Ποια επώνυμη αποκάλεσε ο Ουγγαρέζος «Η νούμερο 1 MILF στην Ελλάδα»;

Πως αντέδρασε εκείνη;

Ποια επώνυμη αποκάλεσε ο Ουγγαρέζος «Η νούμερο 1 MILF στην Ελλάδα»;

Με τον Ερμή, τον πλανήτης της επικοινωνίας, σε τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό το «αναπάντεχο» αυτόν τον καιρό... καιροφυλακτεί. Ο αγαπημένος του «τόπος του εγκλήματος» μεταξύ άλλων είναι οι επαφές, τα κουτσομπολιά, οι ειδήσεις, οι συζητήσεις και οι συνεντεύξεις.

xristina23

Κάπως έτσι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχοντας καλεσμένη στην στήλη του Ougachallenge τη σέξι ηθοποιό Χριστίνα Παππά έκανε έναν κολακευτικό πρόλογο που τον συνόδεψε με μια... «αναπάντεχη» ατάκα.

Είναι πολύ όμορφη, ο χώρος την εκτιμά πολύ και πιστέψτε με, δεν εκτιμά τα άντερα του, είναι επιχειρηματίας, είναι πολύ καλή ηθοποιός και με ό,τι καταπιάνεται τα καταφέρνει» είπε και στη συνέχεια πέταξε on air την εξής απίστευτη ατάκα « Θα ήταν όμως παράλειψη να μην πω ότι είναι η νούμερο ένα milf όλης της Ελλάδος».

«Το ξεκίνησες μια χαρά» απάντησε χαμογελώντας η Χριστίνα Παππά που φάνηκε να «εκτιμά» την ειλικρίνειά του παρουσιαστή.

Ίσως γιατί με τον Ερμή (σκέψεις) συγχρόνως σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ( κρυφές) ίσως ο παρουσιαστής -με τη βοήθεια της αποκαλυπτικής και «εχθρού» της σοβαροφάνειας όψη Ερμή – Ουρανού -είπε φωναχτά κάτι που πολλοί άνδρες έχουν για εκείνη σιωπηρά... σκεφτεί.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved