Αλέξης Τσίπρας: Αυτό είναι το νέο look του Πρωθυπουργού

Μετά το γιλέκο και το μαντήλι στο πέτο... έρχεται η γραβάτα;

Αλέξης Τσίπρας: Αυτό είναι το νέο look του Πρωθυπουργού

Όταν ο Δίας τετραγωνίζει από διέλευση τον Ωροσκόπο συχνά προσθέτει κιλά και στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα – που το ωροσκόπιό του δέχτηκε αυτήν την όψη- είναι πλέον εμφανές.

image34

Ο Πρωθυπουργός τα έχει βάλει τα κιλάκια του και με τον περιοριστικό Κρόνο να κάνει τώρα όψη αντίθεσης με τον Ωροσκόπο του (εμφάνιση) προσπαθεί σωματικά και στιλιστικά να «μαζευτεί». Εκτός από τη δίαιτα που λέγεται ότι ξεκίνησε το «γύρισε» από το πουκάμισο – σάκακι στο «τρουά πιες», δηλαδή κουστούμι με γιλέκο το οποίο στους άνδρες, προσδίδει επίσημο στυλ και «μαζεύει» την κοιλιά.

Χωρίς αποτελέσματα, όμως, όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση, γιατί ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου του, ο έξυπνος αλλά ενίοτε και επιπόλαιος Ερμής, δέχεται δυσαρμονικές όψεις από τους διελαύνοντες Ουρανό και Πλούτωνα δείχνοντας ότι προσωπικές και στιλιστικές αποφάσεις δεν θα αποδειχθούν η ασφαλέστερη επιλογή...
Έτσι, τελικά το νέο look με το γιλέκο, όσον αφορά στα κιλά, δεν ξεγέλασε το «μάτι», αντίθετα προκάλεσε και χαμό στα social media με... ποικίλο σχολιασμό.
Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας τον Φεβρουάριο του 2015 σε συνάντησή του με Ευρωπαίους ηγέτες «συμπλήρωσε» τη συνηθισμένη του εμφάνιση (σακάκι – πουκάμισο) με ποσέτ (μαντήλι στο πέτο).

Μήπως, μετά το γιλέκο και το μαντίλι στο πέτο έρχεται... η γραβάτα;
Με τις δύσκολες πλανητικές διελεύσεις που δέχεται σε μια τέτοια περίπτωση αν δεν προσέξει το «πώς» και το «γιατί» δεν θέλει πολύ να εξαφανιστεί από το πολιτικό σκηνικό...

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved