Έκανε σεξ μέσα σε ΚΤΕΛ - Το παραδέχτηκε και προκάλεσε...

Θα μας τρελάνει! Μιλάει ανοιχτά και για το τη γνώμη έχει για το sex tape...

Έκανε σεξ μέσα σε ΚΤΕΛ - Το παραδέχτηκε και προκάλεσε...

Ο Ηλίας Βρεττός είναι ένας Παρθένος που δεν ανήκει στους συνηθισμένους εκπρόσωπους του ζωδίου. Ούτε «μαζεμένο» ούτε συνεσταλμένο τον λες, τουλάχιστον από αστρολογικής πλευράς. Και αυτό γιατί ο κατ’ άλλα μετρημένος Ήλιος του δέχεται όψη τετραγώνου από τον φιλελεύθερο και εκκεντρικό Ουρανό.

Λάβε, ακόμα, υπόψη ότι ο Άρης που συμβολίζει τη σεξουαλική δραστηριότητα επίσης σχηματίζει όψη με τον επαναστάτη πλανήτη και θα καταλάβεις γιατί στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι είχε κάνει sex tape με τη σύντροφό του και τώρα δεν διστάζει να γίνει ακόμη πιο τολμηρός και να μοιραστεί το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ.

Ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε ότι «Πριν από πολλά χρόνια, είχα κάνει κάτι στο ΚΤΕΛ. Ταξιδεύαμε μέσα στη νύχτα, δεν είχε πολύ κόσμο και έγινε. Αλλά ήμουν πολύ μικρός τότε. Ήταν μια εφηβική σεξουαλική εμπειρία που θυμάμαι.».

Ακόμα, στην ερώτηση αν έχει δει το sex tape που είχε αποκαλύψει παλαιότερα ότι είχε κάνει με τη σύντροφό του είπε: «Ναι, το είδα! Αν δεν έχεις πρόβλημα ούτε εσύ, αλλά ούτε η σύντροφός σου να γυρίσετε μία ερωτική σκηνή, είναι δυνατόν να έχεις πρόβλημα να το δεις μετά; Θα μου φαινόταν πολύ δήθεν αν μου έλεγε κάποιος που έχει κάνει sex tape ότι ντρεπόταν να το δει μετά!»

Τέλος, πρόσθεσε, ότι τώρα πια λόγω της αναγνωρισιμότητάς του δεν είναι τόσο αυθόρμητος όσο ήταν σε μικρότερη ηλικία και είναι πιο επιφυλακτικός.

elias vrettos1140b

Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος και λόγω ότι είναι έντονος στο ωροσκόπιο του μπορεί σε απρόσμενο χρόνο να σπάσει τα δεσμά του καθωσπρεπισμού και να κάνει τα δικά του... έστω και αν αυτό είναι να απομονωθεί πίσω από μια βάρκα με τη σύντροφό του την ώρα που υπάρχουν κάμερες γύρω όπως το περασμένο καλοκαίρι που κυκλοφόρησε σχετικό βίντεο με τη Φελίσια Λαπάτη στην Μύκονο.

Άτιμε Ουρανέ... δεν αφήνεις τον Παρθένο να «αγιάσει»!

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved