Μετά τον Κρητικό αγρότη, ήρθε η όμορφη ξανθιά αγρότισσα των μπλόκων

Ποιος Στιβακτάκης; Η ξανθιά αγρότισσα στα μπλόκα «κερδίζει» τα βλέμματα των αγροτών... και όχι μόνο

Μετά τον Κρητικό αγρότη, ήρθε η όμορφη ξανθιά αγρότισσα των μπλόκων

Πριν λίγους μήνες η παρουσία του Στάθη Στιβακτάκη σε συλλαλητήριο αγροτών στο Σύνταγμα προκάλεσε στο γυναικείο κοινό πανικό! Τώρα όμως ήρθε η σειρά μιας γυναίκας να κλέψει τα βλέμματα.

Με τον επαναστάτη Ουρανό να κοντράρεται σε όψη τετραγώνου με τον Ερμή στον Αιγόκερω, καθώς δεν φέρνει αποφάσεις και λόγια ουσίας από τους πολιτικούς, οι αγρότες πήραν τα τρακτέρ τους και βγήκαν στους δρόμους. Μιας κι η λέξη που μπορεί να περιγράψει τη συγκεκριμένη όψη είναι η «φρενίτιδα», δόθηκε η αφορμή που χρειαζόταν στο διαδίκτυο για να προκληθεί χαμός.

Η παρουσία της εντυπωσιακής Μαρίας – Πετρούλας Σκλιά στα μπλόκα των αγροτών στην Κόρινθο, όχι μόνο μαγνήτισε τα βλέμματα, αλλά την έκανε και το πρόσωπο των ημερών στα social media. Η σελίδα της νεαρής αγρότισσας στο facebook γέμισε με μηνύματα ενώ η επιθυμία της να συναντήσει τον Πρωθυπουργό συνεχίζει τον «παροξυσμό» γύρω από το πρόσωπό της.

Η Μαρία – Πετρούλα Σκλιά είναι 25 χρονών και αν και δεν έχει δικό της τρακτέρ κατέβηκε με φίλου της, καθώς εργάζεται σε οικογενειακή πτηνοτροφική επιχείρηση και επιθυμεί η κυβέρνηση να δώσει κίνητρα στους νέους αγρότες για να γυρίσουν πίσω στα χωράφια και τα πτηνοτροφεία τους.

Δείτε τις φωτογραφίες της

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved