Elatte – Η «μαγεμένη» Νάντια Μπουλέ

Η φρεσκάδα και η ενέργεια της βασικής παρουσιάστριας
Παπασταύρου Λίντα
Elatte – Η «μαγεμένη» Νάντια Μπουλέ

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina


Είναι γνωστό πως το καλοκαίρι τα τηλεοπτικά δρώμενα περιορίζονται στα πατάρια μαζί με τα χειμωνιάτικα ρούχα. Απομένουν ελάχιστες εκπομπές για να μας αερίζουν τα πρωινά, γιατί τα βραδινά έχουν τουρκοποιηθεί, ή επαναλαμβάνονται.

Η φετινή προσπάθεια του Ant-1 με την καινούργια του εκπομπή «Elatte», δεν έχει βρει την αναμενόμενη ανταπόκριση, που είχε σίγουρη, αν λάβουμε υπ’ όψιν την περσινή απόπειρα με τη Ράνια Θρασκιά, που πήγε πολύ καλά.

Για όλο το καλοκαίρι, επιλέχθηκε η Νάντια Μπουλέ με τον Θανάση Πάτρα για να μας κρατάνε σε επαφή με ότι συμβαίνει στη χώρα και στον κόσμο και παράλληλα, καθημερινά 7:00 με 11:00 το πρωί.

Η φρεσκάδα και η ενέργεια της βασικής παρουσιάστριας Νάντιας Μπουλέ, που εδώ και καιρό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, φαίνεται πως δεν μεταδόθηκε αποτελεσματικά, αν κρίνουμε από τα χαμηλά νούμερα θεαματικότητας.

Θορυβημένο το κανάλι, προχώρησε σε ανακοινώσεις που στηρίζουν της εκπομπή και τους παρουσιαστές, αποφασισμένο να την οδηγήσει σε υψηλά νούμερα.

Από την άλλη αναρωτιόμαστε, γιατί η επιλογή της Μπουλέ γίνεται πάντα με αισιοδοξία και προσδοκίες και καταλήγει σε απογοήτευση;

Ήδη είναι η 3η επένδυση του καναλιού σε αυτήν μέσα σε 6 μήνες, αρχίζοντας από το διαγωνισμό μαγειρικής «Top chef», συνεχίζοντας στα φαβορί στο «dancing with the stars» μη φτάνοντας ούτε στον ημιτελικό και τώρα το καλοκαιρινό «elatte».

Πέρα από την περίπτωση να φταίει κάπου η παραγωγή του καναλιού, ακόμα και η αδιαφορία του κόσμου για τις γλυκανάλατες πρωϊνές εκπομπές, δεν δικαιολογούν την δυσκινησία της Νάντιας Μπουλέ να απογειωθεί σε ότι κάνει.


nadja_boule

Γεννημένη στο ζώδιο του Ζυγού με ωροσκόπο στους Διδύμους και Σελήνη στον Αιγόκερω, η αρχική της εικόνα μιλάει για ένα επικοινωνιακό κορίτσι, που έχει στόχο να πετύχει σε αυτό που κάνει.

Με τον Δία να πρωταγωνιστεί στο ωροσκόπιό της σε τετράγωνο με τον Ήλιο της, οι ευκαιρίες ήρθαν η μία μετά την άλλη και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό, αφού ανέβηκε στην ιεραρχία των καναλιών με ραγδαία βήματα. Το τετράγωνο Ερμή – Δία εκτός από την χαριτωμένη φλυαρία που της έδωσε, την σπούδασε σχετικά με τα ΜΜΕ, κατακτώντας τη θέση της παρουσιάστριας.

Η σύνοδος του Δία με τη Σελήνη, της χαρίζει αποδοχή ακόμα και μέσα από τη φαινομενικά ψυχρή της έκφραση.

Παίρνοντας ώθηση από το τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης, προσπαθεί όλο και περισσότερο πάνω σε εκείνο που πιστεύει πως μπορεί να αναδείξει. Με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα και τον Άρη στον Τοξότη, η πεποίθησή της πως μπορεί να αναδείξει πολλά, ισχυροποιείται και μπαίνει σε εφαρμογή.

Τι γίνεται όμως με τη σύνοδο της Αφροδίτης από το Σκορπιό με τους Κρόνο και Πλούτωνα;

Η Αφροδίτη που κυβερνά τον Ήλιο της εμπλέκεται σε μια σύνοδο που δημιουργεί συστολή, συναισθηματική πίεση και περιορισμό. Ο Δίας έρχεται και πάλι να της υπενθυμίσει την ευεργετική παρουσία του με το εξάγωνο προς την Αφροδίτη, που τη χαλαρώνει εσωτερικά κάνοντάς την να εκπέμπει μια ευχάριστη εικόνα.

Μήπως η Νάντια Μπουλέ δεν ενδίδει σε προτάσεις, που θεωρεί άχρηστες για την ηθική και αισθητική της δεοντολογία; Μήπως ο Δίας της χρειάζεται να κοντράρεται συνεχώς με τις Κρόνιες καταβολές της Σελήνης της και της Πλουτώνιας Αφροδίτης στο Σκορπιό; Είναι κι αυτός ο Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό, που επιμένει στους μηδενισμούς και την κυνηγάει όπως η μαμά Άλιεν την υπολοχαγό Ρίπλεϊ!

Όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν με το πέρασμα του Κρόνου από τον Πλούτωνα, την Αφροδίτη και τον Κρόνο της σε δύο χρόνια περίπου (έλα Νάντια, κοντεύεις...)

Το γεγονός πως ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές, αλλά δεν απογειώνεται, μπορεί να ξορκιστεί τότε, λύνοντας και τα μάγια της προσωπικής της ζωής, ένας τομέας στον οποίο συμβαίνει κάτι ανάλογο.

Και ο Ant-1 μπορεί να περιμένει για το επερχόμενο Flush Royal, χωρίς να χρειαστεί να μπλοφάρει, αφού έχει στα χέρια του ένα δυνατό χαρτί και μάλιστα σε ιδανικό συνδυασμό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved