Έλεος! Κι άλλος Σπαλιάρας μας βρήκε! «Κοιμήθηκα με 5 ταυτόχρονα»

Τι έχουν πάθει πια οι άντρες της showbiz και ένας - ένας βγαίνει να μιλήσει για τις σεξουαλικές του επιδόσεις; Τους αμφισβήτησε κανείς;

Έλεος! Κι άλλος Σπαλιάρας μας βρήκε! «Κοιμήθηκα με 5 ταυτόχρονα»


Μετά την περιβόητη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα, ένας ακόμη ηθοποιός έκανε δήλωση – φωτιά αποκαλύπτοντας με πόσες γυναίκες συνευρέθηκε σε ένα βράδυ. Ο λόγος για τον Άνθιμο Ανανιάδη που σε συνέντευξή του προέβη - και αυτός- σε αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή.

«Ήμουν δεκαεπτά χρονών και μαζί με τους φίλους μου είχαμε πάει διακοπές στη Μύκονο. Καθόμασταν μίζεροι σε ένα καφέ. ξαφνικά εμφανίστηκε ένα γκρουπ από Ιταλίδες. Ήταν πιτσιρίκες, μέχρι 20 ετών και πανέμορφες. Είχα μια ιδέα... Κάναμε παρέα όλο το βράδυ νομίζοντας και τελικά κοιμήθηκα και με τις πέντε.» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Άραγε, πρόκειται για νέα μόδα οι άντρες της showbiz να εξομολογούνται τις σεξουαλικές τους επιδόσεις ή είναι θέμα ανδρικής συνήθειας, καταγεγραμμένη στο DNA τους;

Όσον αφορά στον Άνθιμο Ανανιάδη πάντως, εμείς θα μείνουμε στην αστρολογική εξήγηση. Ο ηθοποιός αυτήν την περίοδο έχει τον διελαύνοντα Άρη (ερωτική ζωή) σε τετράγωνο με τον Ουρανό (αποκαλύψεις) και βρήκε την ευκαιρία να προβάλλει κι αυτός το πόσο καλός και ποθητός εραστής είναι. Αν και με τον Ερμή (λόγια) σε σύνοδο με τον Άρη (σεξουαλικές επιδόσεις) παρότι είναι λίγο «απομακρυσμένη», ο ηθοποιός μάλλον μιλάει συχνά για τις σεξουαλικές του αντοχές και συνευρέσεις.

ananiadis 1OLOKKL

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved