Δήλωση που θα συζητηθεί: «Είχα σχέση οκτώ χρόνια που ίσως να μην έπρεπε...»

Τι εξιστορεί για τον μεγάλο έρωτα της ζωής του γνωστός τραγουδιστής;

Δήλωση που θα συζητηθεί: «Είχα σχέση οκτώ χρόνια που ίσως να μην έπρεπε...»

Ως τραγουδιστής που γνώρισε μεγάλη επιτυχία είχε πολλούς πειρασμούς γύρω του αλλά, όπως υποστηρίζει, δεν ενέδιδε. Μια φορά όμως δεν υπήρξε τόσο εγκρατής και αυτό έγινε αιτία για να ταρακουνηθεί η ζωή του συθέμελα...

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος που έχει γράψει και ερμηνεύσει, μεταξύ άλλων επιτυχιών, το τραγούδι «Άγγελέ μου τύραννέ μου» μίλησε για μια αγάπη που, όχι μόνο τον τυράννησε, αλλά τη μετάνιωσε.

Σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για την ερωτική του ζωή και παραδέχτηκε ότι: «Μια φορά ερωτεύτηκα, έκανα μια σχέση, κράτησε 8 χρόνια, που ίσως να μην έπρεπε να την κάνω, αλλά άμα στη δίνει κατακούτελα...».

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος δήλωσε ακόμα ότι: «Δεν ενέδωσα σε πολλούς πειρασμούς, μια φορά μόνο. Ήταν πιο πολύ πάθος και λιγότερο αγάπη, εκτίμηση, συντροφικότητα. Αυτά σε καταστρέφουν. Η σχέση που είχα για 8 χρόνια κατά κάποιο τρόπο με ταρακούνησε, αλλά μου έγινε και μάθημα να μην την ξαναπατήσω ποτέ έτσι. Ήταν αρρωστημένος έρωτας»

Με την διελαύνουσα Αφροδίτη (έρωτας) σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (πόνος, πάθος, έντονα συναισθήματα – κάρμα, μεταστροφή, μεταμόρφωση) αυτήν την περίοδο ο τραγουδιστής, ερωτώμενος για την ερωτική του ζωή, δεν θα μπορούσε να μην εξομολογηθεί τι ένιωσε για τη σχέση που τον σημάδεψε και πόσο του στοίχησε.

ImageHandler 1asasa

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved