Σχόλιο-φωτιά για το trailer Σπυροπούλου: «Επιτέλους μια ζουμπουρλού βγήκε και είπε αυτή είμαι»

Πώς σχολίασαν οι συντελεστές του Happy Day το trailer της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και ποιος της έστειλε μήνυμα όλο νόημα;

Σχόλιο-φωτιά για το trailer Σπυροπούλου: «Επιτέλους μια ζουμπουρλού βγήκε και είπε αυτή είμαι»

Ο Δήμος Βερύκιος έκανε θετικά σχόλια για το trailer της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» τονίζοντας ότι του άρεσε γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι κοκαλιάρα αλλά μια κανονική γυναίκα με «πιασίματα».

«Επιτέλους μια ζουμπουρλού βγήκε και είπε αυτή είμαι» είπε ο δημοσιογράφος προσθέτοντας, για πλάκα: «Βέβαια, θέλει λίγη δίαιτα, όπως θέλω και εγώ όπως θέλει και...» αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει, αφού οι συντελεστές της εκπομπής τον διέκοψαν, αντιτείνοντας ο καθένας με τον τρόπο του «μια χαρά είναι».

Τότε ο Δήμος Βερύκιος δεν κρατήθηκε και ανέφερε: «Σταματήστε να γλείφετε την Κωνσταντίνα. Θέλει κι άλλο» ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος «πυροβολεί» την παρουσιάστρια γιατί «Της το έχω πει και της ίδιας "από μένα μόνο κακά θα ακούς για να γίνεις καλύτερη"».

Ο Δήμος Βερύκιος με τέσσερεις πλανήτες στον επίμονο και πειστικό Σκορπιό και συνολικά επτά πλανήτες στον σταθερό σταυρό ό,τι πιστεύει το υποστηρίζει σθεναρά και με πάθος. Δεν αλλάζει γνώμη που να... χτυπιούνται όλοι κάτω ενώ όταν κρίνει ότι είναι η ώρα, πετάει ατάκες όλο υπονοούμενο ή νόημα, ανάλογα την περίσταση!

Δείτε το το trailer της εκπομπής της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

{youtube}XjXmEJWXpXc{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved