Ποιος διάσημος Έλληνας ζεν πρεμιέ ξόδεψε 400 χιλιάδες Ευρώ σε έναν χρόνο;

Πού και πώς τα χάλασε και δεν το μετανιώνει;

Ποιος διάσημος Έλληνας ζεν πρεμιέ ξόδεψε 400 χιλιάδες Ευρώ σε έναν χρόνο;

«Ήταν επιλογή μου, ήθελα να το ζήσω» εξομολογείται ο ηθοποιός που δεν σταματά να γίνεται θέμα συζήτησης με τις δηλώσεις του.
Μια οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, μια οι δηλώσεις για τα σεξουαλικά του, ο Άνθιμος Ανανιάδης δεν σταματά να ξαφνιάζει, βγάζοντας στο φως της δημοσιότητας ζητήματα που αφορούν στη ζωή του.

Αυτή την φορά δε μίλησε για τα ερωτικά του αλλά για τα οικονομικά του, αποκαλύπτοντας ότι έβγαλε πολλά χρήματα και τα χάλασε όλα σε ένα μόλις χρόνο.
«Τουλάχιστον τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ» δήλωσε ότι ήταν το ποσό που χάλασε αλλά δεν μετανιώνει γιατί, όπως ισχυρίζεται, το έκανε με όμορφο τρόπο: «Έκανα ταξίδια, γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους που με κράτησαν τις ημέρες που δεν ήμουν καλά, βγήκα έξω, τα έσπασα, πήρα αμάξια. Ήθελα να το ζήσω και αυτό»

Αν ήταν Υδροχόος, το ζώδιο που κυβερνάται από τον αντισυμβατικό και εκκεντρικό Ουρανό, δεν θα χρειαζόταν καν να δούμε τον αστρολογικό του χάρτη για να εξηγήσουμε γιατί ο ηθοποιός με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καταφέρνει πάντα να προκαλεί.

Αν σκεφτείς όμως ότι είναι Δίδυμος και μάλιστα με τον Ήλιο του σε αντίθεση με τον Ουρανό τότε καταλαβαίνεις γιατί ό,τι κάνει και λέει δεν περνά ασχολίαστο.
Όσο για την «άσωτη ζωή» με τον Δία στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον Ήλιο του στους Διδύμους είναι αναμενόμενη αφού οι πλανήτες του δίνουν αβάντα να «βγάζει πολλά και χαλά περισσότερα».

60b0629f87929042dd4da548022dfe24

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved