Ποιος επώνυμος αθέτησε την υπόσχεσή του ότι δεν θα ξανακάνει σχέση με τραγουδίστρια;

Είπε – ξείπε! Για χάρη ποιας τραγουδίστριας άλλαξε γνώμη;

Ποιος επώνυμος αθέτησε την υπόσχεσή του ότι δεν θα ξανακάνει σχέση με τραγουδίστρια;

«Δεν θα με δει ξανά κανείς με τραγουδίστρια κι αυτό το υπογράφω» δήλωνε ο Κώστας Μηλιωτάκης το 2013 μετά το χωρισμό του με την Αγγελική Ηλιάδη. Όπως φαίνεται, όμως, το ρητό που του ταιριάζει γάντι δύο χρόνια μετά είναι το «Μην πιστεύεις το “πάντα” του ερωτευμένου και το “ποτέ” του χωρισμένου».

kostas miliotakis h 633 451 1

Κι αυτό γιατί ο μουσικοσυνθέτης είναι πάλι ζευγάρι με τραγουδίστρια. Ο λόγος για την νεαρή Φρύνη Βλάχου που έχει καταγωγή από τα Επτάνησα, όπως η πρώτη του γυναίκα, και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, όπως η Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία βρέθηκε ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Κώστας Μηλιωτάκης σύμφωνα με δημοσίευμα είναι εδώ και λίγους μήνες μαζί με την 25χρονη Φρύνη και απολαμβάνουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο μουσικοσυνθέτης δεν ανήκει στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) που συνήθως έχουν αμετάβλητες θέσεις αντίθετα έχει τον Ήλιο του στο μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου και διαθέτει μια πολυαστρία στον παρορμητικό Ζυγό, δείχνοντας ότι ανήκει σε αυτούς που η ζωή θα τους τα φέρει έτσι ώστε να γίνουν τελικά υποστηρικτές του «ποτέ μην λες ποτέ».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved