Hot αποκάλυψη: «Έχω βρεθεί σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων»

Εκεί ο έρωτας γίνεται πρόστυχος ή πιο απολαυστικός; Τι απαντάει γνωστός ηθοποιός;

Hot αποκάλυψη: «Έχω βρεθεί σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων»

Ο Ουρανός αγαπά την εκκεντρικότητα, ο Πλούτωνας το σεξ και τα μυστικά και ο Ερμής τις δηλώσεις. Οι τρεις τους αυτόν τον καιρό «συναντιούνται» και κάνοντας το δικό τους πάρτι όψεων με τετράγωνα και συνόδους, προσφέρουν, εκτός από αποκαλύψεις που κεντρίζουν και κάνουν τη διαφορά και πιπεράτες λεπτομέρειες.

Απέξω δεν μπορεί να μείνει η ελληνική showbiz και μετά τον Σπαλιάρα, τον Αλερτά και τον Άνθιμο Ανανιάδη, άλλος ένας ηθοποιός έκανε άκρως «πικάντικες» αποκαλύψεις για την σεξουαλική του ζωή.

e68822f6a023bd6441d0c542c58a86ec

Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος με τον Ερμή στον τολμηρό Κριό σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του σεξ και της «κλειδαρότρυπας», το να μιλάει για την ερωτική του ζωή είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς του και πόσο μάλλον αυτόν τον καιρό που η συγκεκριμένη όψη είναι ενεργή από τους τρεις παραπάνω πλανήτες.

«Έχω πειραματιστεί, έχω κάνει έρωτα σε διάφορα μέρη» αποκάλυψε ο Έλληνας ηθοποιός στο περιοδικό "Hello!" και συνέχισε τις πιπεράτες αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές του εμπειρίες.

Τι σημαίνει «Τα έχω δοκιμάσει όλα»;

Ότι έχω πειραματιστεί, έχω κάνει έρωτα σε διάφορα μέρη.

Έχεις κάνει έρωτα με πολλά άτομα στο ίδιο δωμάτιο;

Δεν θα σου απαντήσω αν έχω κάνει ή όχι. Θα σου πω όμως ότι έχω βρεθεί σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων. Που σημαίνει ή ότι έκανα ή ότι έβλεπα.

Ο έρωτας εκεί γίνεται πρόστυχος ή πιο απολαυστικός;

Για να πας, σημαίνει ότι κάτι σε φτιάχνει. Δε λέω ότι αυτή είναι η προτίμηση μου. Απλώς, το έχω δοκιμάσει κι αυτό. Τελικά, σαν το κλασικό δεν έχει. Ο κλασικός είναι ο απόλυτος έρωτας. Εκεί έχω καταλήξει. Νομίζω, επίσης, ότι η γυναίκα που θα παντρευτώ και με την οποία θα κάνω παιδιά, θα είναι η γυναίκα που θα θέλω να είμαι για πάντα μαζί της.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved