To look της Μπέτυς Μπαζιάνα την πρώτη μέρα στο Πανεπιστήμιο

Τι φόρεσε ως καθηγήτρια πρώτη μέρα στη δουλειά και τι είπε στους φοιτητές;

To look της Μπέτυς Μπαζιάνα την πρώτη μέρα στο Πανεπιστήμιο

Ντυμένη απλά, σε καλοκαιρινούς τόνους έφθασε χθες το μεσημέρι η σύντροφος του Πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα, στην Κοζάνη, προκειμένου να κάνει το πρώτο της μάθημα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Επιλέγοντας navy blue παντελόνι, ένα λευκό t-shirt, μπεζ σακάκι και φορώντας μπαλαρίνες η Μπέτυ (Περιστέρα) Μπαζιάνα αποθανατίζεται λίγο πριν μπει στην αίθουσα διδασκαλίας. Αν και τελευταία στις επίσημες εμφανίσεις της μας έχει συνηθίσει σε total black σύνολα, αυτή τη φορά επέλεξε να βάλει λίγο περισσότερο χρώμα. Φόρεσε ένα σκούρο μπλε παντελόνι συνδυάζοντάς το αρμονικά με τις αποχρώσεις του σχεδίου της μπλούζας της και του λιτού κολιέ της στο λαιμό της. Φρέσκια, ανανεωμένη, ελάχιστα βαμμένη, με ανοιχτές ανταύγειες στα μαλλιά, η Μπέτυ Μπαζιάνα έκανε μια απλή casual αλλά κομψή εμφάνιση πρώτη μέρα στη δουλειά.

Σοβαρή, χαμηλών τόνων και διακριτική, η σύντροφος του Πρωθυπουργού ποτέ δεν πόζαρε με χαρά μπροστά στους φωτογράφους, γεγονός που εύκολα κάποιος μπορεί να διαπιστώσει και στη φωτογραφία πριν μπει στην αίθουσα διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Κοζάνης.
Μάλιστα στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αφού καλησπέρισε τους φοιτητές, τους ζήτησε ευγενικά να κλείσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και να τα βάλουν μέσα σε τσάντες ή τσέπες, λέγοντας πως δεν επιθυμεί να «βγουν» φωτογραφίες.

Ακόμα, φέρεται να διακωμώδησε τις φήμες που ήθελαν κάποια ΜΜΕ να προσφέρουν ακόμη και χρήματα σε φοιτητές για μια φωτογραφία της εντός της αίθουσας διδασκαλίας λέγοντας: «Μακάρι να υπάρξει ενδιαφέρον για το μάθημα με τα Δίκτυα, παρά κάποιοι βγάλουν χρήματα από αυτό»

Η πρώτη μέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας έγινε με τον διελαύνοντα Ερμή (επικοινωνία) ανάδρομο (προβλήματα), δείχνοντας μια αναμπουμπούλα και ανακατωσούρα. Έτσι, αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να έχει συνεχή μαθήματα από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, τελικά πρόλαβε να διδάξει μόλις από τις 6 έως τις 8, αφού δεν ήταν έτοιμα ακόμη τα εργαστήρια.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved