήν την αξιολόγηση, αφού πρώτον δεν είναι γνωστή η ώρα γέννησης των καλλιτεχνών, άρα δεν είναι δυνατόν να πιστοποιηθούν ενδεχόμενες διαφοροποιήσεις που δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά.
Και δεύτερον είναι πρακτικά αδύνατον να αξιολογηθεί μια μπάντα, οπότε όλες οι συλλογικές συμμετοχές δεν συμπεριλαμβάνονται στα προγνωστικά

Ξεκινώντας πάντως από τα στοιχηματικά φαβορί (Ιταλία, Πορτογαλία και Βουλγαρία), φαίνεται πως μόνον ο Salvador Sobral έχει τις προδιαγραφές για να κερδίσει, με βάση τουλάχιστον τον γενέθλιο χάρτη του. Και αναφέρομαι κυρίως στο σχήμα Ήλιου-Δία-Ουρανού που κουβαλά στις «αποσκευές» του. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι στα συστήματα πρόβλεψης δεν υπάρχει κάποια «καραμπινάτη» ένδειξη που να τον χρίζει νικητή, σε κάθε περίπτωση όμως, ο Πορτογάλος καλλιτέχνης μπορεί να διακριθεί.

Σε ανάλογη θέση –ίσως και λίγο καλύτερη- βρίσκεται ο Σουηδός Robin Bengtsson και ως προς την τελική τους κατάταξη πολλά θα εξαρτηθούν από την (άγνωστη) ώρα γέννησής τους.

Kαι φέτος η Eurovision παίζει στο Stoiximan.gr, με 100+ στοιχηματικές επιλογές & Live Betting

Αντίθετα τόσο η Ιταλική συμμετοχή με τον Francesco Gabbani, όσο κι εκείνη της Βουλγαρίας με τον Kristian Kostov δεν φαίνεται να έχουν τα προσόντα για πρωτιά. Το πολύ μέχρι δεύτεροι.

Ελαφρώς... αδιάφορες αστρολογικά είναι και οι συμμετοχές του Βελγίου, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ρουμανίας.

Κατεβαίνοντας λίγο πιο χαμηλά στην λίστα με τις στοιχηματικές αποδόσεις συναντάμε τον Artsvic και την Αρμενία, που ανήκει στην κατηγορία του... ναι μεν αλλά! Υπάρχουν δηλαδή κάποιες ενδείξεις επιτυχίας αλλά δεν είναι τόσο «δυνατές», ώστε να προσδώσουν βεβαιότητα και σιγουριά σε μια αστρολογική εκτίμηση.

Και φτάνουμε στις δύο συμμετοχές, που αστρολογικά «το ‘χουν» και μπορούν να αποτελέσουν την έκπληξη της φετινής Eurovision.

Τις πιο «τυπικές» και καθαρές ενδείξεις νίκης (λέγε με... Δία) έχει η Γαλλίδα Alma κι από αυτήν την άποψη αξίζει την προσοχή μας.

Αλλά και ο Jacques Hondec της Κροατίας δεν πάει πίσω! Είναι μάλιστα μια κατηγορία από μόνος του, αφού είναι το «αγαπημένο παιδί» του πλανήτη Ουρανού, του «άρχοντα» δηλαδή των εκπλήξεων κι όσοι/ες αρέσκονται στα «τρελά» αουτσάιντερ μπορούν να ποντάρουν επάνω του.

Όσο για τις δύο συμμετοχές με ελληνικό ενδιαφέρον, η Demy έχει μεν έναν... τεράστιο Δία στο γενέθλιο χάρτη της, κάτι που ενδεχομένως θα την βοηθήσει να βρεθεί σε μια καλύτερη θέση από αυτήν που της δίνουν οι στοιχηματικές αποδόσεις. Μέχρι εκεί όμως....
Ο δε Hovig και η Κύπρος φαίνεται να αρκούνται σε μια αξιοπρεπή συμμετοχή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved