Ελένη Μενεγάκη: Η έκπληξη στα πλατό της εκπομπής της και η αλλαγή στο look

Στην τελική ευθεία της πρεμιέρας της «Ελένης» με εκπλήξεις και αλλαγές στην σιλουέτα της

Ελένη Μενεγάκη: Η έκπληξη στα πλατό της εκπομπής της και η αλλαγή στο look

Με τον Άρη στον Λέοντα (πυρετώδεις διεργασίες) από διέλευση να εισέρχεται στον 6ο οίκο (στα πλατό, σε καθημερινή βάση) της Ελένης Μενεγάκη, η παρουσιάστρια, εν όψει της πρεμιέρας της, είναι καθημερινά στα στούντιο Pro από όπου βγαίνει η εκπομπή της, «Ελένη», βρισκόμενη σε πυρετό προετοιμασιών και συσκέψεων για τη νέα σεζόν.

Η διελαύνουσα Αφροδίτη στον λαμπερό Λέοντα σε θετική όψη με την γενέθλια Αφροδίτη της στο Ζυγό, που αγαπά την άψογη εμφάνιση, την ωθεί αυτή την εποχή να δώσει έμφαση στο look της και έτσι μέσα σε δύο εβδομάδες δείχνει να έχει χάσει γύρω στα τρία κιλά ενώ έχει αλλάξει και το στυλ των μαλλιών της.

Ο φακός που ακολουθεί την παρουσιάστρια την αποθανάτισε έξω από το στούντιο Pro στην Παλλήνη, με σικ σύνολο στις αποχρώσεις του μαύρου – άσπρου, ξεκούραστη και φανερά ανανεωμένη. Συγχρόνως, «τσάκωσε» και τη μαμά της, Ζέτα, που έκανε ποδαρικό στην κόρη της για να πάει καλά η έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, η επιτυχία της οποίας είναι αναμφισβήτητη, αφού ο διελαύνων Δίας θα της παρέχει απλόχερα «στήριξη»!

160915085502 2533

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved