Η Ελληνίδα ηθοποιός, η απιστία και το βιβλίο που (την) «καίει»

Aποκαλύπτει γιατί ο σύζυγός της την εγκατέλειψε αιφνιδίως μετά από πολλά χρόνια γάμου

Η Ελληνίδα ηθοποιός, η απιστία και το βιβλίο που (την) «καίει»

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που «παίζει» αυτόν τον καιρό στον ουράνιο θόλο είναι μια όψη που αν κάτι επιδιώκει μετά μανίας, είναι να «σπάσει» την ανία σε θέματα αισθηματικά και όσον αφορά την showbiz και τους έρωτές της να φέρει στην επιφάνεια θέματα που μόνο ασχολίαστα και απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν.

Και μάλλον δεν τα είχε πάει άσχημα! Έτσι, αφού μείναμε άφωνοι με την αποκάλυψη της Τάνιας Τσανακλίδου για την άγνωστη 5ετή σχέση της με τον Άλκη Κούρκουλο, μια ακόμα είδηση που αφορά την «κρεβατοκάμαρα» της showbiz κι ας είναι ρετρό, όπως αγαπά ο Ερμής ανάδρομος, ήρθε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

3eniakalogeropoulou

Η Ξένια Καλογεροπούλου ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Φέρτη, πριν παντρευτεί τον Κωστή Σκαλιώρα. Γεγονός λίγο – πολύ γνωστό. Αυτό όμως που μέχρι τώρα κανείς δεν ήξερε είναι πως έσπασε το γυαλί μεταξύ τους.

Στο βιβλίο της «Γράμμα στον Κωστή», η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι ο Γιάννης Φέρτης την εγκατέλειψε αιφνιδίως, μετά από πολλά χρόνια έγγαμου βίου, επειδή ήταν ερωτευμένος με ποια λες; Με την... Τάνια Τσανακλίδου.

Τι έγινε βρε παιδί μου τώρα θα μάθουμε όλα όσα κρύβει η ερωτική ζωή της γνωστής τραγουδίστριας; Και να φανταστείς ότι ο αποκαλυπτικός Ουρανός ίσα που έχει αρχίσει να πιάνει σε όψη συνόδου τον Ήλιο της (σύντροφοι).

Πάντως η φλογερή Κριαρίνα, Τάνια Τσανακλίδου, δεν μασάει τη λόγια της για την αισθηματική της ζωή παραδέχεται ότι έζησε την ζωή της στο «κόκκινο», αποζητώντας τον έρωτα και δηλώνει με ειλικρίνεια: «Ποτέ δεν την ήθελα τη συντροφικότητα, αφού ήμουν παθιασμένη με τον έρωτα. Από την ώρα που ξυπνάω μέχρι την ώρα που κοιμάμαι σκέφτομαι αυτόν και μόνο αυτόν κάθε φορά, τίποτε άλλο. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο, δεν με απασχολεί τίποτε άλλο! Ζω σε έναν πυρετό, έχω πυρετό, πώς το λένε;».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved