Σάλος από το νέο ξέσπασμα Ψινάκη: Ποιον αποκάλεσε «ατάλαντο βούρλο»;

Το «ντου» στο Instagram και τα «σχόλια» που άναψαν φωτιές

Σάλος από το νέο ξέσπασμα Ψινάκη: Ποιον αποκάλεσε «ατάλαντο βούρλο»;

Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας Ψινάκης κατά τη διάρκεια του χθεσινού debate. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα δεν θέλει και πολύ να βγει από τα ρούχα του και να πετάξει τις «αιχμηρές» του ατάκες.

Μάλιστα, με τον διελαύνοντα Ουρανό (τεχνολογία, ιντερνέτ) σε συνοδό με τον Ήλιο του (προβολή), ο Ηλίας Ψινάκης, μετά την εκλογή του, έχει εξοικειωθεί ιδιαίτερα με τα μέσα κοινωνική δικτύωσης και τα χρησιμοποιεί για να κατακεραυνώνει άμεσα ό,τι δεν του αρέσει, αφού ως Κριός δεν μπορεί να περιμένει, είναι φουριόζος, ορμητικός και ανυπόμονος.

Τι εξόργισε όμως τον Δήμαρχο Μαραθώνα στη χθεσινή τηλεμαχία Τσίπρα – Μειμαράκη; Ο Πάνος Χαρίτος. Ο Ηλίας Ψινάκης βρίσκει ακατάλληλη την επιλογή του δημοσιογράφου για το ρόλο του συντονιστή στα debate που διοργανώνει η ΕΡΤ και μέσω του λογαριασμού του στο instagram του έκανε... «ντου»!

Ο εκρηκτικός, Ηλίας Ψινάκης, αφού πόσταρε μία φωτογραφία του δημοσιογράφου από την χθεσινή τηλεμαχία σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Δεν είναι ντροπή ένα ατάλαντο βούρλο να διευθύνει ένα τόσο σοβαρό debate που θα κρίνει τις τόσο κρίσιμες εκλογές για την χώρα μας? Το χειρότερο είναι ότι αυτό το πράμα το πληρώνουμε εμείς...
Έχουμε τόσο ικανούς δημοσιογράφους ...αυτόν διαλέξανε?
Άσε που το debate σ' όλο τον πλανήτη γίνεται αλλιώς...μεταξύ των δυο Αρχηγών ...ΕΛΕΟΣ...!!!».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved