Ποιος ηθοποιός είπε για τον εαυτό του: «Του φοβητσιάρη η μάνα, ποτέ δεν κλαίει»;

Τι τρέμει και γιατί στη δική του περίπτωση αυτό του έχει βγει σε καλό;

Ποιος ηθοποιός είπε για τον εαυτό του: «Του φοβητσιάρη η μάνα, ποτέ δεν κλαίει»;

Με τις εξαρτήσεις και τους εθισμούς σχετίζεται ο πλανήτης της πλάνης και της φυγής, ο Ποσειδώνας και με τον επικοινωνιακό Ερμή να σχηματίζει τις προηγούμενες μέρες όψη μαζί του, γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για την εξάρτησή του από το αλκοόλ αλλά και για το πως κατάφερε να αποτοξινωθεί.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος, έχοντας τον Άρη (αγωνιστικότητα) στο γενέθλιο ωροσκόπιο του σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (αναγέννηση), είναι από τους ανθρώπους που μέσα από κάθε μάχη της ζωής του, στο τέλος καταφέρνει να βγαίνει πιο δυνατός, ακόμα και αν αυτό απαιτεί πρώτα να πιάσει πάτο για να ξανασηκωθεί.

Ο ηθοποιός αρχικά μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να βρίσκει παρηγοριά στο πότο: «Εκείνη την περίοδο. Στα δεκαπέντε. Με είχε πιάσει η εφηβεία και τα υπαρξιακά της. Οι πανικοί. Και τότε, είδα ότι το αλκοόλ λειτουργούσε σαν αγχολυτικό και χωρίς να ξέρω πού βαδίζω και πόσο κακό μου κάνει αυτό το πράγμα, συνέχισα για άλλα δεκαεννιά χρόνια. Έως τα 34 μου.».

Εν συνεχεία, δήλωσε πως αυτό που τον έχει βοηθήσει να μην υποτροπιάσει από το ’99 είναι η παροιμία «Του φοβητσιάρη η μάνα, ποτέ δεν κλαίει» εξηγώντας ότι: «Όσο πιο μεγάλος είναι ο τρόμος που σε έκανε να το κόψεις τόσο πιο εύκολα θα απομακρυνθείς από αυτό. Και εγώ το τρέμω το αλκοόλ. Αν το κόψεις επειδή δεν αισθάνεσαι και πολύ καλά και σε ενοχλεί απλώς, τότε εύκολα το αρχίζεις ξανά. Αν τα δεις όλα και βρεθείς στο χείλος της καταστροφής, τότε το κόβεις εντελώς.».

ATHERIDIS

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved