«Είσαι βαμπίρ» - Σε ποιο sex symbol των ΄80s «την είπε» ο Αρναούτογλου;

Πώς αντέδρασε η πρώην μελαχρινή σεξοβόμβα;

«Είσαι βαμπίρ» - Σε ποιο sex symbol των ΄80s «την είπε» ο Αρναούτογλου;

Τι κι αν έχει πατήσει εδώ και καιρό τα 50; Η μελαχρινή μούσα των βιντεοκασετών του ‘80 μετά από τριανταπέντε χρόνια και κάτι ψιλά παραμένει σχεδόν το ίδιο νέα, όσο την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Ο σεξοκυνηγός».

eimai paidi mou peirasmos 570

Φυσικά μιλάμε για την Ελένη Φιλίνη της οποίας η διαχρονική, νεανική εμφάνιση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η όμορφη ηθοποιός χθες ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο παρουσιαστής -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην νεανική της όψη λέγοντας: «Είσαι βαμπίρ, είσαι μία γυναίκα βαμπίρ που ανανεώνεις με κάποιον τρόπο τα κύτταρά σου».

Τι ήθελε να το πει αυτό ο Γρηγόρης; Η πρώην μελαχρινή σεξοβόμβα «τσίτωσε» και το έδειξε απαντώντας με ύφος: «Όχι καθόλου, απλώς ο χρόνος είναι φίλος μας».

Η Ελληνίδα «Μόνικα Μπελούτσι», όπως την έχουν αποκαλέσει πολλοί θαυμαστές της, είναι μια όμορφη Ταύρος, με την Αφροδίτη της (ομορφιά, δέρμα) σε μια από τις καλύτερες αστρολογικές θέσεις, στον αισθησιακό Ταύρο, και μάλιστα σε θετική όψη με τον Κρόνο (χρόνος) ο οποίος επίσης είναι σε super αστρολογική θέση τον διαχρονικό Αιγόκερω. Έτσι, ας λένε οι κακές γλώσσες ότι έχει κάνει «συμφωνία με το διάβολο», η αλήθεια είναι ότι το σύμπαν έχει θελήσει ο χρόνος να είναι φίλος της.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved