Αυτοί είναι οι 7 Έλληνες celebrities με τους περισσότερους χωρισμούς στο ενεργητικό τους

Οι Έλληνες της showbiz που το διαζύγιο και ο χωρισμός αποτελεί... κομμάτι της ζωής τους.

Αυτοί είναι οι 7 Έλληνες celebrities με τους περισσότερους χωρισμούς στο ενεργητικό τους

Τραγουδιστές, ηθοποιοί και καλλιτέχνες ως επί τω πλείστον περιτριγυρίζονται από γοητευτικές υπάρξεις. Με κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της έμπνευσης αλλά και της απιστίας, συχνά αν και δεσμευμένοι, είναι επιρρεπείς στους «πειρασμούς» οι οποίοι οδηγούν σε διαζύγια και χωρισμούς και αυτό γιατί στο ωροσκόπιο τους ο Ουρανός δεν τους φέρνει μόνο δημοσιότητα όσον αφορά την καριέρα τους, άλλα και ανάγκη για αλλαγές στην προσωπική τους ζωή.

Γιάννης Πάριος

«Σε όλους τους χωρισμούς μου έφταιγα πάντα εγώ» έχει δηλώσει ο μεγάλος ερμηνευτής ο όποιος έχει στο ενεργητικό του δύο διαζύγια και μια πολυτάραχη ερωτική ζωή. Υπήρξε παντρεμένος με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε 2 γιους, το Χάρη και το Θανάση και στη συνέχεια με τη Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία απέκτησε άλλους 2 γιους, το Μιχαήλ-Άγγελο και το Νικόλα. Μια από τις σχέσεις του ήταν και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Δάνης Κατρανίδης

Ο ηθοποιός έχει κάνει τρεις γάμους, έχει πάρει τρία διαζύγια και έχει στο ενεργητικό του αρκετές μακροχρόνιες και μη σχέσεις. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό (και συμμαθήτρια του στη Σχολή Γ. Θεοδοσιάδη) Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Κώστας Βουτσάς

Σύνολο τρεις γάμους, τρία διαζύγια και έναν αρραβώνα έχει κάνει ο ηθοποιός ο οποίος έχει τον τίτλο του «γυναικά» ενώ έχει δηλώσει ότι «οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή μου με αγαπάνε γιατί είμαι γενναιόδωρος, γιατί φεύγω και τους τα αφήνω όλα».

Ανδρέας Μικρούτσικος

Πόσα διαζύγια; Τρία. Ο παρουσιαστής έχει παντρευτεί και χωρίσει με τις: Μαρία Δημητριάδη, Δήμητρα Ρουμπέση και Φωτεινή Γεωργαντά ενώ μια πολύ γνωστή μακρόχρονη σχέση του, χωρίς γάμο, ήταν αυτή με την Σοφία Βόσσου.

Χρήστος Δάντης

4 γάμοι και 3 διαζύγια. Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε και χώρισε με τις: Λίτσα Γιαγκούση, Κατερίνα Τοπάζη, Φλώρα Θεοδώρου ενώ τώρα είναι νυμφευμένος με την Τζένη Βουτσινού.

Βαλάντης

Οι χωρισμοί του πολύκροτοι και επεισοδιακοί. Οι σχέσεις του με δύο πρώην του που έχει αποκτήσει με την καθεμία ένα παιδί ταραγμένες με εξώδικα, αγωγές και δικαστήρια. Ένα ακόμη παιδί έχει με την νυν σύντροφό του.

Στέλλιος Ρόκκος

«Πιστεύω στον γάμο, έχω παντρευτεί τρεις φορές – φτάνει» δηλώνει ο τραγουδιστής στο ενδεχόμενο να παντρευτεί 4η φορά. Τρεις γυναίκες, τρία διαζύγια και τέσσερα παιδιά. Έχει αποκτήσει δυο γιους από την πρώτη του σύζυγο, μια κόρη με την Μαρία Χέλιου και μια με τη Νικολέτα Τρίκκη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved