Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Έχω τέσσερα παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες»

Εσύ το ξέρες ή πέφτεις από τα σύννεφα;

Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Έχω τέσσερα παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες»

Μπορεί μια από τις πιο μεγάλες του επιτυχίες να είναι το «δεν είμαι εγώ για έρωτες, δεν είμαι εγώ για αγάπες», όμως στην προσωπική του ζωή έχει ζήσει παράφορους έρωτες.

Ο λόγος για τον Θέμη Αδαμαντίδη που σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι έχει τέσσερα παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες εξηγώντας ότι: «Όταν ερωτεύομαι ή παθιάζομαι, το τραβάω πολύ, φτάνω στα άκρα, δίνομαι. Εγώ κάνω αυτό που τελικά ζητά η ψυχή μου, αψηφώντας τις επιπτώσεις, γιατί νομίζω ότι ένα παιδί είναι πρώτα απ' όλα θέλημα Θεού. Αγαπώ και τα τέσσερα παιδιά μου και είμαι πολύ ευτυχισμένος.».

Τα δύο πρώτα παιδιά του είναι γύρω στα 22, ενώ τα τελευταία δύο είναι τεσσάρων και πεντέμισι ετών από δυο διαφορετικές συντρόφους. «Αυτό είναι μια κίνηση στα άκρα, δεν θα την έκανε ένας άνθρωπος που έχει ήδη παιδιά. Είναι ασυνήθιστο.» παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ο λαϊκός τραγουδιστής.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, το ζώδιο των ερώτων και των ρομάντζων και η κυβερνήτης του, Αφροδίτη, βρίσκεται στον περιπετειώδη Τοξότη σε τρίγωνο με τον εχθρό των «πρέπει», τον Ουρανό, δείχνοντας ότι ακολουθεί το δικό του δρόμο και τους δικούς του κανόνες στην προσωπική του ζωή. Συγχρόνως, αν και στον έρωτα αναγνωρίζει τις συνέπειες των επιλογών του, αψηφά τις επιπτώσεις τους, καθώς ο Κρόνος σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη του αλλά βρίσκεται και σε όψη τριγώνου με τον ριζοσπαστικό και ασυνήθιστο Ουρανό.

adamantidhs
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved