Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το ημερήσιο πρόγραμμα της παρουσιάστριας

Μια μέρα με την Ελένη Μενεγάκη πριν την νέα τηλεοπτική σεζόν

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το ημερήσιο πρόγραμμα της παρουσιάστριας

06:50 χτυπάει το ξυπνητήρι, εκείνο με την dance μουσική, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια στην εκπομπή της! Σεπτέμβριος πια, τα τρία της παιδιά έχουν αρχίσει το σχολείο και η Ελένη Μενεγάκη σηκώνεται νωρίς – νωρίς.

Μέχρι περίπου τις 7:30 ετοιμάζονται και παίρνουν πρωινό στην κουζίνα του σπιτιού της στα Μελίσσια.
Έπειτα, η παρουσιάστρια θα αποχαιρετήσει τα μεγαλύτερα παιδιά της που φεύγουν για το σχολείο, κρατώντας στην αγκαλιά την μικρή αδελφούλα τους, Μαρίνα, και θα αξιοποιήσει όσο χρόνο έχει πριν φύγει για το στούντιο.

Ακόμη, η παρουσιάστρια δεν έχει ζωντανή εκπομπή 13:00 με 16:00, ωστόσο περνά κάποιες ώρες στο στούντιο PRO στην Παλλήνη, κάνοντας συσκέψεις και προετοιμασίες για την πρεμιέρα της εκπομπής της, στις 28 Σεπτεμβρίου, η οποία φέτος απέναντί της θα έχει την Ναταλία Γερμανού στο Epsilon και τη Ζήνα Κουτσελίνη στο Star.

Ο χρόνος της αυτόν τον καιρό είναι κάπως περισσότερος και έτσι, φεύγοντας από το στούντιο, ένα από τα πράγματα που μπορεί να κάνει είναι να πάει κομμωτήριο, όπως έκανε την προηγούμενη Τετάρτη που επισκέφθηκε γνωστό κομμωτήριο στην Κηφισιά. Εκεί, έκανε μια θεραπεία στα μαλλιά της, αφού για το χρώμα και τις μπούκλες της τον μόνο που εμπιστεύεται είναι τον επί 15 χρόνια συνεργάτη και πιστό της φίλο, Βασίλη Μπουλούμπαση.
Το μεσημέρι, αυτό το διάστημα που δεν έχει ακόμη ξεκινήσει η νέα σεζόν, η Ελένη το περνάει στο σπίτι αφού αγαπά το σπιτικό και καλομαγειρεμένο φαγητό από τα χέρια της μαμάς της, Ζέτας.

Το απόγευμα, αφού ξεκουραστεί, παίξει με την μπέμπα της και αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά της, μπορεί να βγει για κάποιες δουλειές ή επισκέψεις όπως το απόγευμα της Τετάρτης που επισκέφθηκε το μαιευτήριο «Ιασώ» για μια εξέταση ρουτίνας.

Τα βράδια η Ελένη δεν βγαίνει συχνά και δεν ξενυχτάει, όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως στον αγώνα Ολυμπιακού-Μπάγερν Μονάχου. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο γήπεδο παρέα με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και το γιο της Άγγελο, που όπως η ίδια έχει εκμυστηρευτεί στο τηλεοπτικό κοινό είναι οπαδός της ομάδας του Πειραιά.

Η μέρα κλείνει συνήθως πριν τα μεσάνυχτα για την Ελένη Μενεγάκη και το σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, αφού θέλει την επόμενη μέρα να είναι φρέσκια και γεμάτη ζωντάνια και πόσο μάλλον αυτήν την περίοδο που η παρουσιάστρια του Alpha θέλει να είναι ανανεωμένη για το νέο της ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό την επόμενη Δευτέρα.

Όσα βέβαια και να μάθεις για τη μέρα της Ελένης Μενεγάκη, δεν σου φτάνουν και αυτό γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να μάθεις και πάρα πολλά. Ως Σκορπιός, η λαμπερή Ελένη περιφρουρεί την ιδιωτικότητα της προσωπικής της ζωής, χωρίς όμως να αποκλείει την επικοινωνία και την επαφή με όσους την αγαπούν αφού με πολλούς πλανήτες στο ζώδιου του Ζυγού καταφέρνει να κρατά μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που είναι «εν οίκω» και μόνο σε αυτούς θέλει -και με πολύ χαρά μάλιστα- να μοιραστεί τα «εν δήμω».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved