Τι χρώμα πορτοφόλι έχει η Μπέτυ Μπαζιάνα;

Τι λες; Πράσινο πού συμβολίζει την ανάπτυξη, καφέ που ευνοεί τη σταθερότητα ή άλλο;

Τι χρώμα πορτοφόλι έχει η Μπέτυ Μπαζιάνα;

Η Σελήνη συνεχίζει να διελαύνει από τον Υδροχόο, το ζώδιο που αγαπά τις εκπλήξεις και σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της Μπέτυς Μπαζιάνα, ο φωτογραφικός φακός την αποθανάτισε να κρατά κάτι που μας... εξέπληξε.

Η γυναίκα του Πρωθυπουργού, αν και δείχνει μια έντονη προτίμηση στο μαύρο χρώμα στις ενδυματολογικές της επιλογές, όσον αφορά στο πορτοφόλι της έχει κάνει μια πιο τολμηρή αλλά εξίσου τυχερή επιλογή από άποψη... φενγκ σούι.

baziana betty wallet

Παρότι το μαύρο θεωρείται από τις καλύτερες χρωματικές επιλογές για πορτοφόλι καθώς στο φενγκ σούι συμβολίζει το νερό, το οποίο με τη σειρά του εκπροσωπεί τον πλούτο, η Μπέτυ Μπαζιάνα έχει επιλέξει το κόκκινο, το χρώμα της φωτιάς που σύμφωνα με τη θεωρία ενεργοποιεί τη ροή χρημάτων και γι’ αυτό θεωρείται ένα από τα πιο τυχερά χρώματα για πορτοφόλι.

Μάλιστα, σε ένα πορτοφόλι σημασία δεν έχει μόνο το χρώμα αλλά και το μέγεθος, αφού πρέπει να είναι άνετο για τα χαρτονομίσματα, ώστε να μην διπλώνονται ή τσαλακώνονται και η επιλογή της Μπέτυ Μπαζιάνα εξυπηρετεί και αυτό το σκοπό, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο, κόκκινο πορτοφόλι.

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, αν θες και εσύ να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, καν’ το όπως η Μπέτυ Μπαζιάνα... Τώρα τις γιορτές, κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα κόκκινο, μεγάλο πορτοφόλι.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved