Γνωστός celebrity ξαναχτυπά: «Δεν αντέχω χωρίς sex και διαθέτω προσόντα… Ferrari»

Γεμάτος αυτοπεποίθηση... κάνει αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή και το... μόριό του!

Γνωστός celebrity ξαναχτυπά: «Δεν αντέχω χωρίς sex και διαθέτω προσόντα… Ferrari»

Έχουν περάσει σχεδόν δυο μήνες όταν έγινε χαμός με τη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα ότι έχει πάει με 4000 γυναίκες και λίγες μέρες μετά ο γνωστός ζαχαροπλάστης Διονύσης Αλερτάς δήλωσε ότι όσον αφορά στον αριθμό των γυναικών που έχει συνευρεθεί χάνεται στον λογαριασμό προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι έχει δοκιμάσει να πάει ταυτόχρονα με πάνω από μια.

Τότε, ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Δίας που βρίσκονταν στον γενναιόδωρο Λέοντα «ψόφαγαν» για υπερβολή, αυτοπεποίθηση, προβολή και συγχρόνως τα παρείχαν... απλόχερα. Και τώρα τι γίνεται; Μπήκε ο Ήλιος και ο Δίας στο «ταπεινό χαμομηλάκι» του ζωδίου της Παρθένου και οι πανταχού... προσοντούχοι της ελληνική showbiz δεν θα εκθειάζουν πια τις επιδόσεις και τα κατορθώματα τους;

Μην ανησυχείς το σύμπαν πάντα δίνει βήμα στα «μεγάλα» προσόντα και τα κατορθώματά τους και φυσικά φροντίζει και για τη διασκέδασή σου. Ξέρεις που βρίσκονται αυτήν την περίοδο Άρης και Αφροδίτη; Στον πληθωρικό, ερωτικό, εύθυμο Λέοντα! Δηλαδή, ώρα να νιώσει «τιμή του και καμάρι του» ο κάθε celebrity να μιλήσει για την ερωτική του ζωή και να θελήσει να μας εντυπωσιάσει. Βάλε και ότι ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στο Ζυγό... Ήρθε η ώρα να ακούσεις εκ νέου «πικάντικες» δηλώσεις και που ξέρεις οι αναμνήσεις από τα καλοκαιρινά να παρασύρουν θετικά τη συνολική σου διάθεση.

Ιδού λοιπόν τι δήλωσε ο pastry chef Διονύσης Αλερτάς στο περιοδικό ΟΚ! σχολιάζοντας την ερωτική του ζωή και το μόριό του που αποκαλεί Ferrari:
«Χωρίς σχέση έχω υπάρξει για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Χωρίς σεξ δεν αντέχω ούτε μία εβδομάδα!» Ενώ σε ερώτηση για το αν έχει «χτυπήσει» τατουάζ στο επίμαχο σημείο, ο Διονύσης Αλερτάς κάνει την... αποκάλυψη: «όχι βέβαια! Βάζεις στη Ferrari αυτοκόλλητο;»

alertas2

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved